Atitudini

Voi sunteți doar niște slugi umile!

  Sunt sibian și-mi repugnă umilința concetățenilor mei cu slană pe creier și spirit de turmă, care se fac preș […]

 

Sunt sibian și-mi repugnă umilința concetățenilor mei cu slană pe creier și spirit de turmă, care se fac preș în fața celor 60 de sași valizi care mai sunt în tot orașul, pe care i-au făcut șefi, directori, consilieri locali și județeni.

După ce sașii le-au luat românilor cu japca imobilele în care aveau locuințele, liceele, școlile, grădinițele, Filarmonica și un cămin de bătrâni (declarând FDGR-ul succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German și primarul Iohannis retrocedând imobilele solicitantului, adică președintelui Iohannis de la FDGR), drept recunoștință că au fost jefuiți și ca o slugărnicie suplimentară, sibienii au „botezat” echipa de fotbal cu denumirea „Hermannstadt”, numele săsesc al orașului de pe vremea când iobagilor români le era interzis înnoptatul în cetate.

hermannstadt

Detalii despre reactivarea unei organizații hitleriste de către FDGR-ul condus de Klaus Iohannis pentru a pune labele pe imobilele confiscate pe bună dreptate și legal asociației naziste Grupul Etnic German, desființate prin Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 și Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai și condamnate de Tribunalul de la Nürnberg pentru crime împotriva umanității aici: http://www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retroceda…/

Cu siguranță că vor citi acest text și parte din marionetele cosmopolite cu creierii spălați de Pro TV și alte trompete din mass-media ovreiască, care deși aveau posibilitatea să citească toate dovezile imbatabile din link-ul de mai sus, ei, acești analfabeți funcționali cu creierii spălați de propaganda progresist-globalistă, o să o țină langa în continuare cu Batman, Batman și „Vrem să pupăm cururi de străini!” fiindcă bieții dobitoci nu sunt capabili să gândească cu propriile lor căpățâni!

Distractivă este lipsa de imaginație a celor cu slană pe creier, adică: „Noi suntem DNA” al sibiencei care apără corupția prefăcându-se că luptă împotriva ei și „Noi suntem Hermannstadt”, așa cum se vede inscripționat pe autocarul echipei. Sintetizând într-un tot unitar, pot să concluzionez cu o lozincă pe același calapod: Voi sunteți niște lichele trădătoare!

                                                                                                                      Marius Albin MARINESCU

3 Comments

  1. Gabriela

    Ar trebui aceste adevaruri prezentate mai des in toata mass media. Junker a jignit poporul roman, saptamana trecuta, mentionand venirea sa la H….si nu folosind denumirea Sibiu. Asa l- a invatat werner.

  2. Mirea Laurentiu

    Cel mai nimerit ar fi fost ca denumirea de Hermannstadt sa fie purtata de o echipa a comunitatii celor 60 de sasi care n-au plecat inca din Sibiu. Sa speram c-o vor face cit de curind in frunte cu sasul lor suprem. De intors nu se vor intoarce. De rusine! Majoritatea sasilor plecati nu se intorc de rusine!

  3. viorica gheorghe

    Verner….de la ….vierme !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.