International

Victor Ponta: „Klaus Iohannis la Bruxelles, ca surda la horă”

  Premierul Victor Ponta despre demersurile președintelui Klaus Iohannis privind refugiații și prezentarea acestuia la „Înalta Poartă”, unde a fost […]
 

Premierul Victor Ponta despre demersurile președintelui Klaus Iohannis privind refugiații și prezentarea acestuia la „Înalta Poartă”, unde a fost convocat: „Problema nu e ce spune domnul Iohannis, problema e că nu face nimic. Știți ce a făcut la Bruxelles? S-a dus ca surda la horă. Domnia sa merge la Bruxelles, tace din gură, se întoarce și tace din gură. De fiecare dată, domnul Băsescu îi întinde o capcană, domnul Iohannis fiind arogant, cade în capcană. Domnul Iohannis habar nu are ce am vorbit noi la Sofia. E cetățean al României și ar trebui să se intereseze. Cum s-a dus, așa s-a și întors”

Premierul a precizat strategia României și a țărilor vecine, Bulgaria și Serbia, în ceea ce privește problema refugiaților, afirmând că aceste țări sunt solidare cu Europa atâta timp cât și celelalte state demonstrează solidaritate.

„Pe de o parte suntem solidari, iar pe de altă parte, dacă ceilalți își închid granitele, n-o să fim de acord ca toți refugiații să vină în România, Serbia și Bulgaria. Vreau să știe toți cetățenii că am luat măsuri pe plan național, dar și pe plan regional. Trebuie să ne coordonăm, să avem acțiuni comune. Mesajul meu este de calm”, a declarat prim-ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.