Infractiuni

UNTOLD, organizat și finanțat de drogați!

  Bogdan Buta, seful UNTOLD, se droga la greu cu asociatul sau Sorin Gadola si cu dealerul Ionut Morariu, administratorul […]

 

Bogdan Buta, seful UNTOLD, se droga la greu cu asociatul sau Sorin Gadola si cu dealerul Ionut Morariu, administratorul Untold SRL! Emil Boc, cum te simti cand stii ca ai facut din Cluj-Napoca un pres pentru drogatii UNTOLD?

Procurorii DIICOT Cluj ne arata, din ultima lucrare, ca vedetele Clujului, finantatorii UNTOLD – milionarul Sorin Gadola si “sageata” Ionut Morariu – bagau in ei droguri grupa mare: NSP, amfetamina, COCAINA, ciuperci halucinogene, LSD, Ecstasy.

Desi la raportul de evaluare, milionarul Sorin Gadola a sustinut ca a consumat LSD in mod experimental acum cativa ani, in fapt, asa cum arata marturiile prietenilor sai cu care s-a anturat si pe care i-a dus la cabana sa, acesta era un mare fan al timbrelor. Martorul Cosma Rares Cristian este ferm in declaratiile sale:

“Morariu Mircea Ionuţ a adus o bucată de staniol plată, de forma unui bilet de autobuz, ce era pusă în borcanul cu cannabis, din discuţiile lor înţelegând că era vorba de timbre cu LSD; Morariu Mircea Ionuţ a adus astfel de timbre de cel puţin 2 ori, pe care le-a consumat împreună cu Gadola Sorin”, arata Cosma.

Desi in cauza Gadola este considerat doar un consumator de droguri, procurorii DIICOT Cluj arata ca pensiunea lui gadola, pe care o punea la dispozitie drogatilor din anturajul sau cu saptamanile, era cuibul de fumat cannabis si lins LSD al tuturor membrilor gruparii infractionale. Inocentul Gadola, care are o explicatie pentru fiecare drog luat (boli, dureri, rautatea lumii), era foarte constient de tot ceea ce se intampla acolo:

“… când am revenit în pensiune, i-am observat pe Morariu Mircea Ionuţ şi pe „Rara” stând în picioare şi uitându-se „fix” la un mesteacăn; l-am întrebat pe Gadola Sorin ce se întâmplă cu ei, acesta spunându-mi că cei doi aveau respectiva stare din cauză că au consumat LSD”.

 

Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD, audiat in 2 mai la DIICOT, baga si el droguri la cabana

 

O surpriza mare o constituie aparitia in dosar a numelui lui Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD, baiat de securist, tatal lui fiind seful SRI Aiud. Bogdan Buta consuma cot la cot iarba cu Sorin Gadola si Ionut Morariu, la cabana milionarului clujean:

nd cu ianuarie 2018, Sorin Gadola mi-a cerut să ma ocup, împreună cu el, de un proiect privind amenajarea şi modernizarea unor pensiuni din satul Breb, jud. Maramureş, deoarece are experienţă în amenajarea spaţiilor interioare, 

(…) când am ajuns la pensiunea din Breb, acolo se mai aflau Bircea Sorin, soţia acestuia, Hisem Tudor Ionuţ şi Morariu Mircea Ionuţ; la pensiune mai veneau Hanc Sorin, Buta Bogdan şi Diana, prietena lui Gadola Sorin; în scurt timp, amaflat că toţi cei menţionaţi anterior, cu excepţia Dianei, sunt consumatori de cannabis”.

La pensiune, se consuma din greu iarba. Cosma Rares Cristian sustine ca, pe o masa din pensiune, odihnea un borcan cu 400 de grame de cannabis din care se serveau toti ca la supermarket:

” în perioada în care am locuit la pensiune, au fumat împreună cannabis şi Buta Bogdan, Bircea Sorin şi Hanc Sorin”.

Rechizitoriul DIICOT Cluj il mentioneaza in mod specific pe fondatorul UNTOLD Bogdan Buta drept un consumator de droguri: “consumatorul Buta Ioan Bogdan 

– în perioada ianuarie-februarie 2018, Morariu Mircea Ionuţ i-a oferit droguri de risc – cannabis – lui Buta Ioan Bogdan, act material care a fost comis la pensiunea lui Gadola Sorin din localitatea Breb”

 Procurorul DIICOT Cluj care a instrumentat cauza a dispus disjungerea cauzei fata de Buta Ioan Bogdan pentru comiterea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, prev. de art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000. Adica fondatorul UNTOLD are dosar penal pentru detinere de droguri. Si noi ne miram de ce se vand droguri in interiorul festivalului UNTOLD!

 

                                      O intrebare pentru Emil Boc

 Oare cum te simti, domnule primar Boc, cand STII, caci acum STII, ca ai pus Cluj-Napoca la picioarele unor baietasi drogati, ca te-ai afisat cu ei si i-ai legitimat cu demnitatea primita de la clujeni?

Orasul Cluj-Napoca a fost inchiriat pe bani putini unor drogati prajiti, copii de bani gata sau copii de securisti, sefi de Politie si ISU, ANAF sau ITM, au stat drepti in fata unor drogati prajiti?

Uitati cum stateau toti sefii de institutii de forta din Cluj la dispozitia unui DROGAT, seful unui festival UNTOLD finantat de alt DROGAT! (ziardecluj.ro.)

Ionut Morariu, TRAFICANTUL care ii dadea droguri lui Sorin GADOLA, a fost 2 ani ADMINISTRATOR al UNTOLD SRL! Gadola junior si Morariu se drogau impreuna in timp ce organizau festivalul! Bogdan BUTA, TU ai tras ceva, ca apari in rechizitoriu?!

Figuri in cap, aere cat cuprinde pe Sorin Gadola, baiatul milionarului clujean Stefan Gadola. Familie impecabila, parinti super decenti si tone de bani in cont, si Sorin e tragator profesionist de iarba!

Va mai aduceti aminte mesajul de acum un an dat de juniorul milionar pe Facebook despre cum s-a salvat el de la o boala necrutatoare, cum s-a apropiat de meditatie si de natura? Avea dreptate omul, mai ales la apropierea cu natura, caci era foarte apropiat de plante, in special de cannabis!

Ziar de Cluj este publicatia care v-a dezvaluit acum 4 ani in exclusivitate ca Sorin Gadola i-a dat lui Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD 400 000 de euro din banca pentru ca Buta sa isi poata deconta la Primarie cheltuielile! Sorin Gadola si Bogdan Buta sunt legati unul de altul ca marca de scrisoare, iar iesirea lui Gadola din Untold SRL este o scamatorie de PR jenanta, asa cum jenant este si PR-ul Untold care o dadea azi ca nu exista nicio legatura cu Gadola, ca nu mai e patron la Untold.

Astazi, ati citit ca juniorul milionar Gadola a fost trimis in judecata pentru consum de droguri alaturi de dealerul sau, Ionut Morariu.

Insa Morariu nu e doar dealerul sau, ci unul dintre cei mai de incredere oameni ai lui Gadola junior, atat de mult s-a increzut in el Sorin Gadola incat l-a pus administrator la UNTOLD SRL, inca din 2015!

Practic, dealerul de droguri Morariu si consumatorul de droguri Sorin Gadola au organizat doua festivaluri UNTOLD pana la iesirea falsa din actionariat a lui Gadola anul trecut!

Ne miram ca tinerii se pastileaza la UNTOLD si trag pe nas si in piept, cand tocmai patronul UNTOLD, Gadola, e seful la supt din marjuana si imparatul la lins timbre cu LSD?!

Iar Morariu a fost implicat ca administrator la cel mai serios mod in organizarea festivalului. Ia sa privim ce frumos semneaza el, ca traficant de droguri si drogat cronic, alaturi de sefa Juridicului de la PRO TV!