Lichele

Sorin Orlandea, referent la Primăria Șeica Mare, face propaganda secesionistă în timpul serviciului pe banii statului român!

    Un angajat al primariei Seica Mare din judetul Sibiu, subventionata substantial de la bugetul de stat, isi petrece […]

 

 

Un angajat al primariei Seica Mare din judetul Sibiu, subventionata substantial de la bugetul de stat, isi petrece timpul pe Facebook facand propaganda antiromaneasca

Cum o fi ca sa-ti duci traiul de zi cu zi in România, sa ai ce pune pe masa datorita faptului ca iti primesti salariul in fiecare luna de la o primarie consistent subventionata de la bugetul de stat, asa cum este Primaria Comunei Șeica Mare, si totusi tu sa-ti petreci timpul (n.r. gurile rele spun ca face asta chiar si in timpul serviciului) facand zilnic propaganda antiromaneasca pe Facebook?

orlandea

Acesta este cazul lui Orlandea Sorin, despre care putem afla din declaratia sa de avere si interese de pe  pagina  Primariei Comunei Șeica Mare, ca lucreaza ca referent in cadrul unei primarii, care repetam, este intr-un procent semnificativ subventionata de la bugetul de stat.

zaharie_seica

Asadar, cu toate ca mananca o paine alba din partea statului roman, referentul Orlandea Sorin, angajat la Primaria Comunei Șeica Mare, isi intampina vizitatorii de pe contul sau de Facebook cu o poza in care tine steagul celor care militeaza pentru independenta Transilvaniei. Si de s-ar limita doar la asta. Insa, el se avanta zilnic si pe retelele de socializare pentru a face propaganda antiromaneasca, culmea, chiar impotriva statului care ii subventioneaza salariul pe care il ridica lunar ca referent angajat al Primariei Comunei Șeica Mare, din judetul Sibiu.

orlandea microbist si secesionist

Ironia cea mai mare este ca tocmai cei care urla dupa autonomie financiara sunt dependenti de subventiile venite de la bugetul de stat, si cu toate acestea, retorica lor „autonomista” este mai tot timpul agresiva la adresa romanilor din celelalte provincii ale tarii, care vezi domnule, ar sta in calea dezvoltarii economice a ipocritilor astora care s-au alipit ca adezivul de sursele de finantare de la bugetul statului.

identitate_orlandea_pe_Fb

Nu stim ce fel de referent o fi acest domn Orlandea Sorin la Primaria Comunei Șeica Mare, insa este clar ca nu prea straluceste nici la capitolul cunostinte istorice si nici la capitolul bun simt, dupa cum se poate vedea din capturile de imagini postate mai sus.

Sursa : https://glasul.info/2018/02/09/angajat-primariei-seica-mare-subventionata-substantial-bugetul-stat-petrece-timpul-facebook-facand-propaganda-antiromaneasca/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.