Lichele

Site-ul „Adevărul”, cuib antiromânesc și cloacă de gazetari ai sistemului, trompetele din „presa militarizată”

  Cum am lipsit o zi, de pe Facebook, s-a aglomerat agenda si uite ca acum trebuie sa fiu prolifica […]

 

Cum am lipsit o zi, de pe Facebook, s-a aglomerat agenda si uite ca acum trebuie sa fiu prolifica in zi de duminica. Nu de alta, dar nu vreau sa scape vreo llichea fara sa ii raspund.

Incep cu „jurnalistul” Ionel Stoica, omul de casa al lui Kovesi si al generalului Dumbrava, a carui activitate de „jurnalist” se rezuma la publicarea rechizitoriilor DNA, obtinute, evident, direct si ilegal de la sefa institutiei. Acum doua zile, anuntand ca o trompeta ce e ca DNA i-a trimis injudecata pe fratii Gardean pentru dare de mita, se intreba retoric daca eu mai am curaj sa vorbesc de lichele?

Pai mai Stoica, tu esti si incompetent, nu doar lichea. Daca ai citi ce ti se da la publicat, daca te-ai interesa de subiecte macar, ai sti ca eu nu pot decat sa ma bucur ca Gardean a fost IN SFARSIT trimis in judecata, dupa ce Kovesi i-a tinut timp de 3 ani dosarul disjuns, cat a avut nevoie de marturia lui impotriva mea in procesul Gala Bute.

Doi. Gardean nu zice nicaieri ca mi-ar fi dat mie vreun leu, ci Secretarului General din minister, Nastasia!

Trimiterea lor in judecata este o lectie pentru toti denuntatorii mincinosi care fac orice le cere DNA ca sa scape de acuzatii. Uite ca tot ajung sa raspunda!

Acum despre Ionel Stoica! El este unul dintre cei care primeau salarii la Evz, in perioada in care eu sunt acuzata ca as fi finantat plata acestora si la B1, in 2011-2012, din bani primiti la partid de la un om de afaceri. Daca esti sluga Sistemului, care te-a mutat si pe tine la Adevarul ca pe multi altii, sa il pupati in fund de acolo, de unde patronul, pentru linistea lui juridica, va lasa sa lingeti ce vreti, cum iti impaci constiinta cu faptul ca stapana ta Kovesi, zice ca ai papat ani de zile din mana “coruptei de Udrea”? Oare nu trebuie sa vii frumos sa dai banutii inapoi? Nu asa ar fi nu doar moral ci si “o justitie corecta”, cum va place voua sa clamati ipocrit?

                                                                                                                                     Elena Udrea

 

P.S. Daca DNA si Kovesi isi fac imagine prin activitatea unora ca Ionel Stoica, similar cu acuzatia ca eu finantam cu bani de la oameni de afaceri, salariile jurnalistilor la Evz., ziar apropiat PDL, nu ar trebui acuzata si Kovesi, ca le plateste indirect, cu banii patronului Adevarul, salariul lui Stoica si al altora care presteaza doar pentru imaginea ei si a Sistemului???

P.P.S. Daca mai aveti timp si rabdare, va dau cateva link-uri despre Ionel Stoica, relatia lui cu Sistemul si obsesia pentru mine, preluata de la Kovesi, Dumbrava, Coldea & Co…
https://adevarulnostru.wordpress.com/ionel-si-ursu/

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-11-ianuarie-2016/

http://m.evz.ro/presa-se-invata-caracterul-nu-povestea-unei…

https://www.flux24.ro/de-ce-patronul-ziarului-adevarul-nu-…/

https://m.activenews.ro/…/Fostul-colonel-SRI-Daniel-Dragomi…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.