Tribuna democratiei

Simplul cetatean, victima permanenta

Această COSA NOSTRA este formată din Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, Guvernul României reprezentat de prefectul Sibiului, Judecătoria şi Tribunalul Sibiu […]

Această COSA NOSTRA este formată din Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, Guvernul României reprezentat de prefectul Sibiului, Judecătoria şi Tribunalul Sibiu prin toată componenţa sa, ajutaţi de Poliţie şi Jandarmerie (Ministerul de Interne) şi Curtea de Conturi.

Această Mafie Sibiană ne-a făcut viaţa tot mai grea şi de nesuportat inducând o dictatură în tot judeţul pentru a putea fura şi împărţi între ei avuţia oamenilor, patrimoniul acestei naţiuni : terenuri, case, munţi, păduri etc. , bugetul public, bugetul local şi tot felul de fonduri externe. Se vede cu ochiul liber cum oamenii trăiesc drama unui faliment creat prin hoţie de cei de sus . Aceştia, deşi au funcţii de slugi în accepţiunea mea, fiind doar slujbaşi în slujba cetăţeanului, bugetari cerşetori de voturi, aceştia trăiesc regeşte şi posedă 2-3 vile, maşini scumpe cu mulţi cai putere şi averi de milioane de euro, efect evident al marii corupţii întreţinută de Statul Român.

Probabil că doriţi să dovedesc cu probe gravele afirmaţii, motiv pentru care vă voi dezvălui o parte din corupţia din Primăria Cisnădie şi legătura pe care o are ea cu Mafia Sibiană, necazurile de care am avut eu parte împreună cu o categorie de concetăţeni (oameni cinstiţi) ai Cisnădiei cu această administraţie coruptă.

La alegerile administrative din anul 2004 în Cisnădie a fost ales ca primar Johan Krech, reprezentant al F. D. G. R. -ului, urmare a unei corupţii anterioare din mandatul 2000 – 2004 în care a fost primar P. D. S. R-istul Bîrzu Dan, doctor chirurg care şi el a furat tot ce s-a putut fura, în dauna cetăţenilor din Cisnădie. Astfel, la alegerile din 2004 oamenii din Cisnădie, dezorientaţi, au ales ca primar un sas pentru că nici nu prea aveau pe cine să aleagă,dar mai ales, aşa cum prostia omenească îşi spune cuvântul şi dacă sare cineva în fântână, sare toată lumea după el, conform modelului de la Sibiu „ fântânarul „ Klaus Iohannis de la şefia F. D. G. R. -ului, în fapt mare constructor de fântâni arteziene, l-au ales, şi ei pe subordonatul acestuia, în persoana lui Johan Krech.

Am înţeles şi faptul că românii s-au săturat de atâta hoţie şi prăpăd atât în ţară cât şi în judeţ şi au ales saşii, fără să realizeze ce îi aşteaptă şi că urmează să devină victimele unei noi forme de teroare. Aceştia (saşii) în frunte cu Klaus Iohannis au transformat judeţul Sibiu în feudă, astfel că acest judeţ nu mai face parte din România, Constituţia României la Sibiu nu mai este valabilă, cetăţenii sibieni sunt în pană de drepturi şi libertăţi, toate dorinţele F. D. G. R. – istului Iohannis fiind îndeplinite de către prefecţi, indiferent dacă se numesc Ariton sau Mitea, Poliţia şi Justiţia nefiind decât nişte slugi oarbe.

Aşa a ajuns primar în Cisnădie primar Krech care, la o înţelegere cu Consiliul local, l-a numit viceprimar pe Huja Gheorghe, reprezentant al P. D. -ului. Acesta în campania electorală a facut eforturi financiare mari în speranţa că va deveni primar. A oferit „ pomeni electorale „ : orez, făină, zahăr, bere şi un bou fript la un proţap special, în centrul localităţii. S-a supus la tot felul de umilinţe şi lucruri josnice, suportând cheltuieli pentru beţii, dar nu a câştigat, iesind pe locul 3 sau 4 ca şi consilier. A fost supus din nou la alte cheltuieli şi se vorbeşte prin târg că ar fi cumpărat pentru suma de 30 mil. lei vechi, votul de la fiecare dintre consilierii noi aleşi în parte (30 mil. lei pentru fiecare consilier), ajungând astfel viceprimar. Astfel s-a format noua echipă deja coruptă, gata să primească ordine. Primul ordin nu a întârziat să vină şi Mafia a cerut să se vândă 105 hectare din păşunatul Cisnădiei, zona Dealul Sibiului – Uzina de apă. Să se poată face aşa ceva trebuiau înfruntaţi cetăţenii Cisnădiei, proprietari legitimi ai terenurilor, crescătorii de vaci din Obştea vacilor din Cisnădie. Acest păşunat este încadrat juridic ca bun imobil privat al Cisnădiei, cu destinaţie legală de păşunat. Tot legal,aceste păşunate se folosesc în regim de comodat, adică folosinţă gratuită pentru creşterea vitelor. S-a încercat prin tot felul de oameni şi metode distrugerea şi desfinţarea acestei activităţi de creştere a vacilor în Cisnădie. Trebuie amintit că în Cisnădie se creşteau în jur de 450 – 500 capete bovine. Acest păşunat are o dimensiune de 320 hectare şi cum este normal se administrează ca obligativitate, nu ca proprietate a primăriei. Au închiriat abuziv păşunatul unor ciobani, pentru ca noi, cei din Cisnădie, să nu mai avem unde paşte vacile, aceştia fiind încurajaţi să ne ia la bătaie pe noi, cei în drept pe acele locuri, cei care nu o dată s-au răsculat pentru păşunea lor.

Dacă această metodă nu a dat rezultatele dorite, primăria a impus taxă de păşunat de 2. 500. 000 lei vechi pentru cap de vacă şi 1mil. lei taxă salubritate. Toate aceste abuzuri au fost respinse de către crescători. În aceste condiţii şi antrenaţi de pretendenţii acestui teren, Klaus Iohannis şi Ion Ariton, pe atunci prefect al judeţului Sibiu, Consiliul local Cisnădie transformă proiectul iniţiat de J. Krech şi viceprimarul Huja Gheorghe în Hotărîrea Consiliului Local Cisnădie nr. 204 / 2004, Hotărârea Consiliului Local 10 / 2005 şi Hotărârea Consiliului Local 30 / 2005, care pe lângă faptul că a ridicat taxa de păşunat la o valoare foarte mare, asemănătoare unui bir, au impus şi interzicerea circulaţiei animalelor pe drumurile de acasă la păşunat şi invers. Încălcarea acestei hotărâri se pedepsea cu amendă de 5 mil. lei.

Obştea este o asociaţie de tip Moşneni,eu fiind preşedintele comitetului Obştei. Această formă există de cănd ne ştim, motiv pentru care am atacat aceste hotărâri abuzive şi nelegale în contencios administrativ. Ordinele feudalului Iohannis au fost ascultate de către Tribunalul Sibiu şi Curtea de Apel Alba – Iulia unde îşi desfăşoară activitatea judecători sibieni, astfel acţiunea ne-a fost respinsă, hotărârea instanţelor devenind irevocabilă. Acest lucru ne-a determinat să ne îndreptăm cu o cerere împotriva Statului Român la Curtea Europeană a drepturilor omului de la Strasbourg.

Pentru aceşti borfaşi, (că oameni nu-i mai pot numi atâta timp cât ei nu mai respectă cetăţeanul contribuabil şi nici legea) faptul că de acuma avem pe rolul Justiţiei externe proces i-a îndârjit parcă şi mai mult şi au mai debitat încă o Hotarâre a Consiliului Local nr. 117/ 2005 prin care suntem ameninţaţi cu ridicarea animalelor dacă mai continuăm să ducem vacile la păşunat. Deci ne apropiam pas cu pas de desfinţarea acestei activităţi de creştere a vacilor. Trăiam un paradox, la indicaţiile U. E. , toate vacile din România au fost crotaliate, având număr matricol corespunzător paşapoartelor şi certificatelor de cotă de lapte. În acest timp fântânarul Iohannis şi slugile lui din Primăria Cisnădie făceau legile lor mafiote. Tot în această perioadă am fost atacat pe drum de primarul Johan Krech şi fotografiat de către acesta în timp ce eram cu vacile. După o mică altercaţie, i-am smuls acestuia aparatul de fotografiat şi am plecat.

Acesta a alertat poliţia spunând că i-am furat aparatul de fotografiat. După unele verificări, poliţia a înţeles că de fapt eu eram victimă şi de fapt mie mi se violase intimitatea fiind fotografiat fară voia mea . Aparatul de fotografiat a rămas până în ziua de azi la organele de cercetare.

Din banii Obştii a fost construită la marginea localităţii o casuţă, pentru a caza păstorii în timpul sezonului de păşunat. În seara în care am avut altercaţia cu primarul, viceprimarul Gheorghe Huja împreună cu doi poliţişti şi mai mulţi salariaţi ai primăriei, cu un tractor cu remorcă s-au dus la casa ciurdarului, au scos afară din casă ciurdarii, nevestele şi copiii acestora, le-au luat buletinele, i-au ameninţat, motiv pentru care oamenii speriaţi au fost obligaţi să plece.

Huja Gheorghe viceprimarul satisfăcut, a început distrugerea casei. A  scos uşile din ţâţâni, geamurile pe care le-au rupt în bucăţi, au încărcat în tractor mobilierul, soba, au spart şi rupt instalaţia de iluminat,au distrus hornul casei, în aşa fel încât casa să nu mai poată fi folosită. Au dus toate lucrurile la groapa de gunoi. Aşa am rămas şi fară păstori.

Am făcut plângere penală la Poliţia Cisnădie şi iniţial am văzut că şeful poliţiei era hotărât să aplice corect legea şi să intocmească dosar de urmărire penală. A început să se îngroaşe gluma, astfel că cei doi, Krech şi ajutorul său au început să mârâie şi să se plângă fântânarului Iohannis care a dat un ordin scurt în urmă căruia seful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Bârgoz Mircea Vasile a luat măsurile de anihilare şi schimbare a şefului poliţiei Cisnădie. Atât biroul de cercetari penale al poliţiei căt şi Parchetul de pe lânga Judecătoria Sibiu au soluţionat dosarul cu soluţia de a nu se începe urmărirea penală împotriva celor doi. Am folosit toate căile legale de atac interne, şi pentru faptul că în România nu ni s-a făcut dreptate, ne-am îndreptat din nou cu o cerere împotriva statului român la Comisia Europeană pentru Drepturile Omului pentru violarea şi încălcarea drepturilor fundamentale, garantate ale omului de funcţionarii statului.

În data de 12. 05. 2006 ora 5,30 în timp ce împreună cu o vecină, duceam vacile la păşunat,ajunşi la un pod  peste o vale, am văzut un camion cu prelată şi un microbuz din care au ieşit o grămadă de jandarmi îmbrăcaţi în uniforme negre, dotaţi cu pistoale, bastoane şi sprayuri lacrimogene. Mai erau şi doi poliţişti şi câţiva civili necunoscuţi. În total cred că erau vreo 25 de persoane. S-au repezit la mine rapid şi în forţă imobilizându-mă. Am încercat să mă lupt cu ei, dar am fost lovit şi strâns de gât. În acest timp o parte dintre ei au legat vacile cu frânghii şi le-au urcat în camion. Am fost eliberat şi eu, jandarmii s-au urcat împreună cu poliţiştii în microbuz,escortând cele două vaci într-o direcţie necunoscută.

A doua zi am primit o înştinţare de la Primăria Cisnădie prin care mi se aducea la cunoştinţă că vacile au fost predate unei firme, pe baza unui contract. Am reclamat această tâlhărie la Poliţia din Cisnădie, unde mi s-a spus că nu se poate face nimic deoarece acţiunea a fost comandată de la Sibiu, de prefectul Ion Ariton. Am înaintat plângeri la Poliţia Cisnădie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sibiu, Prefectura Sibiu şi la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Sibiu, competent pentru soluţionarea acestor fapte. Răspunsurile primite de la aceştia m-au determinat să le aduc la cunoştinţa Curţii europene unde aveam pe rol dosarul hotărârilor nelegale ale Consiliului Local Cisnădie. Cu aceste dovezi voiam să demonstrez soluţiile nedrepte date de instanţele judecătoreşti corupte care nu fac decât să-i încurajeze pe barbarii din administraţia locală ale căror acţiuni pot deveni chiar criminale, siguri fiind că în România nu li se poate întâmpla nimic.

Curtea Europenă a Drepturilor Omului văzând ce consecinţe au avut acele hotărâri abuzive şi atitudinea nemaiîntâlnită şi de neconceput ca Statul de Drept Român să comită infracţiuni de tâlhărie, mi-a trimis un formular de cerere împotriva Statului român , astfel că de acuma mai avem încă un dosar împotriva României.

Pentru acest dosar am primit instrucţiuni pentru continuarea demersurilor mele şi a vecinei mele la cercetarea şi urmărirea penală. Este de înţeles că dosarul a fost instrumentat de către Poliţie, Parchet şi Prefect, fiind ascunse şi denaturate cu intenţie unele fapte, asfel infracţiunea de tâlhărie (art. 211 c. p.) fiind transformată în purtare abuzivă (art. 250 c. p.),rezoluţionată şi ea în final cu neînceperea urmăririi penale. Folosindu-mă de termenul de contestaţie al rezoluţiei am dat în judecată pe primarul Johan Krech, S. C. Compax, cea care a transportat cu maşina vacile şi le deţine şi în continuare,pe şeful Poliţiei Cisnădie de la vremea aceea Rus Viorel şi pe comandantul Inspectoratului de Jandarmi Sibiu,Costel Dogaru.

La ordinele Mafiei din Sibiu, dosarul a fost declinat pentru soluţionare Judecătoriei Sibiu cu scopul de mă pune în imposibilitatea de a urma căile de atac interne. Am comunicat la C. E. D. O. soluţiile care mi-au fost comunicate împreună cu ultima decizie a Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie Bucureşti, astfel că şi dosarul privind această tâlhărie a statului român va fi într-un final judecat de forurile europene.

Deşi au aflat că toate faptele lor au fost materializate în dosare la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, acestor mafioţi nu le pasă de nimic pentru că fântânarul Iohannis şi naşul Ariton au fost medaliaţi cu Steaua României de către vecinul lor de feudă Traian Băsescu, pentru că asta a ajuns România, o grămadă de feude stăpânite de baroni iar în amintirea a ceea ce a fost odată România, le acordă această distincţie înaltă pe măsura fraudelor comise. Nu m-ar mira să apară si distincţia „ Steaua Hermanstadt „ (că doar ce naiba suntem unionişti europeni), în semn de recunoştinţă pentru cei care au contribuit la bunăstarea şi întărirea puterii Cosei Nostra din Sibiu.

Fără nici o frică şi jenă Consiliul Local Cisnădie a mai debitat Hotărârea nr. 42 / 2006 privind concesionarea prin licitaţie publică a unei suprafeţe de 97,44 ha în zona Delul Sibiului – Uzina de Apă, în vederea amenajării unui teren de golf. În caietul de sarcini preţul vânzării prin licitaţie a fost un eurocent pe metru pătrat . Pentru că cei care trebuiau să cumpere erau bine stabiliţi, la licitaţie nu s-au prezentat alţi ofertanţi, preţul terenului rămânând la 1 eurocent metru pătrat. S-au luat astfel peste 100 metri pătraţi din păşunatul Cisnădiei, a fost schimbată destinaţia din păşunat în fânaţ ca apoi să fie transformat în teren de construcţie. Acest teren care a fost subevaluat cu ajutorul Mafiei, ajungând să fie cumpărat cu 10. 000 euro 100 ha de teren care beneficiază de toate utilităţile : este situat lângă şoseaua care duce la Sibiu, pe lângă conductele de apă, gaz, reţeaua de iluminat, plus două drumuri de acces spre Răşinari şi Cisnădie. De aceea se duc lupte pentru putere la toate nivelurile pentru ca aceste persoane care nu au nimic de a face cu cinstea, patriotismul sau legea să se poată îmbogăţii indiferent prin ce metode, folosind funcţiile publice sau relaţiile personale numai să parvină cât mai rapid.

Din păcate instituţiile în drept să se sesizeze cu privire la aceste furturi şi abuzuri, respectiv D. I. C. O. T. -ul sau D. N. A. -ul  sau procurorul general al României trec totul cu vederea , nepăsătoare, ele intră în priză numai când se impune şantajul politic, la ordin.

M-am adresat D. N. A. – ului însă au dosit denunţul şi nu s-a luat nici o măsură, drept care România degenerează de la o zi la alta, alegându-se praful de ea.

În concluzie, consider că în 1989 poporul acesta a greşit permiţând ca încet, încet să scoată capul de la cutie securiştii comunişti şi turnătorii colaboratori ai securităţii, fiind lăsaţi să pună mâna pe funcţii publice şi de conducere sub falsul pretext de democraţie. La ora actuală începând de la preşedintele României în jos toţi sunt securişti comunişti, în funcţii de parlamentari sau guvernanţi, moguli de presă, baroni în administraţiile publice locale, până în biserici, pentru că mai nou şi popii vor primari sau consilieri în loc să stea acolo, la biserică, să fie apolitici şi lângă sufletele necăjite ale oamenilor. . Este încă o dovadă în plus că securiştii ies la iveală în toate domeniile de activitate, astfel că cetăţenii cinstiţi nu mai ştiu ce să facă, nu mai ştiu în ce societate trăiesc,sunt înnebuniţi şi cu creierul spălat de televiziune şi mass-media. În acest timp caracatiţa securisto-comunistă este trează şi profită. În aceste condiţii poate să mai treacă o sută de ani şi în România nu se va schimba nimic.

Stimaţi cititori, după tot ce am arătat nu-mi plâng de milă pe umărul dumneavoastră, sunt în vârstă de 60 de ani şi am văzut toate relele din România de după război,boli,cutremure, secetă sau inundaţii şi am ajuns la concluzia că în România pentru omul de rând niciodatâ nu va fi bine. În 1989, când oamenii s-au răsculat, am fost bucuros şi entuziasmat, dar foarte repede am fost dezamăgit văzând cum apar securişti cu chip de proletari, de mineri,de alianţă civică,de marinari iar la noi la Sibiu de fântânari. Cine spune că Sibiul arată bine, că s-a construit şi renovat, acela nu ştie că Sibiul a fost frumos şi renumit şi acum 50 de ani, poate şi mai bine,cu aerul său de oraş cetate veche cu tradiţie, cu oameni frumoşi, pedanţi şi civilizaţi pe care i-au distrus însă comuniştii securişti. Niciodată Sibiul nu va mai fi ce a fost. Acum sub pretext de oraş european sau Capitală Culturală Europeană se smulg fonduri bugetare europene în scopuri mafiote şi a intereselor de grup. Aşi dori să ştiu câţi cetăţeni de rând se bucură de infuzia bănească a uniunii europene. Este păcat că efortul financiar european nu ajunge să consolideze democraţia în România.

În ceea ce mă priveşte pe mine, acum, în noua campanie electorală pentru alegerile administrative locale, nu voi mai alege pe nimeni pentru că nimeni nu merită votul unui om normal, unui om de rând, iar atunci când dimineaţa mă duc să mă spăl pe faţă la baie, în intimitatea şi singurătatea mea, cănd mă uit în oglindă vreau să – mi văd figura mea de om cinstit şi nu figura unui dobitoc care în condiţii imposibile nu mai are ce să voteze. Lumea merge bine sau rău şi fără mine, singurul lucru la care mai ţin şi sunt atent este să nu fiu un dobitoc care dă o şansă unui patruped comunist. Nu vreau să învăţ pe nimeni şi nici să instig, dar dacă ţineţi la această ţară şi o doriţi mai frumoasă şi mai bună, puneţi mai presus de orice ONOAREA şi nu vă daţi votul oricui pentru că este păcat.


PLEŞA MIRCEA, un român din această ţară blestemată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.