Editorial

Sibiu, Sibiu über alles

    Sibianul Dan Suciu, purtător de vorbe, de la Sorin Ovidiu Vântu la Dacian Cioloș, via MRU și BNR […]

 

 

Sibianul Dan Suciu, purtător de vorbe, de la Sorin Ovidiu Vântu la Dacian Cioloș, via MRU și BNR

 

Dan Suciu este absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea din București şi are un master de Politici Publice. Din noiembrie 2014 a devenit purtător de cuvânt al BNR. A mai fost purtător de cuvânt al Guvernului în scurta perioadă a premierului Mihai Răzvan Ungureanu. El a activat anterior ca redactor-şef al postului de televiziune „Money Channel”, al lui Sorin Ovidiu Vântu şi a mai lucrat ca redactor-şef la săptămânalul „Privirea”, specializat fiind, cică, în economie (filosoful economist, că doar îl avem și pe Patapievici, fizicianul filosof!), iar ulterior la revista „Banii noştri” şi la săptămânalul „Prezent”. Deci, sintetizăm: Purtătorul de cuvânt al Guvernului a fost numit Dan Suciu, angajatul escrocului Sorin Ovidiu Vântu pe vremuri, gazetar în tranzit la niște publicații obscure, fost purtător de vorbe al soroșistului evreu Mihai Răzvan Ungureanu cât a fost premier și recent purtător de cuvânt al evreilor de la BNR.

presa

Dan Suciu este si el SIBIAN, la fel ca Iohannis și Kovesi. Nu este coincidență cu aglomerația asta la vârf a uneltelor ocultei mondiale provenite din orașul de pe Cibin. La Sibiu funcționează cu succes un „poligon” de testare a globalismului la scară mai mică. De aceea pe lângă primar sas au existat un rege și un împărat al țiganilor. După ce s-a testat la Sibiu credulitatea, toleranța și răbdarea românilor, care au acceptat un primar sas, ce i-a scos ulterior pe capete din case prin retrocedări ilegale și s-a constatat că românii nu se revoltă, ci acceptă în continuare dictatura personală a unui alogen corupt, iată că s-a reeditat experimentul cu un „tătuc” străin de neamul românesc și la nivel national! Tot la Sibiu sunt patru (!) loji masonice „românești”, două cluburi Lions, unul Rotary și o loja antiromânească, având componență exclusiv germano-ungurească la Cisnădioara (14 km de Sibiu), unde a sărbătorit Klaus Iohannis ultimul revelion.

De asemenea, la Sibiu funcționează și Clubul Economic German din Transilvania, care este mai tare decât Consulatul german, foarte activ și el în localitate. Membrii Clubului Economic German (oameni de afaceri din Germania, Austria și Olanda, toți masoni!) au decis la întâlnirea lor din vara anului 2007, care a avut loc în comuna Biertan, judeţul Sibiu, ca primarul sibian să participe la alegerile din 2009 cu sloganul electoral: „Pentru ca România să arăte ca Sibiul!” Însă Traian Băsescu le-a tăiat nemţilor entuziasmul, fluturând cele două dosarele penale ale lui Iohannis de la DNA! După ce s-a închis lista candidaturilor la alegerile prezidențiale din anul 2009, hopa și procurorul Țuluș cu NUP-urile lui salvatoare!

DNA 1DNA 2

Varianta ulterioară, tot din anul 2009, cu „proiectul Ioahnnis” premier, adus în lumina reflectoarelor de același Crin Antonescu care avea să „recidiveze” în anul 2013, la aceleași ordine din exterior, s-a dovedit un eșec pentru tandemul Geoană (președinte) – Iohannis (prim-ministru). S-a repetat figura cu propulsarea la vârf a lui Iohannis Klaus Werner, de data aceasta cu succes, în anul 2014. A fost caraghios și copilăresc scenariul cu aducerea lui Iohannis în PNL, din februarie 2013, cu penibilele derogări de la statutul partidului și funcția creată special pentru noul venit, ajuns prim-vicepreședinte după o zi ca simplu liberal, plus „capitularea” ulterioară a lui Crin Antonescu, taman cel care a lansat bisat „torpila nemțească”. Sasul mediocru de la Sibiu nu a avut niciodată ceva în comun cu liberalismul, poate doar cu libertinajul! Scenariul cu „ascensiunea” lui Klaus Iohannis în politica dâmbovițeană și PNL a fost, repet, comic și infantil, dar bun pentru sucit mințile electoratului naiv și ușor de manipulat.

După o „rață mecanică”, vorba maestrului Ion Cristoiu, la palatul Cotroceni, iată că acum avem și un papagal mecanic la palatul Victoria… tot din Sibiu.

                                                                                         Marius Albin MARINESCU

2 Comments

  1. Vai de noi…..suntem vanduti occidentului ,am devenit o ,,colonie,,si nimic si nimeni nu ne mai poate salva!!!

    • dan

      Englezul zice: “don’t give up without a try!”
      Inca NU suntem pierduti cit timp NU ne lasam manipulati de presa aservita sionistilor “occidentali”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.