Observator

Sibienii, suspiciune rezonabilă de prostie confirmată!

  Să votezi în masă pentru un non-partid, să continui să dai votul unor marionete, să persiști în a lăsa […]

 

Să votezi în masă pentru un non-partid, să continui să dai votul unor marionete, să persiști în a lăsa Consiliul Local pe mâna unui grup de interese exclusiviste, asta demonstrează suspiciunea rezonabilă de prostie a sibienilor confirmată la alegerile locale de duminică. Dacă FDGR, un ONG cu câteva mii de membri, continuă să prostească, sibienii au zero speranțe de bine!

Așa cum am lăsat orașul în urmă cu aproape șase ani, la fel se prezintă și azi, când rezultatele alegerilor locale sunt confirmate în proporție de 99%. Sibienii sunt un conglomerat care se miră privind cerul albastru, Soarele strălucind, apa curgând, în timp ce orașul le aparține tot mai puțin, ca urmare a celor pe care îi votează prostește din 2004: Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), an din care a preluat majoritatea în Consiliul Local beneficiind de votul majoritarilor români dar … extrem de inculți politic!

Dacă doamna Astrid Fodor, care a dat propriului copil repartiție din fondul locuințelor sociale, este demnă de încrederea sibienilor, atunci sibienii o merită.
Dacă doamna Astrid Fodor (din calitate de consilier local și viceprimar), care a girat mizeriile fostului primar Iohannis: afacerile imobiliare în beneficiu propriu și al FDGR, afacerile cu turneele de tenis ale finului din SUA, afacerile investitorilor „strategici” de familie etc., este modelul sibienilor, atunci sibienii fie și-au pierdut mințile, fie nu le-au avut niciodată. Pentru că doamna Astrid Fodor nu este decât interfața prin care actualul președinte Iohannis a rămas la butoanele Sibiului pentru a asigura liniștea investitorilor “strategici”.

În aceste condiții, nu m-ar mira absolut deloc să văd sibienii cerându-l pe Iohannis din nou primar, în cazul unei suspendări sau ratări a unui nou mandat în 2019, în ciuda tuturor dovezilor care arată cât de gol este personajul în relația cu România și românii.

FDGR a fost girat din nou pentru o majoritate în aparatul decizional al Sibiului, orașul cu imaginea exagerată de un marketing cu imapact în mentalul colectiv hipnotizat de spectacolele de gargară pe milioane de euro. Bătaia de joc este adorată de votanții coborâți din munții Mărginimii Sibiului sau veniți din toate orașele prăfuite ale României, care găsesc orașul-sat de pe Cibin drept un model de administrație. Sigur este, dar numai dacă ajungi să compari Sibiul cu Târgu Jiu sau Mircurea Ciuc, nicidecum cu un oraș cu edili și votanți responsabili.

La fel ca și în cazul municipiului Cluj-Napoca, unde premierul nesimțirii, premierul marionetă, premierul bătăii de joc Emil Boc a fost reales, Sibiul este un spațiu al prostiei pentru care nu există prezumția de nevinovăție!
Alegerile locale de duminică au confirmat suspiciunea rezonabilă de prostie, pentru care mulți dintre votanții Sibiului și-au administrat pedeapsa meritată: încă patru ani în care vor fi conduși de cei care au făcut din Sibiu un spațiu al înstrăinării, al străinilor, al distrugerilor imobiliare de patrimoniu, al traficului imbecil în sens unic, la fel cum este gândirea multora dintre cei majoritari în Consiliul Local, dar ridicați la rang de reprezentare!

Pentru a înțelege această situație, trebuie privit cu atenție spre PSD Sibiu condus de 20 de ani de Ioan Cindrea, un personaj uitat între vremuri înconjurat de candidați la fel, căci despre PNL Sibiu nu mai este aproape nimic de spus.

                                                                                                   Dan TOMOZEI

Sursa: http://dantomozei.ro/2016/06/06/sibienii-suspiciune-rezonabila-de-prostie-confirmata/

Nota redacției: Aici detalii despre afacerile de familie ale acestei comuniste expirate: Pentru primărița Astrid Fodor propria familie este mai importantă decât Sibiul

2 Comments

  1. Darth Vax

    Se zice despre PSD ca e un partid de orientare comunista. De acord.
    Tovarasa Astrid are 63 ani varsta de pensie. Deci in 1989 avea…36 de ani. Toti anii astia a fost educata sub doctrina comunista, deci…despre ce vorbim ?

  2. Este clar ca sibienii ,la fel ca si clujenii nu au minte,votand din nou o nemtoaica,partenera de,,afaceri necurate,,a fostului primar si pe Boc la Cluj,dar atat i-a dus mintea.Vai de ei!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.