Observator

Scandalul succesiunii Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) după organizația nazistă Grupul Etnic German, contre între PSD Sibiu și minoritatea germană

  În urma Comunicatului PSD Sibiu, publicat și de noi (Scrisoare deschisă, PSD Sibiu îi somează pe Iohannis și pe […]

 

În urma Comunicatului PSD Sibiu, publicat și de noi (Scrisoare deschisă, PSD Sibiu îi somează pe Iohannis și pe reprezentanții FDGR-ului să răspundă la unele întrebări!), Paul Jürgen Porr, finul lui Klaus Iohannis pus de acesta ca președinte la FDGR după ce el s-a dat de trei ori peste cap și a devenit liberal peste noapte, răspunde agresiv, în ton cu superioritatea sa ariană.

Replica domnului Paul Jürgen Porr este publicată într-o publicație sibiană obedientă FDGR-ului: „În 1944, acest Grup a fost desființat, pe bună dreptate, ca fiind fascist. Și toate proprietățile au trecut în proprietatea statului român. Deci, dacă vrei să faci o asociere, poți să o faci din punct de vedere juridic. Dar asta e o găselniță avocățească, cum că suntem continuatorii de drept. Așa cum România este continuatoarea Republicii Socialiste România, cum Republica Federală Germania este continuatoarea statului fascist, hitlerist. Deci asta, aceasta este o chestiune juridică. Dar, scoasă din context, e supărătoare.” (…) „Pe undeva e ca și cum l-aș învinui pe bunicul meu că a fost comunist, pe motiv că a fost membru CAP, când în cadrul colectivizării el a fost nevoit să își cedeze tot pământul și toate animalele.(Sursa: Președintele FDGR, către „lacheii lui Dragnea“: Forumul e continuator al Grupului Etnic German, cum România e continuatoarea Republicii Socialiste”)

Asta este bună, feciorul de casă al klausului să-i acuze pe alții că sunt lachei! Măi Herr Obersturmbannführer Paul Jürgen Porr, deosebirea între CAP și Grupul Etnic German este că acolo comuniștii au luat pământurile și imobile cu forța, iar în Grupul Etnic German sașii, inclusiv bunicu-tău, s-au înscris de bună voie și din patriotism german, iar biserica evanghelică la fel, există documentul prin care s-au donat de căre biserica săsească toate imobilele Grupului Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) pentru cauza Germaniei fasciste. Iată și dovada (Click pe documente pentru mărire!):

Aceasta este și deosebirea dintre retrocedările imobilelor luate cu japca de comuniști și imposibilitatea de a se retroceda imobile urmașilor Mișcării Legionare sau urmașilor Grupului Etnic German, deși Mișcarea Legionară nu a fost declarată vinovată de crime împotriva umanității la Nurenberg, ca Grupul Etnic German, dar s-au găsit cozi de topor în România care să-i declare fasciști, nu doar naționaliști!

Culmea este că, între timp, însuși stăpânul lacheilor, Liviu Dragnea, a devenit subit mare iubitor de germani, în general, și de sași, în special, după cum a declarat la postul de televiziune RTV, ieri, 30 septembrie 2018, cu privire la colegul său de partid, domnul Darius Vâlcov, care a îndrăznit să comenteze reactivarea unei organizații naziste de căre FDGR, acesta fiind continuatorul mişcării naziste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien): „Mă delimitez de tipul acesta de atitudini, atât împotriva Forumului German, cât şi împotriva oricăror alte minorităţi din România. Eu personal am susţinut şi voi susţine în permanenţă toate minorităţile din România, iar în ceea ce priveşte comunitatea germană din România – este o comunitate respectabilă, care a contribuit şi contribuie şi va contribui mult la dezvoltarea acestei ţări. Deci, aici mă delimitez de această acţiune. Nu sunt absolut deloc de acord cu tipul acesta de acţiuni, nu numai în ceea ce îl priveşte pe domnul Vâlcov, dar din partea nimănui. Relaţia dintre România şi Germania e importantă. Ea ar trebui să fie totuşi pe baze sănătoase, iar atitudinea faţă de minoritatea germană trebuie să fie atitudinea corectă şi normală faţă de o comunitate care a muncit, munceşte şi contribuie mult la dezvoltarea acestei ţări” (Declarații Liviu Dragnea, sursa: Agerpres

Domnul Liviu Dragnea este, la rândul său, lacheul altora, al israelienilor, americanilor și germanilor! Degeaba spune slugoiul Dragnea că „atitudinea faţă de minoritatea germană trebuie să fie atitudinea corectă şi normală”, din moment ce atitudinea lor, a minoritarilor germani, nu este una corectă şi normală față de poporul român, pe care-l jefuiește pur și simplu de imobile în valoare cumulată de miliarde de euro, în urma succesiunii ilegale după o organizație fascistă, ale cărei imobile fuseseră confiscate pe bună dreptate în urma decretului regal nr. 485, din 7 octombrie 1944, de dizolvare a acesteia. Unele dintre imobilele respective fiind construite după război, chiar de „comuniștii cei răi”, în special școli!

Ca să vă dați seama de amploarea retrocedărilor unor imobile care adăpostesc unități de învățământ către Biserica Evanghelică C.A., unde statul român plătește etnicilor germani chirie pentru educația copiilor, cu mențiune că unele dintre aceste clădiri au fost construite pe vremea comuniștilor și nu au avut cum să aparțină bisericii sașilor, dar aceștia revendică terenul pe care se află respectivele imobile, iată o listă cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu, fără numărul copleșitor de licee revendicate și deja retrocedate!!! (Click pe documente pentru mărire!)

PSD Sibiu a revenit cu un nou comunicat, publicat și comentat tendețios în aceeași publicație locală total aservită stăpânilor sași, pe care-i pupă în cur non-stop: Trif, președintele PSD Sibiu, iarăși despre FDGR: Ați aplaudat înjurăturile de la Cibin Fest”.

Dar, interesante sunt unele adevăruri scăpate de finul lui Iohannis în declarațiile date slugilor din presa sibiană. Astfel, domnul Porr a recunoscut acele „conexiuni între organizația etnicilor germani din România și nazism”, chiar el a spus că Grupul Etnic German a fost organizație nazista, desființată pe pe bună dreptate în 1944 (Citez din domnul Paul Porr: „Într-adevăr, Grupul Etnic German a fost declarată o organizației fascistă și desființată în 1944.” și „În 1944, acest Grup a fost desființat, pe bună dreptate, ca fiind fascist.”). Doar că domnul Porr nu a mai explicat și de ce FDGR a solicitat în mod expres, în instanță, să fie recunoscut ca succesor al acelei abominabile orgnizații.

Un asemenea nivel la care s-au dedat unii lachei foarte credincioși ai lui Dragnea este o rușine. Pentru ei. Că FDGR ar fi o organizație nazistă este o continuare a calomniilor care au fost și până acum. Într-adevăr, Grupul Etnic German a fost declarată o organizației fascistă și desființată în 1944. Suntem perfect de acord cu asta, cu atât mai mult e o calomnie să spui că suntem continuatori. (Nota redacției „Justițiarul”: Ba sunteți continuatori, din moment ce ați solicitat „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, așa cum scrie clar în acțiunea înaintată de voi instanței prin intermediul lui Hans Klein, președintele FDGR Sibiu.) Să facem o mică incursiune în istorie: în 1940, în urma semnării tratatului între Antonescu și Hitler, s-a înființat acest Grup Etnic German. Toate asociațiile germane din România care au existat până atunci – și săsești și svăbești și asociații sportive și de cultură și așa mai departe – au fost înglobate în acest Grup Etnic German. Inclusiv toate proprietățile au fost transferate aici. (Nota redacției „Justițiarul”: Au fost donate/cedate de bună voie, există documente oficiale de aderare la Grupul Etnic German cu averile imobiliare cu tot, ca în cazul bisericii evanghelice!) În 1944, acest Grup a fost desființat, pe bună dreptate, ca fiind fascist. Și toate proprietățile au trecut în proprietatea statului român. (Nota redacției „Justițiarul”: Tot„pe bună dreptate”, ca măsură reparatorie și despăgubiri de război) Deci, dacă vrei să faci o asociere, poți să o faci din punct de vedere juridic. Dar asta e o găselniță avocățească, cum că suntem continuatorii de drept. Așa cum România este continuatoarea Republicii Socialiste România, cum Republica Federală Germania este continuatoarea statului fascist, hitlerist. (Nota redacției „Justițiarul”: Supidă comparația, cele două țări sunt „continuatoare” ca ocupare în continuare a aceluiași areal geografic, a preluării populație și a moșenirii culturale istorice, dar nici una dintre ele nu a întocmit un document prin care să-și asume „calitatea de succesor în drepturi” după regimul comunist sau cel nazist, așa cum a făcut FDGR-ul raportat la organizația fascistă Grupul Etnic German!!!) Deci asta, aceasta este o chestiune juridică. Dar, scoasă din context, e supărătoare.” (Paul Porr, pentru publicația „Turnul Sfatului”)

Sașii sunt foarte previzibili și ne așteptăm la un comunicat la fel de caraghios ca și altul emis despre același subiect: Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) rescrie istoria umoristic, cică generalul Ion Antonescu i-a obligat să devină hitleriști!

Paul Porr a vorbit amenințător și despre procesele intentate unor dintre cei care au scris sau au îndrăznit să vorbească public despre FDGR ca urmaș oficial al naziștilor din Al Doilea Război Mondial și s-a lăudat cu un proces câștigat împotriva istoricului Ioan Scurtu. Nu știm cum a pierdut domnul Ioan Scurtu în prima instanță procesul intentat de FDGR pentru afirmația că ei sunt succesorii organizației hitleriste Grupul Etnic German din România. Nu avea nevoie de apărător, trebuia să depună la dosar doar două documente, cererea de chemare în judecată a FDGR (trei pagini) unde acest ONG solicită negru pe alb calitate de succesor al GEG-ului și sentința civilă (două pagini) care-i conferă calitatea respectivă. Atât!

Iată și respectivele documente:

1. Cererea de chemare în judecată a FDGR (Click pe documente pentru mărire!)

2. Sentința civilă sentința civilă (Click pe documente pentru mărire!)

Și dacă orice judecător nu l-ar fi achitat, în fața acestor probe ale verității copleșitoare, nu însemna altceva decât ori că respectivul judecător este șantajabil și corupt sau pur și simplu e un tâmpit fără calificarea profesională necesară înfăptuirii actului de justiție.

Domnul istoric nu trebuia să-i expună instanței istoria Grupului Etnic German și nici dovada legilor interne și externe care au desființat organizația hitleristă (Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, semnată de România cu Uniunea Sovietică, Regatul Unit al Marii Britanii şi Statele Unite ale Americii la 12 septembrie 1944,  Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 emis de regele Mihai al României și Tratatul de pace de la Paris din 10 februarie 1947), nu avea decât să se documenteze judecătorul.

Deși noi am fost primii care am scris despre ticăloșiile cu procesul din anul 2007 pentru recunoașterea calității de succesor a FDGR-ului după hitleriști și din articolele noastre s-au inspirat toți cei care au preluat subiectul, nu am fost acționați în judecată niciodată de „lacheii” lui Iohannis, ca să vorbim pe limba lui Herr Paul Porr. Aici aveți derulată toată istoria acestor dezvăluiri de presă și un noian de probe incontestabile că ONG-ul FDGR este oficial și cu acte moșenitorul organizației hitleriste Grupul Etnic German din România: Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

                                                                                             Marius Albin MARINESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.