Lichele

Sasul Michael Lutsch, „baron de Sebeș”, măcelărește puii de urs din distracție

Austriecii, vorbitori de limbă germană, ne jefuiesc pădurile și în zona Sebeș, unde au cel mai mare combinat pentru prelucrarea […]

Austriecii, vorbitori de limbă germană, ne jefuiesc pădurile și în zona Sebeș, unde au cel mai mare combinat pentru prelucrarea lemnului din România. Iată ce ticăloșii silvice făcea alt vorbitor de limbă germană din aceeași zonă, un sas cu sârmă-n nas! Masacrul a avut loc în aprilie 2012, dar nu avem voie să uităm! Vă mai mirați că străinii ne trateză țara ca pe o colonie, bună doar pentru jefuit și batjocorit? Acesta este „lucrul bine făcut”, pui de urs executați nemțește, ca-n lagărele de exterminare!

 Michael Lutsch, „baron de Sebeș”, măcelărește puii de urs din distracție

Astăzi vreau să vă dau un motiv să vă enervați. Umflatul din imaginile de mai jos este un patron de carton al unei cârciumi/restaurant/hotel/benzinărie din zona Sebeșului/Alba, îl cheamă Michael Lutsch, iar printre pasiunile sale se numără alcoolul și vânătoarea, căci după cum arată în aceste imagini, individul a tras serios la măsea înainte să înceapă să se dea în spectacol.

"Prostul dacă nu-i fudul, nu-i prost destul!”, așa că Michael Lutsch a adus și fanfara ca să glorifice faptele lui de vitejie.

“Prostul dacă nu-i fudul, nu-i prost destul!”, așa că Michael Lutsch a adus și fanfara ca să-i glorifice faptele lui de vitejie.

Acest individ realmente sinistru a făcut circ în fața complexului turistic, Lutsch 2000, pe care îl patronează, totul pentru a se lăuda cum a omorât el cu bestialitate doi urși fără apărare, vezi Doamne, ce mare realizare a făcut el. Și ca să fie circul complet, „baronul” Lutsch Michael a chemat o fanfară să-i cânte, pe care s-a lăudat că o plătește cu 200 de milioane de lei. Pentru că știți cum e, prostul nu-i prost destul dacă nu-i și fudul.

 Lutsch a fondat afacerea împreună cu nevastă-sa, ei fiind o familie de sași reîntorși din Germania în 1993 și care s-au apucat de biznisuri în România.

Sper să ignorați de acum înainte acest complex turistic când treceți pe lângă el, mai ales că e patronat de un individ care măcelărește cu cruzime niște biete animale și nimeni nu-l întreabă de sănătate. Garda de Mediu, Protecția Animalelor, unde sunteți? Dormiți?

Imaginile au fost surprinse de o doamnă în parcarea restaurantului Lutsch din Sebeș/Alba, situat pe drumul national nr. 7 (DN 7) kilometrul 488+337, ce vine dinspre Est, adică dinspre Sibiu-Brașov indreptandu-se spre Vest, respectiv Deva-Arad. Este amplasat la 10 kilometri de Sebes si 20 kilometri de Orastie.

lutsch ursi

lutsch 1lutsch 2lutsch 3

 

michael-lutsch-sebes5

Sursa materialului: http://vasilemanu.ro/baronul-de-sebes-michael-lutsch-macelareste-ursi-de-distractie/

Nota noastră: Tilurile aparțin redacției „Justițiarul sibian”. Masacrul a avut loc în aprilie 2012. Iată ce declara femeia care a relizat fotografiile: „Călătoream şi oprisem, ca de obicei, pentru o cafea. Am văzut şi auzit fanfara, ne-am gândit că o fi vreo festivitate locală. Când noi am ajuns, ursuleţii erau deja expuşi pe jos. Era lume multă, se făceau fotografii iar vânătorul cuvânta. Îmi amintesc că vânătorul a cerut fanfarei să cânte imnul SUA şi le-a promis 200 de milioane de lei. Nu am ştiut la acel moment că e chiar patronul cârciumii. Când am reuşit să înţeleg că petrecerea este strict o sărbătoare pentru uciderea ursuleţilor, am făcut fotografiile. De atunci, nu am mai oprit niciodată, e tot ce am putut face ca să îl… pedepsim.”

Să citim cu atenție și ce scria, la vremea respectivă, ziarul „Adevărul” despre carnagiul făptuit de Michael Lutsch: „Pozele sunt din 22 aprilie 2012. Potrivit legii, perioada în care pot fi organizate vânători legale la urs este cuprinsă între 15 septembrie – 31 octombrie şi 15 martie – 15 mai. Pe site-ul complexului turistic se susţine că se poate vizita aici chiar şi o grădină zoologică. În urmă cu aproape 10 ani, aici era «cazată» şi o ursoaică. În aprilie 2007, în urma unei campaniei naţionale «Salvaţi urşii de restaurant», ursoaica Maria a fost transferată şi eliberată în rezervaţia de la Zărneşti. Din păcate, la ”grădina zoologică”  a rămas atunci, în continuare, un mascul urs care nu a putut fi eliberat de iniţiatorii campaniei.” (adev.ro/nnbi93)


 

10 Comments

 1. Mioara

  AR TREBUI CRUCIFICATI ASTFEL DE INDIVIZI SI BATUTI CU PIETRE PINA SI-AR DA OBSTESCUL SFARSIT !!! BINE CA -I LASAM PE TOTI CRIMINALII SI TICALOSII SA ISI BATA JOC DE NOI SI DE TOT CE ESTE AL NOSTRU !!! UNDE SUNT AUTORITATILE ???

 2. LUCUTA CONSTANTIN

  ASTFEL DE PRAMATII UMANE TREBUIE SA INCETEZE SA MAI EXISTE!!!
  LEGEA TREBUIE APLICATA ! JAVRELE DE ACEST GEN TREBUIESC ASPRU PEDEPSITI!
  SUNT DE VINA SI CEI CARE LE TIN ISONUL!!!
  RUSINE BLESTEMATILOR!

 3. Mira

  Acest macelar are pagina pe Facebook…scrieti un “review”…si BOICOTATI-i sandramaua
  https://www.facebook.com/pages/Lutsch/220678654633641?fref=ts&ref=br_tf&rf=128812123864386

  • Laurentiu Podeanu

   trebuie sa initiem o lege sa nu se mai vinda terenuri si paduri strainilor si chiar sa se inceapa rascumparari

 4. Silviu Gordes

  Sunt un FOST client al restaurantului, care la un moment dat a fost multumit de servicii. O data, pentru ca cunosteam chelnerul. In alte dati am fost foarte nemultumit datorita “lungirii” supei si de atunci am mai comandat doar bauturi imbuteliate deschise in fata mea… De acum incolo n-o sa mai calc pe la LUTSCH 2000. Niciodata… Sunt si alte restaurante, si pentru 5-10 km in plus sau in minus nu se merita sa mi se faca greata… RUSINE pentru tot, mai ales pentru ursi…

 5. ion

  Sa te bata unu dumnezeu ! Si sa dea domnu sa fii transat om de nimic ce esti

 6. mihai beu

  Un betiv ordinar,starea lui naturala e starea de ebrietate.Nu stiu ce excroci se afla in spatele lui pentru ca nu-l vad in stare da duca o afacere…prost,fudul si betiv,un c……t cu mot.

 7. orix

  astia is aia mai educați ca noi? cei care stati in zonă, boicotati localul asta dubios va rog

 8. marius

  Sa iti dea Dumnezeu viata lunga si cancer la oasele alea imputite…

 9. Catalin

  Impuscat in cerul gurii ar trebuii gunoiul ala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.