Vot uninominal

Raluca Turcan: Vreau sa fac politica prin responsabilitate, nu prin artificii si vorbe goale

Voi susţine ca prioritate a viitorului guvern PDL finalizarea lucrărilor la şoseaua ocolitoare a municipiului Sibiu. Voi angrena în acest […]
Voi susţine ca prioritate a viitorului guvern PDL finalizarea lucrărilor la şoseaua ocolitoare a municipiului Sibiu. Voi angrena în acest proiect reprezentanţii administraţiei municipale, judeţene şi naţionale, indiferent de culoare politică.

Demnitate pentru pensionari

Ca deputat de Sibiu în ultimii 4 ani de zile, am reuşit să aduc fonduri pentru Biblioteca Astra şi pentru Muzeul Astra al Sibiului. De asemenea, am adus finanţări pentru Aeroportul Internaţional Sibiu şi am contribuit la începerea construcţiei a două campusuri şcolare în municipiul Sibiu – la Colegiul Economic

Creşe şi grădiniţe în fiecare cartier

{mosimage}Voi obţine sprijinul viitorului guvern PDL pentru construirea a cel puţin o creşă şi o grădiniţă în următoarele cartiere: Terezian-Ţiglari, Lupeni-Reşiţa, Lazaret, Vasile Aron şi Trei Stejari.
De asemenea, mă voi lupta pentru alocarea de bani destinaţi modernizării tuturor şcolilor din Sibiu, pe parcursul următorilor 4 ani de zile.

Biserica din cartierul tău

{mosimage}Voi susţine realizarea picturilor pentru bisericile din strada Constituţiei, Calea Guşteriţei şi din cartierul Vasile Aron, precum şi finalizarea bisericilor aflate în construcţie   pe   strada   Rusciorului,   pe
„George Bariţiu" şi Grupul Şcolar Industrial Energetic.
Ca viitor deputat în colegiul 2 din municipiul Sibiu, am următoarele proiecte: Creşe şi grădiniţe în fiecare cartier, Reabilitarea termică a blocurilor, Sibiul merită un nou spital judeţean, Biserica din cartierul tău, Pactul pentru centura ocolitoare a Sibiului, Demnitate pentru pensionarii sibieni şi Locuri de joacă pentru copii şi parcuri pentru vârstnici.
Alături de dumneavoastră, Raluca Turcan

strada Onceşti, precum şi în cartierul Ţiglari.

Voi sprijini construcţia de aşezăminte sociale pe lângă bisericile din Sibiu, astfel încât misiunea socială a Bisericii să poată fi realizată din ce în ce mai bine.

Sibiul merită un nou spital judeţean

{mosimage}Voi susţine ceea ce actualul guvern a promis şi a amânat: construirea unui spital judeţean pentru toţi sibienii.
în acelaşi timp, voi apăra drepturile oamenilor bolnavi din Sibiu, prin urmărirea modului în care va funcţiona Oficiul pentru Protecţia Drepturilor Pacienţilor, ce va fi creat pe baza unei legi pentru care m-am luptat un an de zile în Parlamentul României.

{mosimage}Pactul pentru centura ocolitoare a Sibiului

Pensionarii sibieni, alături de toţi ceilalţi pensionari din ţară, merită un trai mai bun.
{mosimage}De aceea, voi susţine, împreună cu colegii din PDL, creşterea pensiei medii în România până la nivelul de 405 euro (adică 15 milioane de lei vechi pe lună).
De asemenea, voi iniţia, alături de colegii mei din PDL, un proiect de lege pentru acordarea serviciilor de îngrijire la domiciliu şi de consiliere juridică gratuită a persoanelor vârstnice, pentru ca acestea să nu mai fie victime ale neglijenţei şi abuzurilor.
Voi susţine crearea de parcuri şi spaţii de relaxare în cartierele Marmelada, Vasile Aron, Ţiglari şi Lazaret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.