Puncte de vedere

Pesedeii trădători de țară…

                      PINOCCHIO RELOAD! PSD și Trustul Intact al lui Voiculescu […]

                      PINOCCHIO RELOAD!

PSD și Trustul Intact al lui Voiculescu au oferit României două mandate de președinte pentru Traian Băsescu și unul pentru Klaus Iohannis. Cum altfel se putea întîmpla cînd PSD iese în față la alegerile din 2004 cu Adrian Năstase (simbolul corupției), în 2009 cu Mircea Geoană (simbolul nătîngiei după cum îl caracteriza Iliescu, iar dacă ne referim la vizita lui în prag de alegeri la vila lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru „relaxare”, dezvăluită de Băsescu la ultima confruntare TV, dezvăluire care a împiedicat-o pe „Mihaela, dragostea mea” să devină prima doamnă a țării, îl cam leagă pe Geoană și de mafie) iar în 2014 cu Victor Ponta, simbol comun atît al corupției cît și al minciunii. Trustul Intact a susținut din toate puterile aceste candidaturi, le-a susținut cu minciuni și diversiuni, ascunzînd gravele păcate ale candidaților PSD. Dar, iată că, așa cum spune (în alt context) Antena 3, „poporul nu poate fi mințit”. Și poporul a votat împotriva favoriților Antenei 3. Astăzi, Antena 3 susține că în alegerile prezidențiale, Victor Ponta a fost înfrînt de „servicii” – oare nu sînt în stare să înțeleagă faptul că poporul român nu îl vroia pe Victor Ponta?

Întîmplarea face că toți cei trei candidați, la momentul candidaturii, trădaseră România (și Istoria României), dar nu pentru asta nu au fost votati (ci pentru corupția lor). Dar să nu uităm că:

– Adrian Năstase (frecvent vizitator al Ierusalimului), a emis ticăloasa OUG (de unde atîta urgență?) în urma căreia bustului Mareșalului Ion Antonescu de la ctitoria sa, biserica „Sf. Împărați“ de la Bariera Vergului, i s-a pus „masca de fier” iar străzile din toată țara care purtau numele Mareșalului au fost nevoite să-l schimbe; tot Adrian Năstase este cel care a impus învățămîntului românesc să falsifice istoria noastră și să se predea minciuna unui pretins holocaust săvîrșit de români împotriva evreilor;

– în anul 1997, prostănacul Mircea Geoană (și el frecvent musafir al Ierusalimului), proaspăt ambasador al României la Washington, îi cînta în strună prostănacului președinte Emil Constantinescu și declară în SUA că trebuie să ne asumăm crimele trecutului săvîrșite împotriva evreilor;

– iar Victor Ponta, prim-ministru și candidat la președenție, începuse și el să facă ture pe la Ierusalim, unde a dus și guvernul României la o ședință comună cu guvernul israelian – tot în timpul lui, Crin Antonescu a depus în parlament nemernicul proiect al legii care va deveni legea 217/2016.

Repet, nu pentru aceasta nu au fost votați Năstase, Geoană și Ponta, dar poate că Dumnezeu ne-a ajutat să nu îi avem în fruntea țării – oricît rău ne-au făcut cei aleși în locul lor, mafia urmașilor lui Iliescu ne-ar fi făcut mult mai mult rău.

Astăzi, Antena 3 (care nu face nimic fără a urmări un interes) reanimează un cadavru politic, un fost prim-ministru (corupt și trădător de țară), și atît – astăzi, este un nimeni. Este vorba de Victor Ponta, ale cărui filozofii pe facebook ne sînt citate zilnic cu religiozitate de Antena 3, care l-a transformat în cel mai mare guru al României. Dacă cineva care, cu nume și prenume (dar și identificabil) își asumă cu curaj confirmarea faptului că înainte de 1989 Victor Ponta era vecin de palier, la ultimul etaj dintr-un bloc din cartierul Pajura cu Emil Constantinescu, cel căruia i-ar fi cărat apa cu găleata de la pompa din stradă atunci cînd se oprea apa în bloc, atunci o să vă explic și ascensiunea lui Ponta, cel care a strîns o avere enormă fără să muncească vreodată.

În mod evident, Antena 3 îl bagă în față zilnic pe Victor Ponta ca fiind salvatorul României, aproape-aproape că este noul Mesia. Este foarte interesant, și mă întreb de ce.

În anul 2012, înaintea referendumului de demitere a lui Traian Băsescu, Victor Ponta și Crin Antonescu s-au plimbat la Washington pentru a cîștiga sprijinul Unchiului Sam – dar nu l-au obținut. Înainte de alegerile prezidențiale, Victor Ponta a început să bată drumul Ierusalimului (în plin conflict cu Ponta, și Crin Antonescu a încercat același lucru – dar ghinion! cînd să plece, o ninsoare neobișnuită în zonă, a împiedicat aterizarea). S-a întîmplat că nici Washingtonul și nici Ierusalimul nu l-au ajutat pe Victor Ponta, care se făcuse preșul lor, să ajungă președinte. S-ar putea ca, așa cum se întîmplă adesea în viață, dragostea interesată să se transforme în ură.

Simțindu-se trădat, Ponta a întors armele – sfidînd pretinsa „lume civilizată” care a boicotat JO de la Soci, Ponta s-a plimbat și pe acolo (Doamne! Ce îi plăcea să se plimbe pe banii noștri! Pînă și să vadă finala de la Roland Garros între Simona Halep și Maria Șarapova a fost un act de guvernare!). S-a afișat alături de Putin, de Lukașenko și de Erdogan – eu nu văd aici nimic de criticat, dar mulți au criticat. Apoi, ca să întîrzie cercetarea sa penală în dosarele care se nășteau împotriva sa cît și debarcarea din fruntea guvernului, s-a internat mult timp în Turcia pentru o pretins necesară operație la picior care se putea face nici o problemă chiar și în România.

Ceea ce mă miră este faptul că în momentul tentativei de lovitură de stat din Turcia, înainte de a se ști ceva concret privitor la cauze, Antena 3 răspîndea declarațiile lui Ponta, care îl apăra pe Erdogan. La ora aceasta, sîntem mai în beznă decît oricînd. Oare a fost o tentativă de lovitură de stat organizată de SUA și Israel, care nu mai aveau încredere în Erdogan, cum se susține pe undeva? Oare a fost o înscenare a lui Erdogan pentru a-și elimina adversarii politici?

La ora aceasta, este o nebunie totală. Joe Biden este în Turcia unde aproape că pupă papucii padișahului Erdogan. Turcia și-a îmbunătățit, după mulți ani, relațiile cu Israelul. Rușii sînt la un pas de a folosi baza de la Ingirlic. Repet, o nebunie totală. În această nebunie, ce rol poate avea Victor Ponta, care prin postarile sale arată că a luat-o razna? Nici unul – este un licurici care pînă dimineața moare.

                                                                                      Dan Cristian Ionescu

3 Comments

 1. Stef

  Domnule Dumitru chiar ne credeti “naivi”? Nu contest fptul ca PSD si Ponta au facut greseli, dar dovediti doar ca ii urati. Scrieti despre adevarata tradare a romanilor de catre Antonescu si PNL. Despre cei care negociau fuziunea cu pdl si aderarea la PPE chiar inaintea referendumului de suspendare, despre Johannis si despre tradarea de tara. Despre faptul ca pnl a intrat in USL pentru a putea avea mai multe primarii,CJ dupa ruperea uniunii. Despre cum niste liberali si pedelisti vanduti strainatatii au pus la cale distrugerea stangii ca sa acapareze puterea totala.
  PS Vi se pare normal ca gen Dobritoiu, condamnat cu suspendare pentru trafic cu apartamentele MApN, sa – l faca mereu penal pe Draganea pentru dosarul referendumului?
  PSS. Nu tin cu psd, familia noastra are radacini liberale.

 2. Liviu

  Asteptam sa apara comentariul unui prieten si i-al de unde nu-i.
  Interesant cat de mult iubiti adevarul daca nu acceptati comentarii care nu va plac. Demn de fosti si actuali liberali.

 3. Rusine domnule Dan Cristian Ionescu,,,,sanu recunoasteti ca de fapt tradatorii de tara,distrugatorii nu sunt cei enumetati de dvoastra si P.S.D ul,acestia au fost taranisti,apoi P.D.L.istii in frunte cu Basescu cu sleahta lui de hoti,,iar in prezent sunt noul p.n.l,de fapt tot p.d.l. ul deghizat,in frunte cu nemtalaul mut si asa-zisii ,,tehnocrati,,.Gresiti amarnic cand afirmati ca tradatori de tara sunt Nastase,Gioana si Ponta,spuneti mai bine ca ii uratisi nu mai falsificati adevarul,nu mai mintiti poporul,,,nu ne mai credeti prosti.Rusine sa va fie!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.