Suntem cu ochii pe voi!

Pedofilul Trif Mihai Marcel, prima condamnare!

{mosimage}Deşi, în timpul revoluţiei se afla într-un lagăr de transfugi din Occident, acest aspect nu l-a împiedicat să solicite şi […]

{mosimage}Deşi, în timpul revoluţiei se afla într-un lagăr de transfugi din Occident, acest aspect nu l-a împiedicat să solicite şi chiar să primească „Certificat de participant la revoluţia din decembrie 1989 cu merite deosebite”. Certificatul a fost anulat în urma dezvăluirilor din revista noastră, confirmate ulterior şi de către Interpol, dar infractorul nu a fost pedepsit pentru fals în declaraţii, uz de fals şi instigare la mărturie mincinoasă decât cu o amendă administrativă simbolica de 500 de lei. Cei care au dat declaraţii false privind participarea revoluţionarului-impostor la evenimentele din decembrie 1989, de la Sibiu, un au păţit absolut nimic, justiţia română dând dovadă, din nou, de clemenţă nejusitificată faţă de infractori! Impostura personajului nu s-a oprit aici, el dându-se şi victimă a Securităţii, a familei de magistraţi Berghezan, a primarului Klaus Iohannis, a poliţiei sibiene, a revistei „Justiţiarul sibian”, încât poţi crede că este ţinta unui complot universal. Se ştie că escrocii sunt foarte convingători şi buni oratori. În sensul adevărat al cuvântului, Mihai Trif este victimă a propriei sale boli psihice axată pe devieri sexuale şi a şantajului practicat asupra sa de mai multe servicii secrete, provenit iniţial tot din atracţia nefirească a obsedatului pentru fetiţe aflate la pubertate. Încă din lagărul de transfugi, unde „a participat la revoluţie”, Trif a fost racolat de serviciile secret vest-germane, acceptarea colaborării fiind condiţia impusă pentru obţinerea cetăţeniei germane. Până atunci fusese informatorul Securităţii române, care l-a şantajat cu informaţiile primite de la Secţia Moravuri a Miliţiei, în a căror evidenţe respectivul figura ca pedofil şi corupător de minore. Datorită apartenenţei la serviciile secrete din două ţări europene, americanii i-au dat cu flit atunci când a vrut să se stabilească în Statele Unite, alături de fratele şi mama lui. În plus, sosit doar în vizită, a primit interdicţie de la autorităţile americane pentru părăsirea aeroportului, aşa că întrevederea cu rudele sale a avut loc în holul de tranzit al aerogării, iar timpul şederii în S.U.A. a fost cu mult mai scurt decât cel petrecut în avion la tranversarea Atlanticului tur-retur.  Un argument suplimentar şi relevant în ceea ce priveşte relaţia dintre Trif şi serviciile secrete germane este participarea consulului Germaniei la unul dintre procesele penale ale pedofilului, prezenţă care a constituit o imixtiune, având ca scop  intimidarea justiţiei române. De ce prezintă interes pentru statul german un individ care nu a muncit nici măcar cinci minute pentru această ţară? El nu a muncit nici în România, viaţa sa fiind caracteristică unui ratat, ce nu a făcut altceva decât să distrugă destinele unor fete aflate la vârsta inocenţei, pe care le-a transformat în prostituate !

   {mosimage}Trif Mihai Marcel a speculat la maximum litigiul imobiliar pe care-l avea cu procurorul Ioan Berghezan şi a susţinut permanent că dosarul său penal pentru corupere de minore şi proxenetism ar fi o înscenare şi un act de răzbunare al procurorului sibian, deşi cauzele civile privind imobilul disputat de Berghezan şi Trif nu au absolut nici o legătură cu faptele abominabile comise de infractorul cu cetăţenie germană. Toleranţa etnică a sibienilor şi simpatia nefirească pentru saşii care i-au persecutat pe românii ardeleni secole de-a rândul, ca şi insistenţa localnicilor de a fi conduşi de minoritatea etnică germană, au creat premisele pentru un adevărat exod al delincvenţilor sexuali, dar s-a deschis şi o breşă pentru accesul infractorilor germani de toate categoriile, în special al celor urmăriţi pentru delicte economice în ţara lor de origine. Primarul sibian, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat recent, cu toate că era în campanie electorală, la o întâlnire a saşilor din Germania pentru a reitera invitaţia adresată acestora de a reveni în România. Aici etnicii germani pot să trăiască mai bine şi mai ieftin, deoarece doar prin chiriile percepute pe imobilele retrocedate către Biserica Evanghelică, de către chiar „măritul” Iohannis, în care funcţionează licee, şcoli şi grădiniţe ale românilor, saşii pot să trăiască fără a se mai omorî cu munca, aceasta rămânând „izvor de sănătate” doar pentru etnia majoritară, care-i bună doar să voteze şi să slugărească pentru salarii de nimic. Din păcate, până în prezent au dat curs invitaţiei mai mult infractorii, iar Sibiul a ajuns să fie un debuşeu al criminalităţii germane!

   În dosarul 7179/196/2007 de la Judecătoria Brăila, instanţa s-a pronunţat la data de 17.04.2008 astfel : ”În baza dispoziţiilor art. 261 cod penal, cu aplicarea art.41 al.2 cod penal: Condamnă pe inculpatul TRIF MIHAI MARCEL la o pedeapsa de 1 an închisoare pentru savârşirea infracţiunii de încercare de a determina mărturia mincinoasă în formă continuată. Interzice inculpatului exerciţiul drepturilor prevăzute de art.64 literele „a”si „b” cod penal pe întreaga durată prevazută de art.71 cod penal si suspendă executarea pedepsei accesorii pe întreaga durată a suspendării condiţionate a pedepsei principale (art.71 alineat 5 cod penal).” Prin aceeaşi sentinţă au fost condamnate la o lună sau două de închisoare şi câteva din victimele pedofilului şi proxenetului, care au depus mărturie mincinoasă. Am arătat, în urmă cu un an, metodele la care a recurs Trif, împreună cu maică-sa, pentru a determina victimele şi martorii să-şi schimbe declaraţiile. Pe unii i-au şantajat, ca în cazul celor două surori care aveau o bunică plecată temporar în Statele Unite, fetele fiind ameninţate cu expulzarea bunicii de către Dan Trif, fratele proxenetului, care, chipurile, ar fi fost cogresman american, iar altora le-au oferit sume de bani ca să mărturisească mincinos. Pentru aceste fete nu a fost suficient că au fost batjocorite de odiosul corupător la vârsta pubertăţii şi transformate în prostituate, dar au continuat umilinţa şi drumul pe calea pierzaniei, acceptând să depună mărturie mincinoasă în favoarea celui care le-a exploatat ca pe nişte sclave, vânzându-le trupurile. Acum culeg „roadele” pentru minciunile din declaraţii, care aveau ca scop salvarea fostului lor „peşte”, metamorfozate în luni de închisoare şi cazier. Se vede treaba că nici aceste victime nu au fost chiar atât de inocente, cum ar fi fost normal să fie nişte fete la 11-13 ani, din moment ce au cedat uşor avansurilor libidinosului personaj, care, trecut binişor de cincizeci de ani, putea să le fie bunic, dar au acceptat şi să mintă pentru cel care le-a distrus copilăria. „Cine se aseamănă, se adună”, spune un proverb românesc.

  {mosimage} Aceleaşi personaje bizare, călău şi victime, care şi-au dat mâna într-un mod grotesc pentru a fenta justiţia, se regăsesc şi în dosarul penal nr. 2760/196/2007 (corupţie sexuală – art. 202 C.p.), care are termen în data de 24.06.2008. În „bună tradiţie” a instanţelor româneşti acest proces se va tergiversa până când, datorită trecerii timpului, pedeapsa  pentru faptele săvârşite, care intră sub incidenţa codului penal,  va fi prescrisă! Este posibil ca odiosul Trif Mihai Marcel să rămână doar cu cele 30 de zile de închisoare pe care le-a executat după arestarea sa din luna mai 2005, ceea ce ar reprezenta un afront adus noţiunii de dreptate. Normal ar fi fost ca, atunci când a fost prins la graniţă de către Poliţia de Frontieră, deşi avea interdicţie de părăsire a României, să fie reîncarcerat, deoarece intenţia de a se sustrage legilor penale era evidentă, la fel şi vinovăţia! Dar, ce mai este normal într-o ţară anormală în care nimeni nu este pedepsit pentru faptele sale, indiferent cât de grave ar fi acestea? Excepţie fac doar cetăţenii români fără relaţii şi bani. Dacă ai susţinere financiară şi, pe deasupra, mai eşti şi cetăţean străin, poţi să saluţi justiţia din mers şi să-i râzi în nas, aşa cum face acest multiplu infractor.

    În ceea ce priveşte caracterul infect al ipochimenului, nu sunt prea multe de spus, faptele reprobabile comise de acesta vorbesc singure, dar până şi avocaţii sibieni, pe care i-a avut în multele sale procese penale şi civile, refuză să-l mai reprezinte, infractorul fiind nevoit să apeleze la serviciile unei doamne avocat din Deva, judeţul Hunedoara. Pe lângă faptul că are caracterul de cea mai joasă speţă, Trif este şi un rău platnic, avariţia lui fiind proverbială printre cei care-l cunosc. Nu a fost zgârcit doar cu apărătorii lui, ci şi cu fetele a căror trupuri le-a comercializat, ca proxenet. Un om de nimic, un rebut, un gunoi uman, care a făcut umbră pământului de pomană, dar, din păcate, a distrus destinele altora. Pentru toate aceste samavolnicii trebuie să plătească, iar justiţia să facă dovada că este într-adevăr imparţială, cu toate ingerinţele consulului german. Acest Herr să-şi vadă de relaţiile oficiale pentru care a fost delegat în ţara noastră şi să lase justiţia în pace, că suntem sătui de infractori care s-au sustras legilor şi pedepselor tot datorită unor diplomaţi, ca în cazul Teo Peter.

Marius Albin MARINESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.