Editorial

Pariul politic al alegerilor din 9 decembrie

În 20 mai 1990 – din numărul total de 17.200.722 de alegători s-au prezentat la vot 14.826.616 (86,19%). FSN-ul lui […]

În 20 mai 1990 – din numărul total de 17.200.722 de alegători s-au prezentat la vot 14.826.616 (86,19%). FSN-ul lui Ilici a avut 9.353.006 voturi (67,02%). La suma aceasta s-au adăugat sateliţii, de la UDMR la aşa zisele partide ecologiste, agrariene şi tabăra minorităţilor. Cam vreo 12 milioane de români erau atunci hipnotizaţi de moaca scârbavnică a lui Ion Iliescu, criminalul bolşevic cu mâinile roşii de sânge până la coate.
În ce mă priveşte, deşi împărtăşesc scârba populară faţă de fizionomia respingătoare a actualei clase politice, nu cred că doar oamenii politici sunt de blamat. Şi poporul care i-a votat este la fel de respingător.
Talpa ţării, şi nu numai, a votat cu Ilici, cu haita sa de kaghebişti, a pus ştampila la greu, în repetate rânduri pe securiştii corupţi. Peste 80 la sută din populaţia României, în anii ’90, îl adula pe Ilici. O vorbă înţeleaptă spune că ,,tot ceea ce trebuie ca răul să triumfe este ca oamenii buni să nu facă nimic”. La noi răul s-a tot întins, ca o plagă întinsă în tot sistemul politic, în media, în sindicate, în societatea civilă. Majoritatea românilor cât de cât informaţi, ştiu deja de multă vreme faptul că Iliescu şi acoliţii săi au reuşit crearea unui sistem mafiot care controlează politica şi economia ţării.
Românii de azi, post-decembrişti cum ar veni, au fost spălaţi pe creier, la inimă şi la minte, nu prin reeducarea de la Piteşti sau prin închisorile comuniste, ci prin manele, telenovele, reality-show-uri, sex, droguri, violenţă, prin promovarea agresivă a homosexualităţii, pedofiliei, zoofiliei, incestului sau violului, prin impunerea ca „modele” morale, naţionale, a celor mai josnice boarfe, prostituate de centură, peşti, proxeneţi, poponauţi, pedofili, turnători, etc… pe scurt, a tuturor gunoaielor societăţii româneşti. Românii n-au avut solidaritate socială, n-au avut anticorpi care să prevină molima, iar talpa ţării nu a ajuns până azi să atingă un nivel cât de cât rezonabil de înţelegere a situaţiei în care a fost adusă de către cei pe care i-a votat.
Acum, jefuitorii îi cheamă pe păgubiţi într-o mare horă a Unirii, la vot, desigur hoţii păstrându-şi averea, furăciunile, iar victimele, talpa ţării, rămânând cu ce li s-a oferit şi până acum, adică cu plata facturii…
La distrugerea României, pe lângă prostie, nesimţire şi lipsa de bun simţ, au contribuit însă plenar aceşti votanţi inepţi, care i-au aşezat în scaune pe nesătuii securişti şi activişti PCR, prezenţi în toate jafurile la nivel naţional, în secarea patrimoniului şi averii muncite de generaţii întregi de români.
Sondaje recente, de prin 2009 şi 2010 arată că sărăcia a produs traume profunde, dacă nu chiar ireversibile la nivelul unor obişnuinţe elementare, ce privesc inclusiv minima igienă. Spre comparaţie cu Franţa şi Polonia, de exemplu, unde procentul populaţiei care trăieşte în sărăcie este de aproximativ 10 la sută, sau cu Rusia unde 20 la sută din populaţie trăieşte în sărăcie, procentul celor care trăiesc în sărăcie profundă în România depăşeşte 55 la sută (http://www.insee.fr/fr/ffc/docs_ffc/es383-384-385c.pdf).
În România există în acest moment 12.956 de sate şi aproape 3.200 de comune şi oraşe, numărul localităţilor cu instalaţii de canalizare publică fiind de doar 735 (5% din total). Conform Eurostat, în 2008, 46% din populaţie trăieşte în mediul rural. Dintre aceştia, marea majoritate, respectiv 41% dintre români trăiesc în locuinţe fără apă curentă, fără baie şi cu WC în curte sau la capătul holului.
Fizionomia unei mari părţi a poporului român, descifrată de analizele sociologice arată teribil. 19% din populaţia României nu s-a spălat niciodată pe dinţi şi potrivit studiilor, românii se spală pe dinţi de cinci ori mai puţin decât ceilalţi europeni, astfel că doar 5% dintre români au dinţii perfect sănătoşi.
Jumătate din populaţie nu se spală pe mâini după ce foloseşte toaleta, iar 25% nici după ce au schimbat scutece murdare. Ideea că suntem un popor certat cu apa şi cu săpunul este întărită de datele furnizate de Institutul Naţional de Statistică (INS), care arată că românii îşi cheltuiesc 48,5% din bugetul lunar pe mâncare şi băutură (41% din suma totală este alocată produselor alimentare şi 7,7% băuturilor alcoolice şi tutunului), iar pentru igienă şi sănătate doar 4%. Un român foloseşte, în medie, patru săpunuri şi un deodorant pe an!!!
În schimb, conform unui raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, România s-a clasat pe locul al optulea în topul ţărilor cu cel mai mare consum de alcool, după Republica Moldova şi Rusia.
În sfârşit, un studiu asupra mentalităţilor şi credinţelor populare dezvăluie faptul că românii au şi un profil aparte de naţie de semiidiotizaţi. Astfel:

  • 47,4% din români cred în astrologie şi îşi verifică horoscopul cel puţin săptămânal (asta în timp ce, schizofrenic, 90% din populaţie se declară creştină);
  • 29,3% cred în vrăjitorie (iar 7,2% sunt convinşi că li s-au făcut vrăji);
  • 68,2% cred în minuni, cu nu mai puţin de 42% convinşi că li s-a întâmplat (cel puţin) o minune (!);
  • 42% dintre români cred că Soarele se învârte în jurul Pământului;
  • cca. 50% cred că deochiul poate fi prevenit purtând culoarea roşu;
  • 6 din 7 români nu sunt alfabetizaţi ştiinţific.
  • doar 8% dintre români au deschis o carte pe parcursul unui an.

Aceasta este radiografia sinistră a poporului român, la 20 de ani de la momentul în care Ion Iliescu era adus la putere de Moscova (şi susţinut de aproape 12 milioane de români).
Teoretic, conform tuturor datelor psihosociale susţinute de cercetările menţionate, USL-ul ar obţine, acum în 9 decembrie o victorie zdrobitoare, asemănătoare cu victoria FSN din 1990.
Cu toate acestea îmi permit să lansez un pariu, cu privire la procente, ce va fi sau nu validat în data de 9 decembrie. Eu sunt de părere că, în cifre absolute, de fapt, suma votanţilor iliescieni/voiculescieni a scăzut la jumătate, faţă de anii ’90. Cei care nu se spală pe dinţi şi pe mâini şi se şterg cu mâna la cur nu mai reprezintă majoritatea. Ponderea acestora este în jur de 40 la sută din populaţie. Ăsta este electoratul captiv al bolşevicului de Ilici.
Apreciez că USL va lua acum sub 50 la sută, cu tot valul de ură, isterie şi dezinformare ventilat de Antenele lui Voiculescu şi eventual vor depăşi 50 la sută numai datorită mecanismului pervers al redistribuirii. Iar cele mai spectaculoase procente vor fi cele ale voturilor anulate, adică ale celor care îi urăsc pe toţi politicienii la grămadă – şi voturile alocate unui partid antisistem, lansat de un jurnalist, care propune naţionalizarea patrimoniului jefuit de haita lui Ilici-Constantinescu-Băsescu.

George Roncea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.