Atitudini

Opțiunea generalului Dumitru Iliescu este mai mult patriotică decât politică

                  DA, ÎL SUSȚIN PE LIVIU DRAGNEA! PERICOLUL CARE-L PAȘTE Foarte multe […]

 

                DA, ÎL SUSȚIN PE LIVIU DRAGNEA! PERICOLUL CARE-L PAȘTE

Foarte multe persoane îmi trimit mesaje și mă întreabă de ce îl susțin pe domnul Dragnea, mai ales că ei știau că nu am fost niciodată un apropiat al acestuia, ba mai mult l-am criticat de multe ori, și în unele cazuri destul de dur. Ce s-a întâmplat de mi-am schimbat atitudinea, am făcut cumva vreo înțelegere cu acesta sau sunt pure speculații vis-a-vis de această schimbare. Nu sunt speculații și nu am făcut nicio înțelegere, chiar dacă este greu de crezut, sunt și oameni care nu se vând! Îl susțin cu toată convingerea pe Liviu Dragnea. De ce? Foarte simplu! Pentru că în momentul de față este singurul garant al apărării intereselor noastre fundamentale, singurul care s-a pus în față tadatorilor de neam și de țara și a celor din exterior care vor să ne subjuge și să ne spolieze avuția națională.

Cu cât cozile de topor, cepele degerate sau mai bine zis alterate din interiorul partidului, dar și din interiorul țării, îl atacă mai dur, cu atât susținerea mea devine mai puternică, pentru că ne demonstrează cât de afectate sunt interesele lor, prin poziția fermă a domnului Dragnea care le observă ca fiind opuse intereselor României și le blochează. Unii susțin că liderul PSD este un dictator, iar eu cu siguranță nu simpatizez persoanele cu aceste înclinații, pentru că dictatură nu aduce nimic bun, îngrădirea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, valori afectate în primul rând de această, ne obligă să avem o atitudine ostilă față de cei care o practică. Când suntem puși însă să alegem între dictatură și trădare, niciodată nu o voi alege pe a două.

Chiar dacă unii afirmă că domnul Dragnea este un dictator, eu nu le dau crezare, pentru că, prin tot ce a făcut până acum, nu ne-a demonstrat că este așa. Nu știu ce s-a întâmplat în bucătăria PSD, dar am observat că de fiecare data când au fost probleme foarte importante, domnul Dragnea nu a luat deciziile singur, ci a convocat forul de conducere al partidului și cum s-a hotărât acolo așa a acționat. Probabil unii îl văd dictator că nu i-a consultat pe ei sau nu a ținut cont de solicitările lor să demită miniștrii incomozi pentru acestea.

Dacă nu a ținut cont de recomandările lui Iohannis să le dăm gratis resursele noastre energetice din Marea Neagră și nu numai, partenerilor strategici, nu a ținut cont de solicitările celor din SRI de a promova în funcții importante oamenii lor, dacă nu s-a consultat cu domnii Pandele, Maior, Ciocârlan, Epure și alte zburătoare și târâtoare, atunci cu siguranță este dictator și trebuie înlăturat.

Da! În momentul de față domnul Dragnea a devenit cu adevărat o țintă. Interesele pe care le afectează sunt așa de mari, sumele de bani atât de colosale, profiturile unor mega-afaceri și ele dincolo de orice închipuire, încât cu siguranță a devenit o țintă care trebuie eliminată, funcțional sau fizic și nu-i văd deloc să se oprească. Nu se vor opri până nu-l vor elimină într-un mod sau altul, folosind uneltele din interior, câmpul tactic sau mijloace mult mai radicale! Guvernul României trebuie să dea de urgență o OUG, prin care să prevadă măsuri de protecție complexă a Președintelui Camerei Deputaților, Președintelui Senatului și Prim-Ministrului, amendând inclusiv Legea de organizare și funcționare a SPP, și creând cadrul necesar instituirii unei protecții eficiente!

Durerea celor afectați este așa de mare, încât au riscat să-și deconspire toate conservele, trimițându-le la confruntare cu șeful partidului, mizând pe declanșarea unei revolte în interiorul formațiunii aflate la guvernare. Au încercat în diferite moduri să-l disloce de la conducerea PSD, cu el acolo neavând nicio șansa de reușită.

Sigur, se va continuă procesul de adoptare a Legilor Justiției, de modificare a codurilor penale și punerea lor în acord cu deciziile Curții Constituționale, de modificare a Legilor Siguranței Naționale și prin această vaduvirea structurilor de forță de cele mai importante pârghii pe care le au la dispoziție, deși ilegale, totuși foarte eficiente, de continuare a adoptării Legii offshore în variantă Dragnea, ce dă mari bătăi de cap partenerilor strategici, care văzându-și diminuate profiturile cu zeci de miliarde de euro, ce vor intră în bugetul statului nostru, parcă au înebunit și acționează la vedere împotrivă acestuia, mobilizându-și toate resursele atât din plan extern cât și pe cele din interior.

De aceea, de un an și jumătate tot rău-voitorii încearcă să creeze breșe în interiorul principalului partid al țării și au atras în această acțiune oameni politici de prim rang, miniștri, prim-miniștrii, persoane cu funcții importante în conducerea sa, dar și persoanele din Câmpul Tactic în Justiție. Să fie oare o întâmplare că doamnă Firea a pornit acum o campampania deosebit de dură împotrivă șefului sau de partid și a unor colegi cu funcții importante în stat? Cum se întâmplă că în aceste zile și-a adus brusc aminte că o spionează doamna Dan, că domnul Dragnea este un dictator, care i-a blocat marile proiecte la care a lucrat asiduu dom Pandele, doar calculul comisioanelor și profitului a fost o muncă titanică care l-a epuizat, că nu îi dă ei Centură Bucureștiului, lacurile, pădurile, terenurile, pe care domnul Pandele nu a reușit încă să le mătrășească.

Să fie o acțiune personală sau declanșată la inițiativa altora, care văd ca singură soluție la problemele lor plecarea lui Dragnea și venirea unei persoane fidelizate care să stopeze toate demersurile acestuia? Să nu aibă niciun amestec, în acest atac virulent, domnii Iohannis, Hellvig, Ciocârlan, Maior, Ponta și alții? Cred că eu mă „înșel”! Doamnă Firea face aceste lucruri doar pentru că este supărată pe domnul Dragnea că a „obligat-o” să candideze pentru funcția de primar, deși domnia-sa nu dorea, dar nu a avut cum să-l refuze pe „dictator”. E supărată că șeful ei politic, a „forțat-o” pe ea să candideze când avea atâtea opțiuni. Și o rață dacă era desemnată să candideze, câștiga alegerile în condițiile date.

Așa să fie oare? Ce spuneți doamnă Firea? Am dreptate sau nu? FIREA, NU FI REA! Oamenii așteaptă de la domnia-voastră adevărul, pe care se vede că l-ați uitat acasă în ultima perioadă… Nu-i dezamăgiți, ca de obicei!

                                                                                                   General Dumitru ILIESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.