IN MEMORIAM

ODIHNEASCA-SE IN PACE … GANDURI LA PLECAREA TRIBUNULUI

In ziua deschiderii scolilor, 14 septembrie 2015, s-a sfarsit drumul tumultuos in viata al celui care a fost CORNELIU VADIM […]

In ziua deschiderii scolilor, 14 septembrie 2015, s-a sfarsit drumul tumultuos in viata al celui care a fost CORNELIU VADIM TUDOR… publicist, poet, scriitor, critic, estet, om politic, senator, presedinte de partid, candidat la presedintie.

Pentru generatia momentului va ramane drept jurnalistul profesionist de exceptie si patriotul care a utilizat arma pamfletului, ca nimeni altul, in batalia pentru idealul romanesc al afirmarii nationale si statale in plenitudinea drepturilor noastre istorice de necontestat si de nesters. A trait ca un luptator dar a murit ca un mare poet, in dialog cu Moartea. Istoria si Istoria literaturii romane ii vor acorda, dupa trecerea timpului patimilor, locul meritat in memoria neamului ca poet, scriitor, istoric al contemporaneitatii si politician.

CORNELIU VADIM TUDOR a fost copilul teribil, mezinul unei generatii de titani patrioti ai culturii romane. Generatie care, in clipe cumplite, de sperante inselate, decadere si jaf fara precedent al natiunii romane, i-a incredintat fenomenul “Romania Mare” – revista si partid. S-a achitat cu talent si vulcanic de misiune, chiar si atunci cand a ramas singur. In batalia pentru neamul romanesc, ostracizati, insultati de lichele, executati civil de dusmanii neamului romanesc si ai omenirii, s-au stins, rand pe rand, Eugen Barbu, Ion Lancranjan, Paul Anghel, Raoul Sorban, Mircea Micu, Tudor Eliad, Grigore Vieru, Mihai Ungheanu, Adrian Paunescu, Fanus Neagu … adica adevarata elita intelectuala a neamului nostru. Toti au fost executati ritualic, pe catafalc, de gunoaiele kominterniste si de urmasii lor de sange si idei, globalistii de astazi, fiii calailor de ieri, care s-au erijat si se erijeaza in constiinta civica a unei natiuni pe care o conduc, din ordin, spre abatorul neamurilor.

Astazi a venit randul lui CORNELIU VADIM TUDOR sa fie executat pe catafalc, de abjectii care nu l-au putut infrange in viata. Luari de pozitie ticaloase in media antinationala, discutarea dreptului (pe care il are oricum ca ofiter in rezerva, dincolo de medaliile retrase patriotilor spre a fi acordate impostorilor si tradatorilor), la onoruri militare pe ultimul drum, dreptul de a fi depus la Senat, la Ateneu sau la Opera romana, caci Uniunea kominternista a scriitorilor este, oricum exclusa etc. Numai lumea patrupedelor pe care le-a iubit si protejat, il deplange in unanimitate!

L-am cunoscut ca adversar in aceeasi tabara, apoi in calitate de camarad in acelasi razboi, care produce victime, de 25 de ani, numai printre patrioti, am colaborat pe multiple planuri pentru drepturile militarilor, fratele sau, generalul Marcu Tudor fiind membru al SCMD, dar si pentru dreptul istoric al neamului romanesc de a trai intru implinire in vatra strmosilor sai.

La capat de drum, cu sufletul alaturi de familia indoliata, nu-i putem dori decat sa se odihneasca in pace, de-a dreapta Tatalui atoateiertator, alaturi de cei dragi pe care i-a pretuit, incredintandu-l ca Istoria ii va face dreptate si ca prin noi, asa „stupid people” cum suntem, IDEEA NATIONALA va merge mai departe! Cu orice sacrificiu si impotriva oricarui stapan vremelnic!

Dumnezeu sa-l ierte! Dumnezeu sa-i ierte si pe pigmeii care nu-l iarta nici in moarte…

Sincere condoleanta familiei greu incercate

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Istoric militar,

Presedintele S.C.M.D

2 Comments

 1. Dan

  Hitler a fost doar pionierul distrugerii rasei albe!

  Daca doriti, as putea scana paginile la care am facut referire in textul de mai sus pentru o mai buna aprofundare a subiectului si pentru ca lumea sa inteleaga ca de fapt unul din putinii care s-a opus distrugerii totale a Germaniei pina la capat a fost chiar Albert Speer!; NU a pus in practica -cum aratam in textul de mai sus – ultimile ordine ale lui Hitler, cu riscul propriei lui vieti! Si DA! este foarte probabil ca Hitler sa o fi taiat-o din Berlin inainte de 30 aprilie 1945, ziua presupusei lui „sinucideri”!

  Filmuletul – vazut de multi dintre noi – in care ne este prezentat cum Hitler (citeva zile inainte de „sinucidere”) isi decoreaza „aparatorii” Berlinului formati din adolescent si chiar copii, este facut – probabil – si pentru a le arata stapinilor lui ca el isi indeplinise misiunea! Aratind cine a ajuns sa apere Berlinul si Germania. „Mission Accomplished!”

  Personal cred ca acum Germania – Angela Merkel – este pur si simplu santajata de „Guvernul Mondial”: nu vreti sa primiti „n” imigranti arabi? atunci va mai fabricam un partid nazist si un Hitler si va terminam cu totul!

  JET FIGHTERS
  Avioane de lupta cu reactie

  „Germany had jet fighters before anyone else. The Messerschmidt 262 could fly almost twice as fast as conventional airplanes. Germany produced 1400 of these but only 300 were used in battle. They might have thwarted the Allied bombing campaign.”

  Germania a avut avioane de lupta cu reactie inaintea tuturor. Messerschmidt 262 putea zbura de doua ori mai repede decit avioanele clasice. Germania a produs 1400 de astfel de avioane dar numai 300 fusese utilizate in lupta. Aceastea puteau sa se opuna cu succes campaniei aliatilor in campania de bombardare.

  „But Hitler had other plans. Albert Speer claimed in his Memoirs that Hitler originally had blocked mass production of the Me 262 before agreeing in early 1944. He rejected arguments that the aircraft would be more effective as a fighter against the Allied bombers, and wanted it as a bomber for revenge attacks.”

  Dar Hitler avea alte planuri. Albert Speer a aratat in Memoriile lui ca Hitler initial blocase producerea in masa a Me 262, desi agrease cu programul inainte de 1944. El a contrazis argumentele potrivit carora avionul (Me 262) ar fi mai eficient ca avion de lupta impotriva bombardierelor aliatilor, si a vrut ca acest avion (Me 262) ca bombardier de razbunare impotriva atacurilor aliatilor.

  „According to Speer, Hitler felt its superior speed meant it could not be attacked, and so preferred it for high altitude straight flying. (Speer 1997, p. 363.)”

  Dupa cum spune Speer, Hitler a simtit/ considerat ca viteza superioara ( a lui Me 262) este foarte importanta deoarece nu ar putea fi atacat, si l-a preferat doar ca avion (bombardier) de mare inaltime. (DAR SE PARE CA NU A INVESTIT NICIODATA IN ASTFEL DE BOMBARDIERE)

  TRAITOR
  Tradator

  „Wilhelm Canaris, Chief of the Abwehr (German Military Intelligence) and Reinhard Gehlen (Abwehr Chief, Russia) were both convinced that Germany would lose the war because of Hitler’s meddling.”

  Wilhelm Canaris, seful servicului secret militar si Reinhard Gehlen, seful serviciului militar pentru Rusia erau amindoi convinsi ca Germania va pierde razboiul pentru ca asa a fost vointa lui Hitler.

  „They both suspected Hitler was a traitor when he stonewalled an investigation of Bormann who was transmitting the Nazis’ daily war plans to Moscow Central.”
  Amindoi l-au suspectat pe Hitler ca tradator cind au constatat ca Hitler tot amina investigatia asupra lui Borman care transmitea la Moscova planurile naziste zilnice de razboi.

  „But there were many other indications that Hitler was an Illuminati agent: His refusal to focus German strength on capturing Moscow, as his generals wished. His failure to let Paulus withdraw from Stalingrad. His release of the British army trapped at Dunkirk. His failure to take Gibraltar and seal the Mediterranean Sea.(Hitler had put Franco in power but didn’t call in this favor.) His failure to support Rommel.”
  Dar au existat multe alte indicii ca Hitler a fost un agent Illuminati: refuzul lui de a concentra puterea (militara) germana in capturarea Moscovei, asa cum generalii lui au dorit. Refuzul de a-l lasa pe (generalul) Paulus sa se retraga din Stalingrad. Lasarea armatei britanice (prinsa in capcana la Dunkirk) sa se retraga. Greseala de a controla (strimtoarea) Gibraltar si astfel Marea Mediterana. Refuzul de a-l ajuta pe Rommel (in Africa).

  „To this list, we could add Hitler’s failure to support game-changing technology. If Hitler was sincere about conquering the world, what could be more important than developing nuclear weapons first? Especially when they potentially had the missile technology to reach New York City.”
  La aceasta lista am putea adauga refuzul lui Hitler de a sustine schimbarea uriasa in tehnologie. Daca Hitler a fost sincer in cucerirea lumii, ce ar fi fost mai important decit dezvoltarea armelor nucleare inainte de toate? Mai ales cind ei au avut potentialul/ posibilitatea de a construi rachete care sa atinga New York City.

  „One of Hitler’s reasons for conquering Russia was to convince Britain to make peace. You’d think a nuclear threat would have done the job faster and easier?”
  Unul din motivele lui Hitler de a cuceri Rusia a fost acela de a convinge Anglia sa faca pace. Dar oare o amenintare nucleara nu ar fi facut acest lucru mai repede si mai simplu?

  „World War Two, all wars in fact, are orchestrated. Hitler’s mission was not to win the war, but to extinguish the German spirit. His mission was to discredit everything he represented, especially race and nation. At that, he was a resounding success.”
  WWII, toate razboaiele de fapt, sunt orchestrate. Misiunea lui Hitler n-a fost sa cistige razboiul, ci sa distruga spiritul german. Misiunea lui a fost sa descrediteze tot ceea ce el a reprezentat, in mod special rasa si natiunea. La asta a avut un succes rasunator.

  http://www.henrymakow.com/hitl…
  bombs.html#sthash.fJmwK9JK.dpuf

 2. Dan

  “Coincidenta”? sau nu!

  “Acum eşti captivă la mine
  Am vrut să-ţi arăt, draga mea
  Că nu-mi este frică de tine:
  Ţi-am pus şoricioaică-n cafea.”

  Aceasta ultima strofa sugereaza ca Vadim fusese informat ca urma sa fie asasinat, dar ca el ii pusese otrava “mortii” in cafea si ca s-ar fi putut apara! Dar cind a fost amenintat si de ce?

  Ultimul mesaj a lui Vadim Tudor către poporul român (inceputul lui septembrie 2015; in Tricolorul se pare):

  “Criza refugiaţilor este o diversiune criminală Israeliano-Americană .
  Nu-mi vine să cred că s-a ajuns aici ! Avem de-a face cu o declaraţie de război în toată regula. Această nebunie e clocită în laboratoarele israeliano-americane. Trageţi clopotele, români ! Miting şi Marş de Protest în Capitală împotriva invaziei barbare, şi împotriva amenajării marelui focar de infecţie: Moscheea Mamut !
  America a lansat asupra Europei o nouă şi devastatoare bombă atomică: Migraţia! Barbarilor. Nimeni nu se mai îndoieşte că valurile de imigranţi afro-arabi reprezintă o diversiune criminală, cu consecinţe incalculabile asupra Europei. Deranjează Europa Creştină – aşa că trebuie islamizată ! E o stare de război nedeclarat.
  Atunci cînd printre principalii finanţatori am văzut numele lui George Sörös, mi s-a luat o pînză de pe ochi. Carevasazică, asta era !
  Ce facem cu România? Ce logică e asta? Ne-au plecat milioane de români creştini în lume, după o bucată amărîtă de pîine, iar în locul lor ne sînt băgaţi pe gît, cu forţa, milioane de venetici musulmani ? Devenim Paşalîc, sau Califat ? În următoarea perioadă, eu şi PRM vom organiza un mare Miting şi Marş de Protest în Capitală. Şi împotriva invaziei barbare, şi împotriva amenajării marelui focar de infecţie: Moscheea Mamut. Nu Jihadului ! Stop experienţelor şi provocările diabolice ale evreilor şi yankeilor !
  Trageţi, clopotele, români ! E pericol să dispărem ca Ţară şi ca Popor !”

  Semnat: CORNELIU VADIM TUDOR

  Cu o Europa clocotinda, numai de un mars de protest nu avea nevoie “democratia judeo-sionisto-americana” la Bucuresti. Si cred ca Vadim pe cele doua teme deosebit de fierbinti: moscheea uriasa si invazia Europei, ar fi putut sa adune cel putin 10.000 de romani in Bucuresti! Or aceasta demonstratie de protest ar fi putut fi vazuta de intreaga planeta! Avea nevoie “guvernul mondial” – Mossad-CIA – de un asa mare semn de intrebare in mentalitatea planetara? Desigur NU! Asa ca l-au ASASINAT! Cum? Sa nu uitam armele pshihotronice care pot transforma un om perfect sanatos intr-o LEGUMA!; in citeva secunde! Dar un om bolnav precum a fost Vadim?; intrebati-l si pe Pavel Corut ca el si sotia lui au patit-o!
  Asa ca lista continua si e deschisa: Eminescu, Codreanu, posibil Goga si IC Bratianu, MARESALUL Antonescu, Ceausescu, Culianu si iata acum Vadim Tudor! Sceptic sunt si pentru moartea marelui istoric si patriot Gh. Buzatu! Desi a murit mult mai in virsta decit Vadim (74 de ani?), presa a anuntat moartea rapida si suspecta a marelui istoric!
  Fapt este ca in ultimii 10 ani romanii au pierdut trei mari patrioti – inegalabili deocamdata dupa parera mea – a caror voce in Parlamentul Romaniei – ca si continut nationalist dar si ca virtuozitate in folosirea limbii romane – care NU vor fi egalati prea curind!; punct.

  PS. Observati asasinarea lui Ceausescu de Craciun (25 decembrie 1989) si asasinarea lui Vadim pe 14 septembrie 2015 de Ziua Crucii! Sa fie o alta “coincidenata”?; sau doar inca o umilire a crestinatatii!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.