Cap limpede

Nicușordanii, de la ciuguleala banilor lui Soros spre puterea politică

George Soros transformă ong-urile sale antiromânești în partid! Nu era suficient că George Soros are președintele României (consiliat de Sandra […]

George Soros transformă ong-urile sale antiromânești în partid!

Nu era suficient că George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a lui Soros în România), doi șefi ai serviciilor secrete (amândoi evrei și foști angajați/bursieri Soros, numiți în funcții de marioneta Iohannis), guvernul de tehnocăcați condus de mercenarul soroșist Ciolos (numit tot de Iohannis) și uriașul aparat de propagandă format din ‘telectualii de la GDS (o bandă antinațională inițiată de Soros personal și Silviu Brucan, alias Saul Bruckner, în ianuarie 1990, un melanj de trompete antiromânești, evrei și români trădători de-a valma), acum vrea și partid ca să-și perpetueze puterea și influența în România.

Nu mai este un secret pentru nimeni că impostorii aceștia, care „salvează” tot timpul ceva și musai „uniți”, sunt finanțați de George Soros prin oengeurile sale. Sub ambalajul strălucitor al unor acțiuni generoase, în interesul societății, se urmăresc cu totul alte scopuri decât cele aparente, care rămân doar praf în ochii naivilor. Chestia cu „salvatul” ăstora ne duce cu gândul la elevul Bulă și colegii lui, care umflau zilnic de pe stradă câte o bătrânică și o urcau cu forța în autobuz ca să facă o faptă bună pe zi, așa cum i-a învățat diriginta la școală.

USB (Uniunea Salvați Bucureștiul), după succesul din Capitală la alegerile locale, devine națională prin schimbarea denumirii: USR (Uniunea Salvați România), adică Uniunea Soros în România și vizează alegerile parlamentare de la sfârșitul anului. Trupa lui Nicușor Dan, liderul „salvatorilor”, este compusă din „români autentici”, se vede după numele pe care le poartă: Seidler, Bulfon, Oliver Leon Paiusi, Clotilde Armand, Bugner, Berta Vasiliauskaite, Franovici, Vincent Briot, Wring, Dobrev, Antonio Andrusceac. Mă întreb dacă nu o fi și Nicușor Dan ovrei fiindcă mulți din aceștia nu și-au luat nume de familie când au împrumutat identități românești, numele lor complet fiind alcătuit din două prenume. Exemple: Dan Pavel, Radu F. Alexandru, Alexandru Florian, Zoe Petre etc… Istoria se repetă, odraslele evreilor bolșevici din anii de după război vor să conducă din nou România. Dacă, până acum, unii ca Valdimir Tismăneanu, Alexandru Florian sau Patapievici s-au ocupat doar cu spălarea creierilor și tâmpirea românilor, acum se pune în practică următorul pas: subjugarea poporului român! „Pas cu pas”, vorba impostorului numit șef peste colonie.

USR, reprezentând chipurile „societatea civilă”, va fi partidul lui Klaus Iohannis! Acesta s-a folosit de PNL doar ca să acceadă la putere, conform unui plan clocit încă din anul 2009. Un pion umil a fost Crin Antonescu, acesta fiind un simplu executant al ordinului primit. Știa de când l-a adus pe Iohannis în PNL, în februarie 2013, că va fi înlocuit de acesta, dar nu a putut să joace altă carte, fiind șantajat de „frați” cu trecutul său plin de pete. Președintele și „salvatorii” servesc același stăpân, așa cum s-a văzut clar la întîlnirea de la Cotroceni, după căderea Guvernului Ponta în urma tragediei de la clubul „Colectiv”, dintre Klaus Iohannis și așa-zisa „societate civilă”, reprezentată de ong-urile finanțate de sionistul George Soros care s-au substituit „străzii”. În fond, s-au întâlnit soroșiștii între ei ca să pună țara la cale.

Publicăm un material care tratează cât se poate de corect anomalia numită „societate civilă”, de parcă noi, restul cetățenilor, am fi militarizați.

                 O căpuşă numită „societatea civilă”

Societatea civilă merită doar un șut în cur. Prin reprezentanți. Îi cam știm care. Poate un voluntar ceva mai curajos se oferă să încaseze simbolic altceva decît plata obișnuită.

O societate normală NU are societate civilă. Se observă din propoziția anterioară cum nu prea sună ceva corect… lingvistic. Sau logic. De asta am și scos în evidență NU-ul. Fără NU ar reieși că există o societate în cadrul societății care e altceva decît societatea dar o reprezintă cel mai bine. O reprezintă fără a fi aleasă, fără a se identifica, fără să-și asume alte poziții decît mîrîiala nemulțumirii veșnice. În schimb, societatea civilă trebuie mereu consultată. Și eu cred la fel, trebuie consultată la cap. Cum trebuie verificată la buzunare, pentru a vedea cine i le umple.

Formă de parazitism toxic, de mult dovedită a fi o metodă solidă de amestec din exterior, cu structurile cele mai vocale organizate ca ong-uri. Terenul de acțiune cel mai propice (și căutat) se află undeva în vecinătatea mediilor academic și cultural, cu multe ghilimele (suficient să ne gîndim la doi dintre reprezentanții cei mai autorizați  –  adică cu OK de la centru  –  Mungiu și Patapievici).

Reprezentanții legitimi, cei care ar trebui să facă legi pentru și să respecte dorințele electorilor, ascultă mai des și în probleme importante de societatea civilă decît de cei care i-au trimis în parlament sau în alte structuri reprezentative.

De unde s-ar putea trage concluzia că parlamentarii & Co. sînt proști, cei care i-au ales la fel, pentru că, altfel, nu se explică de ce trebuie să gîndească pentru reprezentanți și, prin extensie, pentru societate taman societatea civilă.

Evident, aleșii nu sînt proști și nici atît de nepregătiți în ale politicii, dimpotrivă. Identifică (ajutați) repede de unde bate vîntul și se lasă purtați de această formă de lobby, ilegală și imorală. Pentru că lobby înseamnă presiune nepermisă, exercitată prin bani și șantaj, asupra unor factori de decizie.

Dacă nu întotdeauna poți identifica societarii civili cu ușurință, odată ce încep să-și dea cu părerea te prinzi repede. Chiar și așa, ar fi inutil, păgubos, să te bați cu fiecare lefegiu în parte (plus mass-media, învelișul lor de protecție și cale de infestare). Nu, n-are rost. Cel mai simplu mod de a curăța societatea de parazitismul toxic stă în interdicția formală, riguros monitorizată, ca aleșii să se uite în gura societății civile. Nu poți opri informația să circule, dar se poate stopa legitimarea parazitului obținută prin referirile pline de respect la acesta, prin obligativitatea de a lua în considerare orice amestec al acestuia în treburile cetății.

Societatea civilă nu reprezintă societatea, nu are nici o legitimitate, nu are resursele profesionale (altfel s-ar identifica) să sfătuiască în nici un domeniu, uzurpă rolul rezervat unei singure instituții, fie pe plan local fie național, pusă tocmai pentru a decide în probleme de lege și politică în afara influențelor.

Societatea civilă trebuie extirpată din organismul social. La fel cu orice pretenție venită din partea oricărui grup, indiferent că se ascunde sub masca ambiguității voite, de a sfătui, cenzura, contesta, face presiuni asupra reprezentanților legitimi în numele unei fantome gălăgioase. Gălăgie necesară pentru a da senzația și a purta vorba că bîntuie prin cetate o forță pe care nu o putem încadra în normal, dar, vezi Doamne, de care trebuie să ținem cont.

                                                                                                           Circulă pe internet

1 Comment

  1. Dan Cristian Ionescu

    Textul are foarte multe derapaje, dar nu-mi dau seama daca acestea se datoreaza naivitatii autorului (nu vede padurea din cauza copacilor), sau este scris la comanda. Orice societate normala ARE o societate civila. Aceasta este compusa din cetatenii responsabili, patrioti, curajosi, curati, care ies in strada atunci cind coruptia si/sau prostia si/sau tradarea guvernantilor duc tara spre prapastie. Pina sa se transforme in partid, Miscarea Legionara a reprezentat societatea civila, oprimata de autoritati cum se intimpla in orice stat “democratic”. Necazul Romaniei este ca aici nu exista presa, ci doar institutii media de propaganda, care reprezinta interesele diferitelor mafii. Din aceasta cauza, romanii nu afla niciodata despre patriotii care au luptat si lupta in continuare pentru tara lor, ci doar despre “societatile civile” create in scop de diversiune. Da, avem nevoie de o societate civila reala, dar si de o presa libera care sa ii faca cunoscuti pe membrii acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.