Coruptie

Nea Ilie, prietenul lui Klaus, din nou la pușcărie!

Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea a fost condamnat miercuri, 26.06.2017, de instanța supremă la cinci ani de închisoare cu […]

Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea a fost condamnat miercuri, 26.06.2017, de instanța supremă la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul ASF-Carpatica.

Iohannis-Carabulea

Decizia este definitivă.

Ilie Carabulea a fost acuzat de acte de corupție: infracţiuni de cumpărare de influenţă, infracţiuni de dare de mită și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Reamintim că partenerul de afaceri pe bani publici al fostului primar, Klaus Werner Iohannis (http://sibiu.justitiarul.ro/tartorii-carabulea-si-iohannis-au-transformat-sibiul-nostru-in-orasul-lor-2/), a mai fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul de corupție Apostu-Carabulea, în anul 2012 (http://sibiu.justitiarul.ro/protipendada-sibiana-cutremurata-de-arestari-cu-gandul-la-principiul-dominoului/). Atunci, Carabulea fusese condamnat la 18 luni de închisoare, din care a executat doar cinci luni, fiind eliberat condiționat. Pedepsa neefectuată din prima condamnare, „coada” de 13 luni, va fi adăugată noii pedepse.

                                                                              Simina BARBU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.