Investigatii

Carabulea, nea Ilie de la Sculărie, trage iar spre puşcărie

                                               Corupţie instituţionalizată la Sibiu Prezentat de către mass-media, total deplasat şi forţat, ca un oraş al culturii, cu tentă […]

                                               Corupţie instituţionalizată la Sibiu

Prezentat de către mass-media, total deplasat şi forţat, ca un oraş al culturii, cu tentă occidentală, Sibiul este o cloacă a corupţiei dusă la rang de politică locală.

Klaus Werner Iohannis, primarul unui oraş corupt, a avut mai multe dosare penale pentru fapte deosebit de grave, muşamalizate ca să nu supărăm Germania.

Klaus Werner Iohannis, primarul unui oraş corupt, a avut mai multe dosare penale pentru fapte deosebit de grave, muşamalizate ca să nu supărăm Germania.

Iată câteva dintre fructele corupţiei de la Sibiu, „recoltate” recent: doi foşti primi-procurori ai parchetelor sibiene condamnaţi la închisoare cu executare pentru corupţie, ofiţer SRI condamnat şi el tot pentru pentru corupţie, magnatul Sibiului, Ilie Carabulea, a executat şi el câteva luni de puşcărie pentru acte de corupţie în acelaşi dosar cu unul dintre prim-procurori şi ofiţerul SRI, un notar arestat alături de cămătari fiindcă împreună au lăsat oameni pe drumuri, Cristian Sima – şeful Bursei de la Sibiu a fugit cu banii clienţilor, scandalul falşilor handicapaţi de la Sibiu peste care „s-a pus batista pe ţambal”, medic şpăgar din comisia de expertiză pentru pensionări prins în flagrant pentru luare de mită şi condamnat, şpaga de la bacalaureat – sibienii, primii în „top” după Bucureşti şi Constanţa. Corupţia s-a extins şi la nivel judeţean, la Sibiu şi aceeaşi Constanța fiind cei mai mulţi primari declaraţi incompatibili de către ANI! Peştele de la cap se strică, după reşedinţele de judeţ, transformate în feude: Republica Iohannis şi Republica Mazăre. De fapt, Klaus Iohannis este cap de listă la incompatibilităţile primarilor. Acestea sunt câteva acte de corupţie dovedite de organele de anchetă şi justiţie, dar câte astfel de infracţiuni nu sunt muşamalizate deoarece „firele” duc la persoane sus-puse?

Domnul doctor inginer Ilie Carabulea reprezintă chiar prin ascensiunea lui, de la un obscur ingineraş, la un magnat milionar, modelul românesc de parvenire prin corupţie. Individul acesta a fost corupt încă de pe vremea lui Ceauşescu şi drumul său spre înalta societate postcomunistă, bogăţie şi titluri academice a fost „pavat” cu „cărămizi” (de bani) oferite ca mită. În sarabanda corupţiei a angrenat magistraţi, politicieni, „aleşi ai poporului”, funcţionari publici, reprezentanţi ai tuturor instituţiilor publice! Cu un tupeu incredibil acest individ din Mărginimea Sibiului s-a cocoţat ca păduchele în frunte, punând mâna practic pe aproape toată economia locală. La Sibiu a corupt tot ce se putea corupe: primar, judecători, procurori, poliţişti, cadre universitare, politicieni, funcţionari publici, presa… tot, absolut tot, oraşul fiind unul dintre cele mai corupte din Europa, nu doar din România! Gunoiul a fost ascuns cu mare grijă sub preş, totul s-a muşamalizat! Într-un final s-a spart buboiul” necinstei şi Ilie Carabulea a fost condamnat pentru corupţie în primăvara anului 2012.

ilie_carabulea+inchisoa_3ae7aef76c-KE109288GH

Noi am scris despre toate aceste mizerii permanent, dar am insistat asupra corupţiei generalizate de la Sibiu, în 2010, imediat după arestarea lui Florin Apostu, la vremea respectivă prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, pentru acte de corupţie şi încasare de foloase necuvenite, unul dintre mituitori fiind Ilie Carabulea. Dacă o să citiţi articolul scris de noi atunci, o să întâlniţi toată mafia sibiană a gulerelor albe”: http://sibiu.justitiarul.ro/protipendada-sibiana-cutremurata-de-arestari-cu-gandul-la-principiul-dominoului/

                                            Presa, la cheremul mafiei

Presa a fost cumpărată la propriu, nu doar la figurat, îmbogăţitul peste noapte, Carabulea, achizitionând cotidianul Tribuna”, fondat de Slavici, ziar pe care l-a pervertit şi prin intermediul lui a manipulat un judeţ întreg conform cu interesele lui. Tribuna” s-a transformat într-o  tribună electorală” permanentă pentru primarul Klaus Iohannis şi alţi politicieni care i-au pupat inelul mafiotului!

"Tribuna", ziarul lui Ilie Carabulea, este un cotidian "independent"... de adevăr!

Tribuna”, ziarul lui Ilie Carabulea, este un cotidian independent”… de adevăr!

Se răsuceşte Ioan Slavici în mormânt când vede pe mâinile cui a încăput gazeta sa şi cum s-a transformat într-o oficină coruptă şi antiromânească! În rest, puţina presă care a mai supravieţuit la Sibiu este mituită prin contracte de publicitate asiugurate de societăţile subordonate Primăriei şi de către firmele care trăiesc pe banii publici administraţi de Iohannis.

Publicaţia Justiţiarul sibian” a fost singura din mass-media sibiană care a îndrăznit să scrie despre toate ilegalităţile infractorului Carabulea şi despre corupţia propagată de acest individ! Aceste acţiuni nu puteau ramâne nesancţionate, aşa că ziarul de casă al personajului imoral a făcut o adevărată pasiune pentru semnatarul acestor rânduri, din dorinţa de a-l compromite. Astfel, timp de o săptămână, în luna februarie 2011 am avut „cinstea” să fiu pe prima pagină a fiţuicii slinoase „Tribuna”. Nici măcar Klaus Iohannis, slăvit permanent în ziarul partenerului de afaceri, nu a ţinut o săptămână prima pagină, cu tot pupincurismul greţos dezvoltat de scribalăii lui Ilie Carabulea! Musai trebuia să fiu scos securist” odios, taman eu care în viaţa mea nu am scris nici o notă informativă, dar au scris alţii despre mine, fiind în vizorul băieţilor cu ochi albaştri. Marea crimă” pe care au disecat-o timp de o săptămână ziariştii puşcăriaşului a constat în punerea locuinţei mele în anul 1980 (!), pentru câteva luni la dispoziţia unui ofiţer de contrainformaţii (combaterea spionajului) pentru întâlniri cu sursele lui de informaţii. Cu ofiţerul respectiv eram prieten şi el nici măcar nu a folosit locuinţa mea, aşa cum a şi declarat printr-un document oficial, dar CNSAS m-a executat la comandă cu largul concurs al justiţie corupte, fiindcă supărasem multă lume importantă, nu doar pe mafiotul Ilie Carabulea. Eu însă sunt cu conştiinţa curată puşcăriaşul Carabulea nu cunoaşte sentimentul! – fiindcă nu am turnat pe nimeni! Detalii despre toată mascarada cu Marius Albin Marinescu, colaborator al Securităţii” se găsesc aici, pentru cine este interesat, scrise chiar de mine: http://sibiu.justitiarul.ro/adevarul-despre-mascarada-jurnalistul-marius-albin-marinescu-a-fost-declarat-colaborator-al-securitatii/  Sau aici, scrise de jurnalişti autentici, nu de unii la fel de imorali ca şi patronul lor infractor: http://sibiu.justitiarul.ro/transformarea-unei-victime-a-securitatii-in-colaborator-al-acesteia-ii/; http://expresul.ro/old/index.php?articole=1&rubrica=19&id=11318l; http://www.jurnaluldevrancea.ro/dezvaluiri/3554-dinescu-trafic-de-influenta.html; http://arhiva.vreaudreptate.ro/articole-arhiva-mafiei/748-falsurile-poetului-mscrici-pentru-favorizarea-primarului-penal-klaus-johannis.html

                                              Ascensiunea lui Ilie Carabulea

La nivel judeţean, Carabulea a luat fosta bază de aprovizionare BJATM Sibiu, căreia i-a transformat denumirea în S.C. COMAT, apoi S.C. BRICOMAT. A pus monopol pe transportul judeţean şi interjudeţean prin fosta Autobază 3 Călători din cadrul I.T.A. Sibiu, pe care a luat-o cu tot cu Autogară! A pus mâna pe terenuri agricole, parte din ele luate efectiv cu japca de la proprietarii reali, altele prin schimburi avantajoase cu ADS-ul, pe lângă care afacerile lui Gigi Becali cu armata sunt jocuri de mici copii, dacă este să ne raportăm la valoarea reală a terenurilor intrate în posesia „afaceriştilor”!!! Tot un „melanj” de denumiri şi în agricultura carabuliană”, deoarece mai întâi a fost Horticola S.A., transformată în Horticola Internaţional S.A., devenită în final Horticola International S.R.L.! Acest „mutat al bobului”, prin schimbarea denumirii firmelor şi a formei juridice, este o deprindere consacrată în rândul miliardarilor noştri „de carton”, iar scopul este, de obicei, ştergerea datoriilor cumulate de firma iniţială, statul rămânând cu buza umflată şi buzunarele goale!  

carpatica_1_83394800

La nivel naţional, Ilie Carabulea şi-a tras o bancă personală („Carpatica”) cu banii fraierilor lui Sorin Ovidiu Vântu de la F.N.I., a acaparat transportul auto de pasageri internaţional şi a creat o societate de asigurări, Carpatica Asig, vehiculată în presă şi pe forumurile de discuţii ale internetului ca fiind neserioasă şi rea platnică. De la această societate i s-a tras acum, Carabulea fiind  urmărit penal şi reţinut de către procurorii DNA.

                                          Carabulea numeşte directori la Bucureşti

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA): „Ilie Carabulea este cercetat penal pentru asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, cumpărare de influenţă, în formă continuată, dare de mită, în formă continuată, folosirea în orice mod de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în scopul obţinerii pentru sine de foloase necuvenite, în formă continuată, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la uz de fals.”

Practic, magnatul sibian şi-a promovat oamenii lui la Bucureşti ca să-i apere interesele şi să-i acopere ilegalităţile! Astfel, învinuitul Marian Mîrzac, fost director general al Carpatica Asig (16.05.2012 – 23.04.2013), a fost sprijinit şi susţinut financiar ca să ca să ajungă director la Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.).

Marian Mîrzac, calul troian plasat de Ilie Carabulea la

Marian Mîrzac, calul troian plasat de Ilie Carabulea la A.S.F.!

Marian Mîrzac a asigurat protecţia pentru Carpatica Asig deţinută în mod indirect de Ilie Carabulea, evitând şi suspendarea autorizaţiei de funcţionare, care nu îndeplinea condiţiile legislative. Învinuitul Radu Mustăţea, preşedintele Biroului de Asigurări din România este şi el omul afaceristului sibian, deoarece a fost membru în Consiliul de Administraţie al societăţii Carpatica. Acesta juca rolul de „curea de transmisie” între Carabulea şi Mîrzac Marian. Ultima misiune a lui Mîrzac a constat în coruperea învinuitei Chiţoiu Laura Elena, director al Direcţiei Avizări din cadrul ASF, astfel încât aceasta să-i faciliteze numitei Crudu Ina-Ana ocuparea funcţiei de director general al SC Carpatica Asig SA, prin modificarea componenţei comisiei de examinare.

Chiţoiu Laura Elena este soţia vicepremierului liberal Daniel Chiţoiu, ocupant şi al fotoliului ministerial de la Finanţe. Interesant este că şeful Autorităţii de Supraveghere Financiară ASF este alt liberal, Dan Radu Ruşanu, naşul soţilor Laura şi Daniel  Chiţoiu. Deci, doamna Chiţoiu este subalterna naşului Ruşanu! Cam mare aglomeraţia de liberali, dacă ne gândim că Sibiul se află la cheremul numărului doi din PNL, prim-vicepreşedintele Klaus Iohannis, partenerul de afaceri pe bani publici al lui Ilie Carabulea.

                                                           Mărire şi decădere

Chiar în primul său mandat de primar, în perioada 2000-2004, Iohannis a achiziţionat, de la magnatul Ilie Carabulea, blocul situat în Sibiu, str. Henri Coandă, nr. 57 cu destinaţia locuinţe sociale! Că afacerea a fost una cu scop clar de ciugulire a banului public se poate vedea chiar din cercul vicios, pe circumferinţa căruia s-a învârtit dreptul de proprietate asupra acestui imobil! Iniţial blocul aparţinuse I.T.A., devenită ulterior, după revoluţie, „Transmixt”, cu Ilie Carabulea ajuns acţionar principal. Astfel blocul a trecut din proprietatea statului român în proprietate domnului Carabulea. Acesta a evacuat chiriaşii, a tras o zugrăveală în mare viteză şi cu aceeaşi viteză, ca să nu-şi iasă din mână, a vândut blocul Primărie Sibiu, deci tot statului român, cu o sumă exorbitantă, la mica înţelegere cu Klaus Iohannis. Această tranzacţie a şi reprezentat prima „întâlnire de gradul zero” dintre cei doi şi a creat premisele pentru următoarele afaceri derulate pe bani publici de proaspeţii parteneri.

Ilie Carbulea şi Klaus Iohannis.

Ilie Carbulea şi Klaus Iohannis.

Reamintim că nea Ilie de la Sculărie a devenit Ilie de la Puşcărie după condamnarea de un an şi jumătate din aprilie 2012, din care a executat doar patru luni, un fel de vacanţă de vară prelungită. Atunci fusese condamnat tot pentru acte de corupţie, fiindcă îl mituise pe fostul prim-procuror al parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, Florin Apostu, cu un autoturism „Audi”. Tot cu un „Audi” l-a şpăguit şi pe proaspătul mituit Marian Mîrzac, plus ceva mărunţiş” (8.937,5 euro), bani de buzunar.

Florin Apostu, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, condamnat împreună cu Ilie Carabulea pentru acte de corupţie.

Florin Apostu, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, condamnat împreună cu Ilie Carabulea pentru acte de corupţie.

Dacă tot am ajuns la capitolul mărci preferate de autoturisme, trebuie spus că, la Sibiu, Florin Apostu nu este singurul fost şef al magistraturii sibiene pasionat de autoturisme „Audi”, fiindcă şi Marcel Rusu, preşedinte al Tribunalului Sibiu la momentul arestării fostului prim-procuror Florin Apostu, are „lipici” la marca germană de autoturisme.

                                                    Ilie Carabulea şi magistraţii

Comparând declaraţiile de avere ale ex-preşedintelui Tribunalului Sibiu, Marcel Rusu, din anii 2005 şi 2009, observăm nu doar obsesia acestuia pentru autoturismele marca „Audi” A 4, dar şi faptul că a schimbat acelaşi tip de autoturism, fabricat în anul 2003, cu altul nou, din 2007. Pe cel vechi l-a vândut, în anul 2008, firmei „Atlas Motors” S.R.L. cu suma de 17.500 de euro. Firma care a cumpărat o maşină veche de 5 ani de la judecătorul Marcel Rusu, cu suma supraevaluată de 17.500 de euro, are sediul pe strada Autogării din Sibiu, la nr. 1, unde se găsesc o sumedenie de alte societăţi comerciale controlate de Ilie Carabulea, chiar dacă din unele s-a retras scriptic. Faptul că firma „Atlas Motors” are ca obiect principal „activităţi de închiriere si leasing cu autoturisme şi autovehicule rutiere uşoare” nu o împiedică să aibă şi activităţi de carmangerie. Aceste două activităţi, corelate cu chiar numele „Atlas”, un derivat  din denumirea imperiului „Atlassib”, plus adresa, duc fără tăgadă la numele Ilie Carabulea, pe care unii nici măcar nu îndrăznesc să-l murmure de frica piticului războinic. Doar procurorii D.N.A.-ului pot să elucideze jongleriile domnului judecător Rusu cu autoturismele marca „Audi” A 4. S-ar putea să aibă surpriza să descopere că sunt mai multe coincidenţe raportate la autoturismele foştilor şefi ai magistraturii sibiene şi modul de achiziţionarea al acestora, nu doar denumirea „Audi”! SE „AUDI”, DOMNILOR PROCURORI DE LA DNA?

Judecătorul Marcel Rusu, fostul preşedinte al Tribunalului Sibiu şi bun prieten al primarului Klaus Iohannis.

Judecătorul Marcel Rusu, fostul preşedinte al Tribunalului Sibiu şi bun prieten al primarului Klaus Iohannis.

După cum a scris Lumea Justiţiei”, nu doar fostul prim-procuror, Florin Apostu, a fost interceptat telefonic înaintea arestării, ci şi fostul preşedinte al Tribunalului Sibiu, Marcel Rusu. Dar în timp ce procurorul Florin Apostu a fost arestat, în ceea ce-l priveşte pe judecătorul Marcel Rusu, dosarul acestuia a fost muşamalizat, deşi probele demonstrau că şi acesta din urmă era corupt, conform publicaţiei Lumea Justiţiei”.  Ce avea Marcel Rusu. în plus faţă de Florin Apostu? Prietenia nepreţuită a primarului sibian, Klaus Werner Iohannis, pe care îl ajutase să pună mâna ilegal pe două imobile ultracentrale din Sibiu (http://sibiu.justitiarul.ro/klaus-iohannis-primarul-sibiului-din-nou-la-zidul-rusinii/)! Culmea este ca denunţul penal, de la care s-a dat liber la interceptări pentru cei doi magistraţi, nu a fost împotriva relaţiei celor doi cu magnatul Ilie Carabulea, ci cu Aurel Munteanu, alt om de afaceri din Sibiu: http://www.luju.ro/magistrati/instante/vicepresedintele-iccj-rodica-aida-popa-a-prelungit-un-mandat-de-interceptare-telefonica-ambientala-si-gps-dupa-ce-dna-a-invocat-ca-dintr-o-inregistrare-ar-fi-rezultat-indicii-ca-presedintele-tribunalului-sibiu-marcel-rusu-ar-fi-dat-o-mita


                     Liberalul Ilie Mitea, alt om al lui Carabulea, uns preşedinte la ADS

Dar, apropo de traficul de influenţă pe filiera liberală şi de felul în care Carabulea îşi propulsează la vârf foştii angajaţi… Poate procurorii DNA devin interesaţi şi de modul în care a fost uns” fostul trepăduş al lui Ilie Puşcărie, liberalul Mitea Ilie, în funcţia de preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului (ADS), înscăunarea fiind relativ recentă, din noiembrie anul trecut! Culmea, acest domn, Mitea Ilie – ăsta-i prenume predestinat? – semna contracte cu ADS în calitate de director al lui Carabulea!!!

Ilie Mitea, omul care semna contractele lui Carbulea cu ADS-ul, a ajuns preşedinte la... ADS!

Ilie Mitea, omul care semna contractele lui Carbulea cu ADS-ul, a ajuns preşedinte la… ADS!

Contractul de concesionare nr. 8, din 10.10.2000, încheiat între Agenţia Domeniile Statului şi „Horticola” S.A., avându-l ca acţionar principal pe omul de afaceri Ilie Carabulea din Sibiu, a fost semnat, în calitate de director general, de Ilie Mitea!!! Privind retrospectiv, putem afirma că lupul a fost pus paznic la oi! Contractul respectiv a fost o mare malversaţiune având ca scop încasarea de foloase necuvenite de la APIA. „Justiţiarul sibian” a scris despre aceste ilegalităţi în articolul intitulat „Pomeni cu bani europeni” (http://sibiu.justitiarul.ro/pomeni-cu-bani-europeni/) şi aici: „Legea lui Ilie Carabulea, protejată de parchetul lui Florin Apostu” (http://sibiu.justitiarul.ro/legea-lui-ilie-carabulea-protejata-de-parchetul-lui-florin-apostu/).

                                                                                                                Marius Albin MARINESCU

P.S.: Iată şi comunicatul DNA din 28 ianuarie 2014 referitor la Carabulea Ilie şi ceilalţi doi învinuiţi, Mîrzac Marian şi Mustăţea Radu:

„În completarea informațiilor referitoare la dosarul penal în care au fost efectuate percheziții domiciliare în 17 locații din municipiile București și Sibiu (detalii în comunicatele nr. 59, 63 și 65 din 28 ianuarie 2014), Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
Procurorii din cadrul Direc
ției Naționale Anticorupție efectuează cercetări penale față de CARABULEA ILIE, proprietar al firmelor S.C. ATLASSIB S.R.L. și S.C. TRANSCAR S.R.L. (societăți prin intermediul cărora deține și controlează în mod indirect societatea de asigurări S.C. CARPATICA ASIG S.A.), în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, cumpărare de influență, în formă continuată, dare de mită, în formă continuată, folosirea în orice mod de informații ce nu sunt destinate publicității în scopul obținerii pentru sine de foloase necuvenite, în formă continuată, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și instigare la uz de fals.

Din rezoluția de începere a urmăririi penale întocmite de procurori au rezultat următoarele:

În intervalul mai – iunie 2013, învinuitul Carabulea Ilie, învinuiții Mîrzac Marian și Mustățea Radu, împreună cu alte persoane au constituit o asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni.
Prin ini
țierea, respectiv, constituirea acestui grup infracțional, Carabulea Ilie și Mîrzac Marian au reușit, în mod fraudulos, în perioada mai – decembrie 2013, să tergiverseze și să influențeze rezultatele unor controale dispuse de Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F) față de societatea de asigurări deținută și controlată indirect de Carabulea Ilie, astfel încât să nu reiasă deficiențe grave. În acest scop, cei doi au recurs la cointeresarea financiară a mai multor funcționari din cadrul A.S.F. Un alt obiectiv urmărit a fost acela de a menține societatea, în mod fraudulos, pe o poziție convenabilă în topul reclamațiilor privind activitatea acesteia pe anul 2013 și, implicit, creșterea artificială a gradului de încredere în raport cu potențialii clienți.
Învinuitul Carabulea Ilie l-a promovat, sus
ținut și cointeresat financiar, în mod constant pe fostul director Mîrzac Marian (care a ocupat această funcție în intervalul 16.05.2012 – 23.04.2013), pentru a fi ales în conducerea A.S.F. Din poziția de membru neexecutiv în cadrul conducerii A.S.F., ocupată cu începere din data de 24 aprilie 2013, Mîrzac Marian a făcut demersuri pentru a asigura protecția societății de asigurări deținute în mod indirect de Carabulea Ilie și pentru a evita suspendarea autorizației de funcționare de pe piața asigurărilor din România, până la remedierea deficiențelor.
Finan
țatorul grupării infracționale constituite, Carabulea Ilie, l-a desemnat ca intermediar în relația cu Mîrzac Marian, pe Mustățea Radu care avea rolul de a comunica rezultatele demersurilor infracționale ale lui Mîrzac Marian, precum și informații confidențiale obținute de la acesta din urmă.
Gruparea infrac
țională susmenționată a fost sprijinită de Ovidiu Ioan Cezar Giurgea și un alt funcționar cu atribuții de conducere și execuție în cadrul A.S.F.
Concret, în schimbul protec
ției oferite societății de asigurare la care avea interese, Carabulea Ilie a dispus, în luna mai 2013, ca un autoturism marca Audi A8 având valoarea de catalog de 81.370 euro să îi fie vândut la un preț subevaluat lui Mîrzac Marian, sub disimularea unei tranzacții de vânzare-cumpărare între acesta și societatea de asigurări, iar în luna august 2013, i-a remis lui Mîrzac Marian suma de 8.937,5 euro (39.141 lei), remitere justificată de invocarea unor clauze contractuale inexistente, prin hotărâri ale Consiliului de Administrație al societății de asigurare.
În schimbul acestor foloase, Mîrzac Marian, având calitate de membru al Consiliului de conducere al A.S.F.
și atribuții în sensul supravegherii și controlului legalității funcționării societăților de asigurări, a reușit să influențeze concluziile a două controale dispuse de autoritatea susmenționată, să coopteze diverși funcționari cu funcții de conducere și execuție din cadrul A.S.F. în grupul infracțional constituit și să divulge informații care nu erau destinate publicității în scopul favorizării societății de asigurări.

Învinuitului Carabulea Ilie i s-au prezentat acuzațiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 CPP.

La data de 28 ianuarie 2014, procurorii anticorupție au dispus reținerea învinuiților CARABULEA ILIE, MÎRZAC MARIAN și MUSTĂȚEA RADU pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.