Editorial

Ne-ai furat, ne-a placut si te-am votat!

Deci, Ioahnnis este alesul doar al unei treimi din cetăţenii cu drept de vot! Cu toate acestea, deşi alegerile s-au […]
Deci, Ioahnnis este alesul doar al unei treimi din cetăţenii cu drept de vot! Cu toate acestea, deşi alegerile s-au […]

Deci, Ioahnnis este alesul doar al unei treimi din cetăţenii cu drept de vot! Cu toate acestea, deşi alegerile s-au încheiat, „maşina de propagandă” continuă să funcţioneze şi să dezinformeze. Astfel, presa locală şi centrală nu a prezentat procentele reale, comunicate de biroul Electoral Municipal a doua zi după alegeri, ci a insista să prezinte publicului tot vechile  sondaje măsluite, care-l dădeau câştigător pe Iohannis cu 90 %. Sasul, bolnav de narcisism şi cultul personalităţii, a pedalat tot pe cifrele din sondaje, total eronate faţă de cele reale, declarând presei că este mulţumit pentru reeditarea succesului de acum patru ani, fiind ales şi acum cu aproape 90 % din voturile valabil exprimate. Păi, mein Fuhrer, 83,26 % e mai aproape de 80 %, nu de 90 %!!! Asta o poţi observa şi matale, chiar dacă ai fost profesor de fizică, nu de matematică! Şi, încă ceva! Faptul că ai fost ales cu un procentaj aproape de majoritate nu este o dovadă de inteligenţă a electoratului, ci dimpotrivă, conform tuturor studiilor sociologice. Aşa că nu este măgulitor pentru mătăluţă că, dintre cei puţini care s-au prezentat la urne, majoritatea care te-a votat a fost formată din nătăfleţi. Dar, asta este! Se confirmă, încă odată, proverbul „În ţara orbilor, chiorul este împărat”. La aşa electorat, aşa primar!

Nemulţumiţii nu s-au prezentat la vot, fiind influenţaţi de sondajul de opinie publicat de „Tribuna” lui Ilie Carabulea, partenerul lui Iohannis în afaceri pe bani publici, „făcătură” a unui alt sas, Martin Muller, patronul firmei „Sobis”, care-l dădea căştigător pe sasul-şef cu ameţitorul scor de 90,5 % . Astfel că oamenii au renunţat să se prezinte la vot, gândind cam aşa :„Cu sau fără votul meu împotriva sasului, tot el iese, aşa că n-are rost să pierd vremea pe la secţia de votare!”.

Dacă, în urmă cu patru ani îi  suspectam pe sibieni doar de naivitate şi ignoranţă, iată că acuma ne-am convins că aceşti oameni, concitadinii noştri, nu doar tolerează corupţia, dar chiar o susţin! Mai mult, oricâte dovezi privind ticăloşiile comise de Klaus Werner Iohannis le-ai prezenta sibienilor, majoritatea dintre ei nu vor reacţiona, continuând să se complacă în apatie şi preferând ca evenimentele să se desfăşoare în virtutea inerţiei, neimplicare fiind soluţia optimă pentru mascarea propriei laşităţi, a neputinţei sau – de ce nu? – a complicităţii! O altă categorie, e adevărat mai redusă, este alcătuită din acei câţiva care nu cred şi vor nega evidenţele, indiferent căte documente sau martori ar proba infracţiunile idolului pentru care au făcut o fixaţie maladivă. Aceştia sunt cei lipsiţi de inteligenţă,  ei fiind pierduţi definitiv pentru societate şi progresul acesteia, tocmai pentru că nu acceptă că realitatea poate să fie altfel decât le-a fost prezentată iniţial de factori persuasivi, de influenţare psihică şi cum au perceput-o în trecut, la vremea respectivă. Taman aceşti nătărăi ai târgului se cred cei mai inteligenţi şi susţin că toate aceste dovezi ar fi inventate, trucate, falsificate, iar ticălosul adulat de ei este cea mai pură fiinţă de pe pământ, dar este victima unui complot politic, iar forţe malefice, care-i vor răul adulatului lor, dar şi destabilizarea Sibiului, lucrează neostenit, încă din anul 2000, când Iohannis era un neica-nimeni, pentru înlăturarea acestui superman, salvator al oraşului. Ei sunt proştii profunzi, cărora nu poţi să le schimbi convingerile implacabile, gândirea obtuză, iar aceştia, aşa cum spuneam, sunt iremediabil pierduţi, atât pentru societate, cât chiar şi pentru ei, deoarece vor parcurge viaţa ca nişte bezmetici lipsiţi de raţiune şi se vor stinge în bezna propriei stupidităţi!

Sibienii nu vor mai putea nega, în viitor, că nu au avut cunoştinţă despre multiplele infracţiuni săvârşite de numitul Klaus Wener Johannis – cu „I”, cum este înscris în acte, nu cu „J” cum îl prezintă presa slugarnică! – sau că nu ar fi ştiut de acţiunile antiromâneşti întreprinse de acesta împotriva populaţiei majoritare din judeţul Sibiu! Spunem acestea, deoarece publicaţia pe care o citiţi acuma a apărut, pe perioada campaniei electorale, în mai multe ediţii tipărite în tiraje impresionante, care au fost difuzate gratuit în tot Sibiul. Ediţiile respective ale revistei „Justiţiarul sibian” conţineau toate ticăloşiile comise de Iohannis de-a lungul timpului. Activitatea infracţională a acestuia datează dinainte de a fi primar, dar s-a accentuat şi diversificat după ocuparea postului pe care a fost propulsat de votul iresponsabil al sibienilor, mai ales în al doilea mandat (2004-2008), deşi au existat dezvăluiri privind parte din aceste infracţiuni în mai multe publicaţii centrale. Unele din acele materiale de presă au fost preluate şi de noi în ediţiile tipărite în campania electorală, tocmai pentru ca sibienii să vadă că nu suntem singurii care am prezentat adevărata faţă a acestui impostor. Aşa că, sibienii ştiu acuma cine este Iohannis şi nu se vor putea scuza invocând necunoaşterea, atunci când se va face dreptate şi adevărul va fi recunoscut şi de autorităţi, deşi acestea îl cunosc de acuma, dar îl ascund, la ordinele statului german şi al preşedintelui Băsescu, acest umil vasal al nemţilor. Deci, concitadinii noştri, care l-au votat pe Iohannis şi corupţia, reprezentată şi promovată de acesta, au făcut-o în deplină cunoştinţă de cauză! Probabil că, la „momentul H”, atunci când se va face dreptate, electoratul fanatizat al sasului va nega că l-a votat, în acord cu renumita laşitate autohtonă. Până una-alta, o să culegeţi ce-aţi semănat, iar când o să deschideţi ochii o să vedeţi doar că „punga” , care conţinea bani publici, banii voştri colectaţi prin impozite şi taxe, este goală, başca faptul că şi nepoţii voştri au fost îndatoraţi de împrumuturile făcute de Iohannis în numele vostru, dar pentru propria îmbogăţire. Să vă trăiască infractorul, pe care o să-l votaţi în continuare, chiar şi post-mortem şi să vă spălaţi cu el pe cap!

 „Justiţiarul sibian”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.