Observator

Minti, ca de obicei, domnule Iohannis!

    Şi atunci, prin definiţie, nu este posibil să avem orientare politică, fiindcă membrii noştri sunt membri prin apartenenţa la […]
    Şi atunci, prin definiţie, nu este posibil să avem orientare politică, fiindcă membrii noştri sunt membri prin apartenenţa la o anumită etnie. Ei pot fi de dreapta, de stânga, liberali, de orice fel şi noi trebuie să-i reprezentăm pe etnicii care se declară alături de noi. Deci, nu avem o orientare politică.” Acesta este un fragment dintr-un interviu acordat de Klaus Iohannis, primarul Sibiului, dar şi preşedinte al F.D.G.R. (Forumul Democrat al Germanilor din România), acordat revistei “22” în vara anului trecut şi publicat în numărul 905 din iulie 2007 (facsimil 1). Mai jos este reprodusă pagina 25 din “Catalogul organizaţiilor neguvernamentale din judeţul Sibiu” – anul 2003 (facsimil 2),  iar la poziţia 049 puteţi admira, în toată splendoare sa neguvernamentală, chiar F.D.G.R.-ul păstorit de Herr Klaus! Pe lângă minciuna pe care tocmai am dovedit-o, Iohannis dă dovadă şi de lipsă de diplomaţie – sau poate este o dovadă de prostie! – susţinând că ei sunt, nici mai mult , nici mai puţin, decât “reprezentanţii grupurilor etnice germane din România”. Afirmaţia este foarte gravă, deoarece  Grupul Etnic German a fost înfiinţat imediat după Diktatul de la Viena. El exista şi în alte ţări cu minoritate germană: Franţa (Alsacia), Polonia (Silezia), Cehoslovacia (Sudeţi). Scopurile acestor Grupuri Etnice Germane (celebra Coloana a V-a a lui Hitler) erau: sabotajele economice, acţiunile diversioniste în spatele frontului, "intoxicarea" şi dezinformarea populaţiei majoritare din ţările respective.
    Prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai a fost desfiinţată această organizaţie hitleristă din România. Decretul-Lege respectiv abroga Legea nr. 830 din 21 noiembrie 1940 prin care a fost costituit Grupul Etnic German şi confisca bunurilor acestuia. Iată că, acum, Johannis vine să confirme – oficial! – un adevăr ştiut de noi, cei care scriem la revista aceasta, că F.D.G.R. este continuatorul Grupului Etnic German. De altfel, acest O.N.G., pe care preşedintele său nu-l recunoaşte ca atare, dar noi tocmai v-am prezentat realitatea – cel puţin scriptică! –, a încheiat în 13 iunie 2002 cu P.S.D.-ul lui Adrian Năstase, pe atunci şi premier al guvernului, un Protocol. Prin acest document Năstase se obliga să retrocedeze toate bunurile confiscate comunităţii săseşti de către  comunişti.
    Dar problema este că mult huliţii comunişti nu au confiscat nimic, ci doar au aplicat o lege semnată de regele Mihai, care nu a fost abrogată. Aşa că, toate retrocedările de imobile (muzeul Brukenthal, liceul pedagogic, Filarmonica, liceul Brukenthal, ş.a.) sunt ilegale! Pentru tartorul oraşului nu a fost suficient să fure case pentru el şi familia sa, ci s-a înhămat la căruţa necinstei, în continuare, pentru a obţine – tot prin furt! – imobile pentru o minoritate etnică pe cale de dispariţie în Sibiu. 
    Cât despre cei, care-l laudă pe Führer-ul sibian prin acest gen de publicaţii elitiste, sunt aceiaşi alogeni la care se face referire în editorialul nostru de azi, iar majoritatea au fost pe la burse în Germania, unde le-au fost montate – la modul figurat sau… poate nu! – „cipuri” în creierele lor, oricum antiromâneşti, ei devenind nişte roboţei dogmatici, care încearcă să-i îndoctrineze pe restul românilor cu teorii îndreptate chiar împotriva poporului din care fac parte!
Marius Albin MARINESCU 

 
P.S.: Până şi numele ţi-l declari mincinos, deoarece în cartea de identitate eşti Iohannis, nu Johannis cum apari prin  ziare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.