International

MERKEL – HALLOWEEN

Ca si in noaptea Revelionului de anul trecut, anul acesta, de Halloween, la Koln, au fost mobilizate importante forte de […]

Ca si in noaptea Revelionului de anul trecut, anul acesta, de Halloween, la Koln, au fost mobilizate importante forte de politie. Acum 2 ani, in noaptea Anului Nou, la Koln, a fost prima oara cand, multumita cancelarului Merkel, imigrantii clandestini au putut sa participe la o sarbatoare impreuna cu nemtii; mai corect spus, cu femeile lor. Politia nu stia atunci ce inseamna cu adevarat o sarbatoare in Afganistan, Siria si Somalia, asa ca nu era pregatita. A aflat intre timp si acum este!

Marti seara, de Halloween, grupuri masive de imigranti veniti din tarile arabe si Africa de Nord, agresivi si aflati in stare de ebrietate, s-au strans in fata catedralei din Koln, dar peste 100 de politisti au intervenit prompt, legitimand sute de persoane si cerandu-le sa evacueze piata. Politia a declarat ca interventia timpurie a avut drept scop calmarea „spiritelor incinse”. Care „spirite” s-au mutat la periferie, unde au provocat incidente in fata barurilor si cluburilor locale. Au fost inregistrate numeroase agresiuni sexuale.

La Schwalbach, imigrantii au vandalizat o scoala si un centru social, dupa care au atacat cu pietre politia, pe principiul: daca e Halloween atunci sa va fie frica pe bune. Si la Hamburg a fost la fel – Halloween la maxim! In cateva cartiere ale orasului, sute de tineri imigranti s-au ciocnit cu fortele de politie, aratandu-le nemtilor cat de placut este sa te simti pentru cateva ore la periferia oraselor franceze, acolo unde este Halloween in fiecare noapte.

Si la Essen a fost Halloween pe bune. Tinerii germani au participat la un „Zombie Walk”, unde peste 200 de imigranti clandestini, oaspetii lui Merkel, s-au autoinvitat si au atacat procesiunea, asa ca  de „Zombie Walk” s-a ales praful. Acolo de unde au venit astia, „zombies” clandestini, nu exista decat Ramadan. Au urmat inevitabilele ciocniri cu fortele de ordine, care au fost obligate sa inchida pentru cateva ore gara din Essen, pentru a putea tine sub control violentele urbane. Si asta o spune socialistul Der Spiegel, nu vreo publicatie de „extrema dreapta”.

Acum doi ani, la Koln, nemtii au „sarbatorit” impreuna cu „Bine ati venit peste noi”, noaptea Anului Nou. Anul trecut, la Berlin, un „bineativenitpestenoi” i-a invatat, calcandu-i cu masina, cum se „sarbatoreste”, pe stil Merkel, Craciunul. Acum, au „sarbatorit”, cu „bineativenitpestenoi”, Haloween-ul! Si Merkel e din nou cancelar! Vor urma, Craciunul si noaptea Anului Nou… Iar! Un Merkel – Halloween fara sfarsit, o sarbatoare in spatele scuturilor politiei!

                                                                                                                                 BOGDAN CALEHARI

http://www.general-anzeiger-bonn.de/ga-english/Large-police-units-called-to-incidents-in-Cologne-and-Essen-article3690945.html?utm_term=Autofeed&utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#link_time=1509606531

http://www.hessenschau.de/panorama/junge-leute-randalieren-und-attackieren-polizei-in-schwalbach,schwalbach-randale-100.html

https://www.welt.de/regionales/hamburg/article170233293/Statt-Suessigkeiten-flogen-in-Hamburg-Eier-und-Boeller.html

http://www.spiegel.de/panorama/halloween-lage-nach-zombie-walk-in-essen-eskaliert-a-1175997.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.