Internet

Manipularea oamenilor de către oculta mondială

  În drumul lor neobosit către Guvernul Mondial și Nouă Ordine Mondială,  Illuminati (Iluminații), cei care au pus bazele actualei […]

 

În drumul lor neobosit către Guvernul Mondial și Nouă Ordine Mondială,  Illuminati (Iluminații), cei care au pus bazele actualei societăți „democratice” a capitalismului, acționează în mod piramidal. La bază piramidei veți vedea structurile care există în această societate, care au rolul de a conduce la Guvernul Mondial, în cele din urmă, iar cu cât ne deplasăm în sus spre vârful piramidei, lucrurile devin din ce în ce mai discrete.

La data de 17 februarie 1950, evreul James Paul Warburg, a declarat în față Senatului american următoarele: „Vom avea un Guvern Mondial, fie că ne place, fie că nu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”

David Rockefeller recunoaște în cartea sa „Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) că a contribuit la Nouă Ordine Mondială și se declară vinovat: „Unii chiar cred că suntem parte a unei societăți secrete ce lucrează împotrivă celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, mă caracterizează pe mine și pe familia mea ca «internationaliști» ce s-au raliat cu alte persoane din toată lumea pentru a edifica o structură mai integrată global și politic (n.n.: Nouă Ordine Mondială), o lume, dacă vreți să o numiți așa. Dacă această este acuzația, atunci mă declar vinovat și sunt mândru de acest lucru!”

Piramida Iluminaților este alcătuită din următoarele zece structuri:

1. Băncile – cum ar fi Federal Reserve, FMI, Banca Mondială ș.a.m.d., al căror rol este acela de a crea bani din nimic, în baza Sistemului Fracționar, bani care sunt folosiți apoi pentru a împrumuta Guvernele cu o dobândă stabilită de Banca Centrală. Șiretlicul este că pentru fiecare ban împrumutat și creat din nimic se percepe o dobândă autogenerată, care nu poate fi achitată niciodată, rezultatul acestui sistem fiind sclavia. „Părinții” fondatori ai acestui sistem (Rockefeller, Rothschild, Warburg, Oppenheimer, Morgan și Bonfman), au fost perfect conștienți de toate aceste aspecte. FMI și Bancă Mondială au rolul de a corupe guvernele prin diverși asasini economici (exemplu: John Perkins).

Dacă guvernele, prin politicienii ce le conduc, nu acceptă, atunci se trimit „șacalii”. Aceștia au rolul fie de a asasina, fie de a răsturna guvernele, iar cei ce vin în locul lor respectă întru totul planul de colonizare. Ulterior țările, în bază acordurilor cu FMI și Bancă Mondială, devin colonii și își pierd suveranitatea, iar toate bogățiile sunt exploatate de către corporații străine. Va sună cunoscut nume ca Chevron, Gold Corporation sau cele ale firmelor austriece care ne tăie pădurile?

2. Afacerile – acestea reprezintă o metodă prin care celebrii „investitori straini”, numiți și „băietii deștepti” (din energie, industrie, agricultură, comerț, servicii) intervin într-o țară, imediat după ce țara devine colonie a FMI și Băncii Mondiale, exploatând cu forța Colonia (țara ocupată economic). Aceștia nu numai că nu ajută Colonia, banii lor ieșind afară din țara și ducându-se în conturile din Paradisurile Fiscale, dar Colonia ajunge la un moment dat stearpă, fără resurse, iar apoi colonialiștii (termitele) pleacă.

3. Armata – NATO  – folosită pentru „democratizarea” unor state „periculoase” precum Irak, Afganistan, Serbia ș.a.m.d…. Statele vasale ale SUA – UE, nemaiavând suveranitate, care se cedează în mod clar superputerilor de la Washington și Bruxelles, devin astfel marionete ale puterii militare NATO.

4. Politica – partide politice, fie de stânga ori de dreaptă, alcătuite din foarte multi corupți. Iluminații, respectiv Bilderberg, au ridicat clasa politică la rang de ipocrizie. „Lupta împotriva coruptiei” este doar o simplă glumă, devreme ce capitalismul generează în mod automat corupție, astfel încât atât timp cât va există capitalism, va exista și corupție.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că oamenilor li se arată cum toți cei vinovați pentru starea deplorabilă în care se află un popor, este datorată politicului, denaturând astfel oamenilor atenția de la structuri și forțe cum ar fi Grupul Bilderberg, masonerie, Clubul de la Romă ș.a.m.d.

 5. Educația  –  o educație falsă, pe toate palierele, se realizează în școli, astfel încât copiii să nu aibă acces la adevărata cunoaștere, devenind astfel, pe viitor, niște zombi buni de exploatat la sânge, fie corporatiști, fie zilieri.

6. Mass-media – principala forță de propagandă și control a maselor de oameni, cu ajutorul căreia se întreține starea de latență, prostie și îndobitocire, prin tot felul de scandaluri din show-biz, cu vedete care se dezbracă pe bani grei sau se păruiesc în public, politicieni corupți care se ceartă în emisiuni, filme horror și de acțiune prin care se exacerbează violența, creând astfel în rândul oamenilor, dar mai ales în rândul tinerilor, niște indivizi abrutizați, lipsiți de sentimente umane.

7. Religia – ecumenismul, care urmărește reuniunea tuturor bisericilor creștine într-una singură, are ca scop pierderea identității naționale ca să fie mai ușoară calea spre globalizare. Comportamentul rapace al multor capi bisericești care-și etalează luxul ostentativ, unii dintre ei membri ai masoneriei, netezește această cale prin îndepărtarea credincioșilor și neutralizarea spirituală și morală a acestora.

8. Serviciile Secrete  –  acestea au rolul, nu de a asigura „Siguranța Națională”, ci acela de a contribui la eficientizarea controlului asupra populației îndobitocite prin diverse legi de tip Big Brother, pe care acestea le inițiază ca „parteneri strategici” ai Iluminaților (SUA – UE), în luptă lor, chipurile, împotriva „teroriștilor invizibili”. Pentru „a fi în siguranță”, trebuie să renunțăm, generație după generație, la libertățile noastre fundamentale!

9. Medicina și Corporațiile Farmaceutice (Big Pharma)  –  reprezintă un punct „cheie” al Iluminaților, deoarece aceștia nu doresc ca bolile să fie eradicate, dimpotrivă să existe cât mai multe, cât mai complexe. Se face un joc dublu: oamenii trebuie să se îmbolnăvească, astfel încât să li se servească un medicament, care nu tratează cauza (boala) ci atenuează doar efectul (starea de disconfort), fiind astfel necesare permanent bolnavilor. Aceste medicamente costă o sumă de bani, mai mică sau mai mare. Cu cât o populație are un număr mai mare de bolnavi, cu atât sumele de bani speculate și câștigurile sunt mai mari. Dacă apar persoane ce promovează o medicină alternativă, aceștia fie trebuiesc interziși prin ordine directe de la Guvern, fie reglementați, astfel încât să-și poată desfășura mai greu activitatea, totul fiind combinat cu o discreditare totală în mass-media obedientă.

 10. Traficul de droguri, crima organizată, traficul de arme  –  acestea reprezintă „economia subterană” sau „economia neagră” a Iluminaților și orice țara democrato-capitalistă a SUA – UE le are. „Lupta împotrivă drogurilor” este doar o propagandă ieftină, devreme ce după atacarea Afganistanului cultivarea opiumului a ajuns acolo la 98%, CIA fiind implicată în traficul de droguri pentru Casa Albă, caz dezvăluit atât de agenți din interior, cât și de jurnaliști precum Garry Web, care a sfârșit prin a fi asasinat.

                                                                                                  Sursa: Internet

 

 

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.