Ancheta

Mandat de arestare pe numele pedofilului Trif Mihai Marcel

Impostorul Trif Mihai Marcel a fost dat în vileag ca fals revoluționar de revista noastră. A scăpat nepedepsit pentru falsurile […]

Impostorul Trif Mihai Marcel a fost dat în vileag ca fals revoluționar de revista noastră. A scăpat nepedepsit pentru falsurile în declaraţii şi uzul de fals de care s-a folosit pentru a obţine Certificat de luptător în revoluţie, deşi în timpul evenimentelor din decembrie 1989 farsorul nici măcar nu se afla în România! Amenda administrativă pe care a primit-o nu poate fi considerată ca pedeapsă pentru nişte fapte aşa grave, care aveau ca scop obţinerea de foloase nemeritate. Curios, dar nici indivizii care pentru un coniac sau o bere au dat declaraţii false că au văzut faptele de „vitejie” ale impostorului nu au păţit nimic. Nici măcar nu au fost cercetaţi de procurorii şi poliţiştii care s-au ocupat de dosarul penal al falsului revoluţionar!

Culmea este că acest infractor, deja condamnat şi cu mandat de arestare emis pe numele său, susţine că este avocat, după cum se vede şi din cartea de vizită (facsimil) pe care o oferea cu generozitate unor fete tinere pe care punea ochii şi dorea să pună şi labele ca să le poată vinde ca prostituate, singura meserie practicată de libidinosul personaj fiind cea de peşte sau proxenet, că sună mai savant! Să lămurim şi problema cu avocatura practicată de impostorul Trif Mihai! Acesta a absolvit facultatea de Drept Administrativ, dar nu a profesat niciodată, nici măcar ca jurist de întreprindere. S-a înscris în Uniunea Naţională a Barourilor din România a domnului avocat Pompiliu Bota, unde-l regăsim pe aşa-zisul avocat, în fond un nenorocit de infractor, la poziţia 1687: TRIF MIHAI-MARCEL-AVOCAT DEFINITIV ÎNSCRIS ÎN BAROUL BUCUREŞTI LA DATA DE 25.09.2009, CU SEDIUL PROFESIONAL PRINCIPAL SITUAT ÎN MUN. BUCUREŞTI, STR. BATIŞTEI, NR. 24A, SECTOR 2 ŞI SEDIUL PROFESIONAL SECUNDAR SITUAT ÎN MUN. SIBIU, STR. POET VASILE CÂRLOVA, NR. 24, JUD. SIBIU PRIN CABINET DE AVOCAT , AVÂND DREPTUL DE A PUNE CONCLUZII LA JUDECĂTORII, TRIBUNALE ŞI CURŢI DE APEL.TELEFON : 0049.8131.4272.

Mandatul de arestare pentru „avocatul”- infractor este emis în urma condamnării definitive şi irevocabile la un an de închisoare cu executare în dosarul nr. 7179/196/2006 de la Judecătoria Brăila. Această instanţă s-a pronunţat, în data de 17 aprilie 2008, astfel: „În baza dispozițiilor art. 261 cod penal, cu aplicarea art.41 al.2 cod penal: Condamnă pe inculpatul TRIF MIHAI MARCEL la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de încercare de a determina mărturia mincinoasa în formă continuată.” Apelul a fost respins şi condamnarea a rămas definitivă şi irevocabilă. De ce se judecă la Brăila faptele acestui monstru, care a abuzat sexual fetiţe de 12-14 ani, deşi ele au fost comise la Sibiu? Deoarece Trif a cerut strămutare procesului, iar la judecarea cererii respective, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a asistat şi consulul Germaniei în scop clar de a influenţa decizia judecătorilor, pedofilul şi proxenetul fiind cetăţean german! Individul este judecat in continuare pentru corupere de minore si proxenetism, iar instanţa de judecată, respectiv Tribunalul Brăila, a decis că inculpatul trebuie judecat în stare de arest preventiv, dată fiind condamnarea pe care o are de ispăşit pentru instigare la mărturie mincinoasă, dar şi gradul de periculozitate al infractorului! Ce o să mai primească pentru corupere de minore şi proxenetism, rămâne de văzut… Deocamdată, iată ce a decis instanţa de judecată în data de 2 septembrie: „Respinge cererea de revocare a măsurii arestării preventive. Fără cale de atac. Încuviinţează în parte probele solicitate de inculpat atât personal cât şi prin avocat în sensul audierii în apel doar a martorilor Lauer Denisa şi a părţii vătămate Nicoară Laura Cătălina. Respinge ca nepertinente, neconcludente şi inutile restul probelor. Prorogă cu ocazia dezbaterii pe fond a apelului excepţiile invocate la acest termen de avocat şi emite adresă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru lămuriri referitoare la prezentarea materialului de urmărire penală şi confirmarea rechizitoriului. Termen la 3.10.2011. Cu recurs odată cu fondul.” Actualmente infractorul a fugit din Europa, sustrăgându-se de la executarea pedepsei şi fiindu-i frică să locuiască în unul din cele patru apartamente pe care le deţine în Sibiu – acesta a făcut avere din proxenetism, fiindcă altă meserie nu a profesat în viaţa lui! – dar şi la adresa din Germania: 85221 Dachau, Grossmuhlstr. 8, deoarece mandatul de arestare este valabil în toate ţările membre ale Uniunii Europene. Periculosul infractor Trif Mihai Marcel se adăposteşte în locuinţa fratelui său din Cleveland, Statele Unite ale Americii.
Dan FLORESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.