Puncte de vedere

Mai apartine România românilor?

În ceea ce priveşte România,băncile sunt toate privatizate,cedate către structuri conduse de oligarhia evreiască, iar ţara noastră are cea mai […]

În ceea ce priveşte România,băncile sunt toate privatizate,cedate către structuri conduse de oligarhia evreiască, iar ţara noastră are cea mai mare datorie către FMI şi Uniunea Europeană, ce se ridica la aproape 70 de miliarde de euro, dintre care numai 19,95 de miliarde se vor totaliza în urmă ultimului acord stand-by. În sondajele de opinie, românii se consideră o naţiune ce se află în faţă unei crize economice şi politice fără ieşire, cu o datorie ce îi va atinge pe durată a zeci de ani,majoritatea crezând că ne-am întors în urmă cu 20 de ani. O parte dintre intervievaţi declară că pe vremea lui Ceauşescu era mai bine decât în următorii ani ce vor veni, începând cu 2010.

Să mai menţionam că România, Ungaria şi Polonia au fost ţări în care populaţia de origine evreiască era într-un număr mare, iar în perioadă comunistă aceştia au migrat masiv către nou înfiinţatul stat Israel. Numai în perioadă lui Ceauşescu aproximativ 300.000 de evrei au părăsit România, aproape 30.000 de familii fiind vândute contra a 30-40.000 de dolari fiecare,de către regimul comunist.

Practic, prin Bancă Mondială şi prin FMI se poate spune că ceea ce afirmă Peres la Hilton în urmă cu trei ani s-a adeverit. Cu toate acestea, vânzarea României bucată cu bucată către firmele conduse de afaceriştii mondiali de origine evreiască a început cu mult înainte, în 2007, Peres având doar certitudinea că declaraţiile sale vor deveni realitate. Publicăm în cele ce urmează o notă informativă întocmită în 2008 de câţiva ofiţeri din SRI care au fost daţi afară pentru că semnalaseră amploarea pe care o luaseră afacerile evreieşti în România. Aceştia au transmis ulterior o notă, sub formă unui „Armaghedon”, către principalele publicaţii româneşti. La acea vreme niciuna nu a redat textul, cu toate că jurnaliştii ştiau că afacerile sunt adevărate, unele semnalând, în limită posibilităţilor, ingineriile evreieşti în România. Conducerile trusturilor de presă, însă, cu rădăcini în zonă evreiască, au interzis materialul pe care-l redam în continuare. Multe dintre acele manevre şi algoritme de implementare mai sunt valabile şi azi. Lor li s-au adăugat altele, între care – cea mai importantă – provocarea crizei economice mondiale şi, implicit, cea româneşti, secondată de o criză politică:

Analiză datelor şi informaţiilor obţinute evidenţiază faptul că, după 1990, pe teritoriul României au început să acţioneze, în mod evident, foarte mulţi afacerişti, în marea lor majoritate de etnie evreiască, favorizaţi de sprijinul consistent primit din partea unor factori de decizie interni.

Personaje politice autohtone aflate în linia întâi a deciziei economice şi politice, începând cu Ion Iliescu, Petre Roman, Emil Constantinescu, Zoe Petre,Adrian Năstase,Mircea Geoană, Mugur Isărescu, Adrian Severin, Viorel Hrebenciuc, s.a., au mizat pe lobby-ul evreiesc pentru a accede şi a se menţine la Putere. Pentru acest fapt au făcut orice compromis posibil, mergând de la culpabilizarea şi desfiinţarea Serviciilor Secrete româneşti, până la vânzarea economiei naţionale. Pe acest fond, cadre specializate ale Serviciilor Secrete israeliene au penetrat puternic decizia românească, reuşind să promoveze interesele evreieşti în detrimentul celor româneşti.”Daţi-mi controlul asupra unei monede naţionale şi mi-e indiferent cine face legile!”, spunea pe la 1800 întemeietorul clanului Rothschild, Amschel Mayer Rothschild. Este cât se poate de adevărat, iar ce se petrece astăzi cu monedă naţională a României demonstrează acest fapt.

Dorinţă evreilor de a pune mână pe finanţele lumii se regăseşte în ambiţia de a conduce finanţele fiecărei ţări în parte,astfel încât să se constituie într-o oligarhie dominantă, într-o aristocraţie a banului.Este un fapt cunoscut că Bancă Federală a Statelor Unite ale Americii, care are rolul de bancă de emisie a monedei naţionale – dolarul american – este formată din bănci evreieşti, precum Băncile Rothschild, din Londra şi Paris. Respectivă bancă,numită Federal Reserve System din S.U.A. (bancă centrală privată a S.U.A.),este legată la apariţia ei de omnipotentul bancher evreu J. P. Morgan, care şi-a pus la dispoziţie în acest scop,în 1913, proprietatea particulară din statul Georgia. Clanul bancherilor Morgan este implicat în tutelarea organismelor mondialiste, precum Comisia Trilaterala şi Council on Foreign Relations (S.U.A.), că şi The Round Table. Acesta completează sau suplineşte,după caz,activitatea mondială a clanurilor evreieşti Rothschild şi Rockefeller.

În acest context trebuie privită şi aducerea lui Mugur Isărescu în fruntea Băncii Naţionale a României,care nu a fost deloc întâmplătoare şi, mai ales, nu s-a datorat vreunei pregătiri sau experienţe profesionale de excepţie, căci până la momentul respectiv acesta nu avusese nimic în comun cu sistemul bancar. Din 1990, el a fost aproape fără întrerupere guvernator al Băncii Naţionale a României. Despre el s-a afirmat în mai multe rânduri că are legătură cu comenzile ocultei financiare internaţionale. Mugur Isărescu ar fi fost recrutat de către Council on Foreign Relations(C.F.R.) în 1990, la New York. Recrutarea s-ar fi produs la Institutul pentru Studiul Economiei Mondiale din New York, pe când Isărescu se află la post. Conducerea C.F.R. (organizaţie controlată de familiile bancherilor evrei Rockefeller şi Rothschild, susţinuţi de J.P. Morgan) a recrutat un număr semnificativ de specialişti, potenţiali înlocuitori ai celor care guvernau la vremea respectivă în ţările est-europene.

Controlul din start al pieţelor est-europene era un scop bine determinat, în funcţie de indicaţiile specialiştilor C.F.R. Pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, pe tot parcursul anilor 1990-1992 s-a purtat un intens război mediatic de dezinformare, în toate misiunile economice subliniindu-se greşeală făcută de România prin plată datoriei externe şi exemplificându-se prin ţări care aveau mari împrumuturi, dar un nivel de trăi mai crescut şi sugerându-se că o ţara se poate dezvoltă doar prin împrumuturi înrobitoare. De altfel, principală formă de control al unei ţări este cea financiară – specialitatea C.F.R. Potrivit surselor, Mugur Isărescu ar fi fost pregătit în vederea accederii la fotoliul de premier. De aceea,”soluţia Mugur Isărescu” a fost înaintată ori de câte ori a fost situaţia unei crize majore. Pasul cel mai important făcut de Mugur Isărescu,în conformitate cu dispoziţiile C.F.R., a fost devalorizarea masivă a monedei naţionale,că politică monetară, şi o rată derizorie a tuturor creanţelor României (ex.: Egipt, Irak),pas susţinut şi de prim-ministrul impus de mass-media,de fapt de ocultă financiară,Theodor Stolojan,răsplătit ulterior cu un post la Bancă Mondială. Pentru îndepărtarea eventualilor investitori necontrolaţi de C.F.R., în 1991 Th. Stolojan a naţionalizat valută aflată în bănci, ceea ce a dus la un adevărat recul pentru investiţiile străine scăpate de sub controlul şi manipularea ocultei de la New York. Un alt aspect demn de menţionat îl constituie jocurile interbancare, „permise şi încurajate” de Mugur Isărescu, derulate prin băncile aflate sub tutelă C.F.R. (Chase Manhattan Ro, ING Barings, ABN AMRO), prin intermediul cărora importante fonduri valutare au părăsit România. Deşi B.N.R. are o Direcţie de Supraveghere şi Control Valutar, nu a luat măsuri pentru repatrierea valutei, care, obţinută în urmă tranzacţiilor externe, nu a mai intrat în ţara (cazul firmelor Pepsi, Qudrant, Coca-Cola, NAPPA,afacerile cu tutun,bumbac şi din industria uşoară). Faptul că Isărescu ar fi fost recrutat de C.F.R. poate fi susţinut de argumentul că niciodată, indiferent de forţă politică ajunsă la Putere, el nu a putut fi schimbat, cu toate incidentele penale ale afacerilor familiei sale cu cetăţeanul Heinrich Schorsch, bănuit a fi agent dublu, inclusiv F.M.I. şi Bancă Mondială jucând cu „asul” Isărescu în mâneca şi ameninţând cu sistarea oricărei creditări în cazul schimbării acestuia.

Unul dintre cei doi evrei americani care monitorizeaza şi dirijează România de la cel mai înalt nivel este Mark Meyer. Evreu american de origine romană, acesta este preşedinte al firmei de avocatură (evreiască) de pe Wall Street(New York),Herzfeld & Rubin. Această a fost implicată în derularea a numeroase privatizări din România. Personajul a fost consilierul lui Ion Iliescu, dar şi al lui Emil Constantinescu. Pe vremea acestuia din urmă, uşă palatului prezidenţial era permanent deschisă evreilor Tom Lantos şi Alfred Moses. A fost sesizat,de asemenea,în compania lui Adrian Năstase,Mircea Geoană, Ilie Sârbu, Dan Nica, Şerban Mihăilescu şi Viorel Hrebenciuc, fiind lobby-ist pentru mai toate regimurile de la Bucureşti şi, totodată, consilier al preşedintelui moldovean,Vladimir Voronin. Este un personaj care a intrat în cercurile Puterii, indiferent de culoarea acestora. Până de curând, pe site-ul firmei era trecută la loc de cinste Dana Barb,soră lui Adrian Năstase, considerată”o persoană deosebit de capabilă la nivel de lobby intern”.

În 2005,când preşedintele Traian Băsescu a efectuat prima să vizită la Washington, Mark A. Meyer a fost invitatul special al şefului statului la o întâlnire particulară. Această a avut loc într-o încăpere a Ambasadei României,în timp ce româno-americanii erau invitaţi la o recepţie. Rubin Meyer Doru & Trandafir afirmă de avocatură constituită de Meyer în România – este cea care a obţinut pentru Dominic de Habsburg şi familia acestuia retrocedarea Castelului Bran. Mark Meyer este şi preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americane din New York, în fapt o agenţie sub acoperire a C.I.A. pentru promovarea intereselor evreilor americani şi interfaţă a afacerilor S.U.A. în România.

Organizaţia a fost creaţă la Bucureşti în 1993, chiar cu sprijinul lui Ion Iliescu, alături de Meyer avându-l la conducere pe evreul Elias Wexler, originar tot din România, acelaşi care deţine postul de televiziune din New York, Romanian Voice, şi care, plătit tot de români, retransmite programe ale Televiziunii Române, beneficiind de un contract extrem de benefic semnat cu TVR-ul încă din al doilea mandat de preşedinte al lui Ion Iliescu. Postul de televiziune a fost subiectul unui mare scandal de presă, după ce a reuşit să obţină finanţarea de la Bucureşti pentru retransmiterea programelor TVR Internaţional pe continentul nord-american. Mark Meyer este şi vicepreşedinte al Congresului Românilor Americani (CORA). Meyer este, alături de alţi evrei, şi în spatele afacerii cunoscute că „Invest România Forum”. Deşi principal iniţiator al acţiunii, prin firmă Hertzfeld & Rubin, este Meyer, pentru publicul românesc iniţiativă aparţine unui grup mai larg, chipurile chiar autorităţilor române, în căutare de investitori americani. Forumul, organizat în 1997 în S.U.A., sub genericul „Economia românească: Afaceri de ocazie pentru Oamenii de Afaceri Americani” (Romanian Economy: Emerging Deals for American Business People), trimisese invitaţii companiilor americane evreieşti, şi nu numai, să profite din plin de ocazia de a cumpără ieftin întreprinderile româneşti. Organizatorii secreţi (Herzfield & Rubin, adică Mark Meyer, şi USAID Midinvest Bussines Center, adică C.I.A.), al căror plan de preluare a economiei româneşti necesită fonduri,pentru a fi convingători, s-au gândit să expună, că garanţi,responsabilii economici din România, aşa că au fost plimbaţi de la Bucureşti la Chicago reprezentanţi ai Guvernului român, preşedinţi şi directori executivi ai celor mai influenţe bănci şi fonduri mutuale din România, directori din toată economia românească.

– va urma – 

Material preluat de la
Agenţia de Investigaţii Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.