Cap limpede

Lupul își schimbă, cel mult, bretonul, dar năravul ba!

    Vedeți de ce sunt în stare fanii lui Iohannis și cât de simplu pot fi adunați la un […]

 

 

Vedeți de ce sunt în stare fanii lui Iohannis și cât de simplu pot fi adunați la un fluier de feisbuc!

Oare, acești fani nu știu că președintele lor, atât de integru, a pierdut în instanță un al doilea imobil pe care și-l însușise, ca și pe primul, prin fals în acte publice, ilegalitate care cerea de la sine consecințe penale și demisia sa. Sentința definitivă dată de magistrații Curții de Apel Brașov se referă la o a doua proprietate a Președintelui, situată în centrul istoric al Sibiului.

De ani buni, închiriase parterul clădirii unei bănci austriece, obținând un profit de sute de mii de euro. Suma care i-a revenit în ultimii 14 ani din închirierea spațiului unei mari bănci din România, se ridică la 320.000 de euro, au scris jurnaliștii de la Rise Project. Veniturile din contractele cu banca umpleau conturile familiei Iohannis, procesele se derulau de ani buni, cu multe amânări suspecte, iar în campanie a susținut că banii din conturile sale provin din meditații!

Lupul moralist, cadorisit cu o sentință definitivă, în baza unor falsuri, îi cere demisia lui Ponta! Dacă era vorba de un român de rând care să fi săvârșit un fals în acte, era dus imediat la mitica. Așadar, reperul moral al României, nu mai este așa moral! I s-a confiscat a doua vilă, dar a câștigat cu feisbucul un Palat! Hei, nu fiți triști! Bruxelles-ul ni l-a făcut cadou pe Cioloș! Comisarul lui Băsescu a ajuns premierul lui Iohannis! De acum înainte, de pe esplanada capitalei europene, ori de câte ori, mai marii Europei vor simți nevoia să îndoape România cu pastile de austeritate, vor da un enter iar premierul va răspunde prompt!

Dacian Julien Cioloș este piesa de baza din mult-râvnitul, de către Iohannis, guvern al său. Vreau un guvern al meu, striga Iohannis! Sunt încredințată că noul executiv de la București va guverna la umăr arm cu prioritățile Uniunii Europene, din ce în ce mai haotice, nu cu cele ale românilor.

Voci avizate susțineau la un post național de televiziune că se știa în medii restrânse că feisbuciștii președintelui vor organiza manifestații de stradă, se știa că în clubul Colectiv tinerii vor arde de vii, se știa că aceștia vor cere debarcarea lui Ponta și numirea lui Cioloș.

Vă mai amintiți de implementarea programului diabolic Codex Alimentarius? România este prima țară din lume care aplica experimentul, iar noi, cetățenii români, primii cobai ai unor produse alimentare otrăvite, dozate cu inițium, un compus chimic cancerigen. Chimicalele furnizate de către o companie germană au început să fie folosite pentru culturile de ceapă, roșii, struguri, cartofi și castraveți. Toate acestea se derulau ca un semn de mulțumire, după ce Dacian Cioloș fusese numit comisar european pentru Agricultură. Cioloș a dat acordul ca România să fie prima țară din lume care va face experimente periculoase pe culturile agricole, implicit pe cetățenii ei. Acum, este premierul nostru! Păzea! Lupul își schimbă, cel mult, bretonul, dar năravul, ba!

Maria Diana POPESCU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.