Observator

Lupta pentru putere și tădarea națională

  După cum bine putem observa, se pregăteşte „terenul”, pentru alegerile parlamentare din iarnă. În primul rând, pentru că puterile străine […]

 

După cum bine putem observa, se pregăteşte „terenul”, pentru alegerile parlamentare din iarnă. În primul rând, pentru că puterile străine interesului acestei ţări nu aveau timp să îşi facă jocurile, alegerile au fost amânate pentru data de 11 decembrie 2016. Generalul Tobă a fost înlocuit cu generalul Tudorache. Nu am aflat, încă, dacă generalul Tudorache şi-a plagiat lucrarea de doctorat.

Lui Victor Ponta i s-a mai fabricat un dosar şi are două luni interdicţie de a părăsi ţara. Ne amintim prea bine în ce condiţii şi-a dat demisia, după tragedia de la Colectiv. Totul i se trage de la refuzul de a ne îndatora la FMI. Fostul premier găsise finanţare, pe termen lung şi cu dobândă mică, la guvernul japonez. Acest fapt a deranjat foarte tare Uniunea Europeană, FMI şi Banca Mondială, pentru că le scăpam de sub control. Nu am mai fi fost sclavii lor. Riscam să ajungem o ţară independentă finaciar, prosperă şi înfloritoare.

Nu se ştie ce se întâmplă cu dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu. Cine ştie cui îi mai vine rândul?! DNA-ul, această poliţie politică, dusă până la paroxism, lucrează la capacitate maximă. Până la iarnă trebuie „să facă totul” pentru a face posibilă instaurarea dictaturii absolute. Preşedintele-slugă, obţinând şi „parlamentul meu”, devine garantul sclaviei pe termen lung, la care poporul român va fi supus, începând din această iarnă.
ÎNTREBARE: Ce facem noi, poporul român? Acceptăm să devenim sclavi, sau ne trezim la realitate, până nu e prea târziu?

                                                                 Jaqueline ȘERBĂNESCU

                                                                                                                                                                       

2 Comments

  1. bleeps

    FOARTE, FOARTE SIMPLU ! DEPUNEM UN SIMPLU TABELAS CU SEMNATURI NECESARE PENTRU REFERENDUM IN CARE SA IL DEMITEM PE PRESEDINTE SI EVENTUAL TOT SENATUL SI PARLAMENTUL DACA POPORUL II GASESTE CORUPTI! PRACTIC O SA FORTAM ORICE FORTA MALEVOLENTA DIN EXTERIORUL NOSTRU SA DEPUNA EFORTURI NEOMENESTI ATAT FINANCIAR CAT SI UMAN ASTFEL INCAT SA NU POATA FALSIFICA DECIZIA POPORULUI SI SA RENUNTE CEL PUTIN PE MOMENT! CE ZICETI?! DOAR TREBUIE SA MA GASITI CA SEMNEZ CU INTREGUL NUME! SUNT SIGUR CA MULTI VOR SEMNA TABELAS PENTRU REFERENDUM PE SUBIECTUL ASTA!

  2. Tara se scufunda rau daca Iohannis il impune premier pe Ciolos. Din marele PNL a ramas doar PDL si scursurile PNL. Romanii trebuie sa inteleaga ca singura solutie de salvare este un guvern politic cu un premier din PSD&ALDE. Sunt singurii care pot scoate tara de sub tutela straina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.