Semnal

Lansare de „carte interzisă” la Sibiu, în 15 noiembrie a.c., ora 10, la Cercul Militar din Sibiu

  Actualizare 13.11.2018: Lansarea cărții a fost amânată din motive obiective. O să anunțăm în timp util data când va […]

 

Actualizare 13.11.2018: Lansarea cărții a fost amânată din motive obiective. O să anunțăm în timp util data când va avea loc evenimentul!

Orice încercare de cenzură politică este o recunoaștere a faptului că nu există dezbatere și dialog, prin urmare, nici libertate de opinie și nici democrație.

În urmă cu 48 de ore un atac informatic a fost orchestrat asupra site-urilor incomode, care nu se aliniază corect politic! Site-urile vizate: Justițiarul.ro, incorectpolitic.com și, în mod surprinzător, platforma de prezentare și vânzare a cărții Manifest. Cartea Neagră a României, a scriitorului Mihai Șerban, MihaiSerban.net.

Sistemele de control construite de-a lungul istoriei au folosit manipularea în diverse feluri cu scopul de a crea o iluzie, o realitate paralelă, iar aceste sisteme au avut ceva în comun: au urât adevărul. De asemenea, adevărul a fost mereu anti-sistem pentru că destramă iluzii.

Faptul că sunt atacate site-uri de investigații independente, care au scăpat de sub controlul mass-media, este un lucru absolut inacceptabil! Însă atunci când un scriitor este atacat pentru cartea sa, înseamnă că cenzura și-a reluat pe deplin funcțiile nocive de tristă amintire.

Cine mai are ochi să vadă și urechi să audă a realizat că urmează o dictatură întunecată în care pereții de catifea a temniței de astăzi se transformă încet-încet în ziduri de beton armat.

Cartea este elementul fundamental în exersarea dreptului la opinie și la cuvânt, mai cu seamă într-o țară care se pretinde a fi “democratică”. Negarea acestui principiu de bază nu face decât să demonstreze dimensiunea diabolică la care a ajuns cenzura din România și este dovada palpabilă că, în ciuda propagandei, nu trăim într-o țară liberă!

Dacă Manifest. Cartea Neagră a României a devenit (în mod neoficial) un Samizdat și deranjează atât de mult încât regimul de ocupație se dezvăluie încălcând și strivind libertățile cele mai fundamentale, atunci să știe lumea că există asemenea carte în România!

Nota redacției: incorectpolitic.com este momentan indisponibil, iar mihaiserban.net se află în reparație, putând fi accesate informațiile necesare pentru comenzi. Până se rezolvă breșa de securitate, recomandăm doar comenzi telefonice.

                                                                     Sterie CIUMETTI

                       Redactor șef incorectpolitic.com, publicație dizidentă interzisă în România de regim

1 Comment

 1. Va salut cu respect
  Un drept istoric SE IMPUNE NU SE CERȘEȘTE
  CU STIMĂ
  DRAGOȘ ȘERBAN POPOVICI
  SECRETAR GENERAL
  ASOCIAȚIA CONSILIUL UNIRII
  TEL. 0770.57.14.52.
  E-mail = [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.