Pamflet

Klaus von Strudel cu un pușcăriaș, ca între penali!

  Măi Herr Klaus, ‘geaba te-ai agitat să ia prietenul tău Edi Hellvig și neosecuriștii lui bani mai mulți de […]

 

Măi Herr Klaus, ‘geaba te-ai agitat să ia prietenul tău Edi Hellvig și neosecuriștii lui bani mai mulți de la buget, la fel și sepepiștii ăia care-ți păzesc curul cel mare de vădană, fiindcă nu-i merită! Iau salarii babane de pomană, habar nu au cine îți dă târcoale! Ăsta cu care te tragi în chip pe munte este un fost pârnăiaș, Gheorghe Dăscălescu din Ploiești, condamnat la 15 ani de bulău fiindcă și-a ucis soția! Chiar toți criminalii au acces la prețioasa ta făptură ca să inspire beșina sasului cât mai aproape de sursă? Măi ipocritule, cum e țipuritura aia a ta cu „penalii”? Sau doar „penalii” altora sunt nașpa, iar ai tăi sunt parfum, la fel ca tine, cu dosarele tale penale pe care nu le-ai recunoscut niciodată, în ciuda dovezilor evidente că ele au existat?

Ce-ar spune Getuța, „prima doamnă”, cum o alintă slugile tale, dacă ar afla că ai avut pe lângă tine unul care și-a omorât soția în anul 1993 și poate îți împărtășea din experiența lui în materie de eliminat nefasta, pardon, nevasta? O să-i spui că-i inventator și, în pușcărie fiind, și-a brevetat câteva invenții, inclusiv un sistem antifurt, ca acelea cu care v-ați blindat voi casa încă din anii ’90, de pe vremea când erați amândoi geambași de copii, de cinstiți și săraci ce erați? O să-i zici că te-a interesat soluția antifurt, nu soluția finală antifufă?

Și, încă ceva! După priza fermă cu care te-ai agățat de catargul steagului, înțelegem acum și motivul pentru care ai susținut comunitatea LGBT și te-ai opus Referendumului pentru familie, chiar dacă ai votat în scârbă „pe ultima sută”, aproape de închiderea urnelor de vot. E clar și cum ai votat, Herr Iohannus… 

                                                                                                     Werner Rîmaru-Burlacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.