Dosar Justitiarul

Klaus Iohannis, zis Johannis, tupeu de borfas

Zis şi făcut, aşa că iată textul expediat la structura centrală D.N.A.: „Către DIRECŢIA NAŢIONALĂ ANTICORUPŢIE BUCUREŞTI (PENTRU DOSAR NR: […]

Zis şi făcut, aşa că iată textul expediat la structura centrală D.N.A.:

„Către DIRECŢIA NAŢIONALĂ ANTICORUPŢIE BUCUREŞTI (PENTRU DOSAR NR: 5/2007)

Subsemnatul Marinescu Marius Albin, domiciliat în municipiul Sibiu, str. …, nr…, tel.: …, alăturat, vă depun următoarele documente, ca probe privind abuzul în serviciu săvârşit, în continuare, de numitul Iohannis Klaus Werner împotiva intereselor statului şi al persoanelor:

Întâmpinarea Primăriei Sibiu nr. 118792/29.05.2008 către Judecătoria Sibiu (intrare în 29 mai 2008) pentru dosar nr. 2072/306/2008.

Întâmpinarea Primăriei Sibiu nr. 124473/18.06.2008 către Curtea de Apel Braşov pentru dosar nr. 4919/62/2006.

{mosimage}Certificat de moştenitor legal nr. 168 din 29 august 2008, care confirmă că singurul moştenitor în cazul imobilelor furate de familiile Iohannis, Lăzurca şi Baştea, prin instigare la fals în acte publice şi uz de fals, este statul român. Acest Certificat se referă doar la imobilul din Sibiu, str. G-ral Magheru, nr. 35, deoarece pentru celălalt imobil furat (Sibiu, str. N. Bălcescu, nr. 29) se desfăşoară un proces pe rol la Curtea de Apel Braşov, dar situaţia este identică , acest imobil fiind obţinut şi el fraudulos pe baza aceloraşi documente şi cu complicitatea aceloraşi persoane. Instanţa nu va avea cum să judece altfel, decât în favoarea statului român, dat fiind faptul că există o sentinţă definitivă şi irevocabilă care a anulat certificatul de moştenitor al celor trei impostori nominalizaţi mai sus, ca fiind obţinut pe bază de documente false. Ori, acel certificat anulat a stat la baza tuturor malversaţiunilor prin care sau obţinut fraudulos ambele imobile.

Extras C.F. din care reiese, la pagina B. FOAIE DE PROPRIETATE, prelungirea contractului de închiriere încheiat de „proprietarii” Iohannis şi Baştea cu banca Raiffeisen la data de 11.09.2008 pentru parte din imobilul situat în Sibiu, str. N. Bălcescu, nr. 29.

Revista”Justiţiarul” din 21 oct.a.c., care conţine un articol al subsemnatului, intitulat „Primarul Sibiului adaugă noi file la dosarul său penal pentru abuz în serviciu”, unde se expune, in detaliu, abuzul în serviciu şi conflictul de interese clar, care stă la baza acestei infracţiuni.

   Persoanele implicate în acest rapt imobiliar nu fac altceva decât să tergiverseze procedura de restabilire a proprietăţii în favoarea proprietarului de drept, statul român, pe care l-au jefuit. Aceşti proprietari-impostori sunt conştienţi că vor pierde dreptul de proprietate asupra imobilului situat în str. Nicolae Bălcescu, nr. 29, la fel ca şi în cazul imobilului situat în str. G-ral. Magheru, deoarece, aşa cum am arătat mai sus, ambele case au fost sustrase statului român prin acel Certificat de moştenitor nr. 90/01.06.1999 emis de notarul corupt Bucşa Radu Gabriel, personaj pe care-l regăsiţi şi în dosarul retrocedărilor frauduloase de la Sibiu. Documentul respectiv a fost anulat definitiv şi irevocabil de către aceeaşi instanţă braşoveană, care s-a dovedit corectă, judecând imparţial, fără a ţine cont că este vorba de un personaj politic susţinut de interesele altui stat, dar şi de preşedintele României. Din păcate, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre instituţia Dvs., care tergiversează acest dosar, şi altele privitoare la mafia imobiliară sibiană, de ani de zile. Sibiu, 05.11.2008 – Marinescu Marius Albin”

   {mosimage}Nu am să mai comentez ceea ce am scris în adresa trimsă D.N.A.-ului, mai ales că despre cele două întâmpinări prin care primarul Iohannis îl apără pe hoţul de case Iohannis am expus suficient în numărul trecut. De fapt, am mai prezentat, şi într-un trecut mai îndepărtat, toate manevrele odioase iniţiate din postura de primar pentru a rămâne cu imobilele luate cu japca, împreună cu nevastă-sa şi cu soacră-sa, conflictul de interese fiind vădit pentru oricine, fără a avea studii de specialitate în domeniul juridic! În schimb, vreau să mă refer, ca să fiu în acord şi cu titlu dat acestui nou episod din „telenovelă”, la tupeul grosolan al acestui impostor, pînă şi cu numele, Klaus Iohannis. Deşi, prin sentinţa definitivă şi irevocabilă nr. 310/R din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov, care consfinţeşte, definitiv şi irevocabil, decizia civilă nr. 240/A pronunţată de Tribunalul Braşov în data de 22 aprilie 2004, prin care Certificatul de moştenitor şi legatar nr. 90/ 01.06.1999, emis de notarul corupt Bucşa Radu Gabriel a fost anulat ca fiind eliberat pe bază de documente false şi cu încălcarea competenţei teritoriale absolute, este clar că proprietarii-impostori nu mai au absolut niciun drept de proprietate asupra celor două imobile, aceştia şi-au prelungit contractul de închiriere încheiat cu banca Raiffeisen (facsimil 1) pentru parte din imobilul situat în str. N. Bălcescu, nr. 29, la data de 11.09.2008!  

 Este evident, că indiferent ce manevre vor încerca proprietarii-impostori, într-un final, clădirea de pe Bălcescu, nr. 29 va avea aceeaşi soartă ca şi imobilul din Magheru, nr. 35, adică va reveni la poprietarul de drept, statul român, deoarece ambele clădiri au fost furate de la acesta prin intermediul aceluiaşi Certificat de moştenitor şi legatar nr. 90/01.06.1999 întocmit de notarul corupt Bucşa, document anulat definitiv şi ireversibil de justiţie! Deci, se va ajunge la declararea succesiuni vacante, unicul moştenitor fiind statul român, la fel ca şi în cazul imobilului din Sibiu, str. G-ral Magheru, nr. 35, pentru care s-a întocmit autenticul Certificat de moştenitor legal nr. 168/29.08.2008 (facsimil 2).

 {mosimage}  Ori, prelungirea acelui contract de închiriere pentru un spaţiu care nu-ţi aparţine şi l-ai obţinut temporar în condiţii frauduloase, la fel ca şi tergiversarea prin „tragere de timp” pe la instanţele judecătoreşti, nu-ţi fac cinste, domnule primar Iohannis, iar aceste acţiuni sunt oglinda clară a unui tupeu prostesc. Seamănă, ca mod de desfăşurare, cu tupeul grosier al hoţului de buzunare prins în piaţă, la furat, care este primul ce ţipă, ca muşcat de şarpe: „prindeţi hoţul”! Toate se plătesc în viaţă, domnule Iohannis! Şi asta aici, pe lumea aceasta, nu pe ailaltă, că aici ai săvârşit toate ticăloşiile. Dacă justiţia este coruptă, la fel ca dumneata, domnule Iohannis, nu uita că există o justiţie divină, care nu poate fi cumpărată şi nici influenţată politic!

    Cât despre statul român, cel tâlhărit, aşteptăm ca D.N.A., în calitate de reprezentant al Ministerului Public, să trimită în instanţă dosarele de corupţie ale primarului Iohannis Klaus Werner şi ale complicilor acestuia, fără a le mai ţine blocate la ordin politic şi să facă dovada că „Nimeni nu este mai presus de lege”, aşa cum scrie în Constituţia României. La fel, aşteptăm ca tot statul român prin instituţiile abilitate, în speţă Ministerul de Finanţe şi Parchetul General, să se implice pentru recuperarea sumelor încasate necuvenit timp de opt ani sub formă de chirie, de către impostorii Iohannis Klaus Werner şi Baştea Ioan, pentru un imobil care aparţinea de drept statului român, acesta fiind păgubit de sume importante.   

 

Marius Albin MARINESCU 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.