Abuzuri

Klaus Iohannis vs statul de drept, contestație în anulare la o sentință definitivă și irevocabilă

          După pronunțarea deciziei DEFINITIVE ȘI IREVOCABILE prin care a pierdut a doua casă obținută prin […]

 

 

 

 

recurs_in_anulare_1recurs_in_anulare_2

 

După pronunțarea deciziei DEFINITIVE ȘI IREVOCABILE prin care a pierdut a doua casă obținută prin uz de fals, Klaus Iohannis a declarant, în data de 16.11.20115,  în cadrul unui interviu televizat: „Această soluție după părerea mea nu e bună, mă nemulțumește și împreună cu avocații căutăm cele mai bune căi pentru a contesta aceasta soluție” http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-20597907-live-text-klaus-iohannis-interviu-tvr1.htm Cum, președintele României contestă o decizie judecătorească definitivă și irevocabilă? Garantul separării puterilor în stat și al independenței Justiției nu are încredere în aceasta? Cum să contești, Herr Iohannis, O DECIZIE DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ? Pentru dumneata sunt alte legi decât pentru plebeii din țara în care ai fost înscăunat de Înalta Poartă? (http://portal.just.ro/64/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=6200000000096358&id_inst=64)

sentinta_c.a._brasov1

Să înțelegem că Klaus Werner Iohannis acesta, care dorește să reediteze o ticalosie asemănătoare cu cea din cazul Rarinca, nu-i același Klaus Werner Iohannis care o ardea cu „statul de drept” și cum că toți sunt egali în fața legii când era vorba de fostul premier Victor Ponta? Nu tot el, Santa Klaus, clama chestiile cu justiția independentă? Nu vă este rușine domnule Iohannis, nu vă este jenă de ipocrizia dumneavoastră?

Iată că domnului președinte nu i-a fost rușine și a acționat conform celor afirmate, atacând Decizia civilă nr. 655/2015 a Curții de Apel Brașov, DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ prin CONTESTAȚIE ÎN ANULARE, la fel cum a procedat în cazul Rarinca și DNA-ul obedient Liviei Stanciu, președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție. Da, aceeași Înaltă Curte care l-a scos „basma curată” pe Klaus Iohannis cu ale lui incompatibilități de primar, identice cu ale altor zeci de primar care nu au avut parte de bunăvoința justiției la cel mai înalt nivel, sibianul, devenit între timp președintele republicii, fiind singurul absolvit de păcatele incompatibilității.

Să reamintim povestea caselor mânărite de onorabila familie Iohannis, chit că nu le face plăcere împricinaților…

Ambele case au fost luate prin acelasi Certificat de moștenitor, anulat tot de instanțele de judecată brașovene ca fiind eliberat pe bază de documente false, în anul 2005, când s-a pierdut și primul imobil furat de escroci, cel situat în Sibiu pe strada G-ral Magheru, nr. 35! La imobilul aceasta, al doilea pierdut de escroci, situat pe strada N. Bălcescu la nr. 29, a trebuit să fie anulat și contractul de vânzare-cumpărare fiindcă, spre deosebire de prima casă pierdută în anul 2005 în instanță, unde apăreau ca proprietari întregul trio de escroci (Iohannis Carmen, Lăzurcă Georgeta și Baștea Ioan), aici figura ca proprietar în Certificatul de moștenitor doar escrocul Baștea, complicele sotilor Iohannis. Acesta a vandut fictiv, la un pret de dumping, jumătate din imobil colegei lui de Certificat de moștenitor fals, Carmen Iohannis, plus bărbatu-său, ca să regleze cota de 50 % cu care Ioan Baștea i-a atras în acest jaf imobiliar pe soții Iohannis și pe mama-soacră a lui dom’ președinte. Nu am să mai reproduc întreaga poveste fiindcă am scris-o cu lux de amănunte în 21 mai 2014 la cald, imediat după ce hoții de case pierduseră procesul la Tribunalul Brașov. Fiind respins recursul, nu s-a schimbat nimic din cele scrise în urmă cu un an și jumătate. Aici puteți să lecturați articolul, acesta fiind însoțit de dovezi incontestabile: Klaus Iohannis a pierdut în instanţă al doilea imobil obţinut prin uz de fals

Deci, în anul 2005 s-a pronunțat definitiv și irevocabil sentința la procesul declanșat, în anul 1999, de locatarii imobilului situat în Sibiu, str. G-ral Magheru, nr. 35 (prima casă furată) și s-a anulat Certificatul de moștenitor prin care niște escroci, prin uz de acte false, au pus labele lor jegoase pe casa în cauză, mare cât un bloc și situată în buricul târgului! Atunci, proprietarii impostori Carmen Georgeta Iohannis, Georgeta Lăzurca (mama lui Carmen G. Iohannis) și Baștea Ioan au pierdut prima casa. Ulterior trebuia să se aplice „puterea lucrului judecat” și actele subsecvente Certificatului de mostenitor, ANULAT în 2005, inclusiv Contractul de vânzare-cumpărare a unei jumătăți din imobilul situat în Sibiu str. N. Bălcescu, nr. 29 (a doua casă furată), aflat și el pe același Certificat de moștenitor declarat nul, anulate. Pentru acest ultim imobil, locatarii, proprietari de drept în același timp, s-au mai judecat încă 10 ani fiindcă escrocii au susținut că au fost cumpărători de bună credință. Acum instanța nu numai că a demonstrat că soții Iohannis nu au fost cumpărători de buna credință, dar chiar a subliniat acest aspect în sentința definitivă a Tribunalului Brașov: „În ceea ce priveşte fondul cauzei, analiza acestuia trebuie să pornească de la cele constatate cu putere de lucru judecat prin decizia civilă nr 33/2005 a Tribunalului Brașov şi anume la împrejurarea că certificatul de moştenitor nr 90/1999 a fost declarat NUL ABSOLUT pe motiv că este fondat pe o cauză ILICITĂ şi s-a emis PRIN FRAUDAREA LEGII. (…) CAUZA ILICITĂ izvorâtă din FRAUDAREA LEGII ce a invalidat certificatul de moștenitor se extinde şi asupra contractului de vânzare-cumpărare subsecvent, terţii, în speţă doar pârâtul KLAUS WERNER JOHANNIS NEFIIND APĂRAT DE PREZUMŢIA DE BUNĂ CREDINŢĂ, faţă de AMPLOAREA OPERAŢIUNII ILICITE rezultată din hotărârile judecătoreşti definitive pronunţate (…) Actul juridic subsecvent, întemeindu-se pe un act juridic INCHEIAT PRIN FRAUDAREA LEGII SI FONDAT PE O CAUZA ILICITA, nu ar putea fi validat prin simpla invocare a bunei credinţe a terţului, mai ales că ACESTA ESTE SOŢUL celeilalte părţi contractante care la rândul său a participat la întocmirea actului nul iniţial.” Deci instanța a spus clar în decizia definitivă a Tribunalului Brașov, consfințită ca irevocabilă prin sentința Curții de Apel Brașov, care nu-i convine președintelui, că sunt escroci amândoi, el și nevastă-sa. Soacra, Lăzurca Georgeta, a fost arătată ca escroacă, împreună cu fiică-sa, Iohannis Carmen Georgeta , la celălalt proces, din anul 2005, când s-a pierdut primul imobil, cel din str. G-ral Magheru, nr. 35.

Probabil că judecătorii Curții de Apel Brașov doreau să dea altă sentință, de aceea au și tergiversat atâta judecare, din mai 2014, când s-a judecat la Tribunalul Brașov. Până și pronunțarea a fost amânată de două ori! Primul termen la C.A. Brașov, în urma recursului declarat de familia Iohannis în luna mai 2014, a fost dat abia în ianuarie 2015, în loc de septembrie 2014! Curios cum toate procesele lui Iohannis Klaus Wener durează enorm de mult, la fel ca și cercetarea în dosarele penale pe care le-a avut. Aduceți-vă aminte doar de tergiversare procesului privind incompatibilitatea, din „parohia” Liviei Stanciu (ÎCCJ), unde s-a dat primul termen la mai bine de un an de la recursul declarat de ANI! În procesul cu casa de pe strada Nicolae Bălescu, din Sibiu,  era imposibil să se dea altă sentință de către Curtea de Apel Brașov! Tribunalul Brașov a mai dat de trei ori aceeași decizie de anulare a Contractului de vânzare-cumpărare  și Curtea de Apel a casat decizia și l-a întors spre rejudecare, invocând vicii de procedură, așa că nu mai putea repeta nici figură aceasta, cu casarea și rejudecarea! De aceea s-au întins procesele legate de cele două case pe o durată de 16 ani, prin tergiversări bazate pe așa-zise vicii de procedură și citarea în SUA a lui Baștea Ioan, care susținea în mod mincinos că și-a schimbat tot timpul domiciliul și nu a primit citațiile. Nici nu era nevoie de Baștea Ioan, care atâta s-a tot mutat până a decedat, fiindcă Iohannis a avut procură de la acesta să-l reprezinte în instanțe, dar o folsea doar când era convenabil pentru ei, gașca de escroci. Chiar și domiciliul stabilit pentru citare l-a avut „americanul” Baștea la locuința lui Iohannis, de pe strada Bâlea din Sibiu, dar de acel document s-a făcut abstracție sau a dispărut de la dosar. Tragerea de timp a fost intenționată pentru ca să-și poată încasa Iohannis  banii pentru chirie de la banca austriacă Raiffeisen, pe care o găzduia acolo după ce evacuase din spațiu librăria „Mihai Eminescu”, sfidător, chiar de ziua poetului național, în 15 ianuarie 2001. Acesta este „marele patriot și iubitor de cultură”, Klaus Iohannis, primarul care a fost lăudat pentru evenimentul „Sibiu, capitală culturală europeană”, desfășurat în anul 2007. Mihai Eminescu a mai fost umilit încă o dată, chiar și după moarte, de austrieci și masoni!

Procesul acesta, atacat acum prin CONTESTAȚIE ÎN ANULARE, a început în anul 2002 cu câteva luni înainte ca familia Klaus Werner Iohannis și Carmen Georgeta Iohannis să anuleze definitiv și irevocabil contractele de cumpărare ale locatarilor printr-un alt proces. Norocul lor, fiindcă astfel chichițele judecătorești pe care au tot „pedalat” avocații cuplului presidential ar fi fost valabile, adică se putea da curs celor invocate și în prezenta cale de atac extraordinară: „lipsa calității procesuale active și  lipsa de interes a reclamanților”!

Faptul că președintele României a declarat despre o sentință judecătorească, DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ care nu-i era favorabilă, că-l nemulțumește și nu este bună, reprezintă un ATAC LA STATUL DE DREPT și motiv pentru demararea procedurii de suspendare a președintelui de către Parlament. Presa, CSM-ul și „societatea civila” nu se mai sesizează pentru atac la adresă independenței Justiției, așa cum făceau când era vorba de alți politicieni care comentau nu decizii definitive, ci cauze care se aflau pe rol? Deciziile definitive nu a îndrăznit nimeni să le conteste până la domnul președinte! Da, uitasem, el promitea „un altfel de politică”. Subliniez conflictul de interese și abuzul în serviciu pe care le-a întreținut permanent la Sibiu, și în procesele acestea cu casele lui, când primarul Iohannis îl apăra în instanțe pe escrocul Iohannis, deși primăria trebuia să se afle de cealaltă parte a „baricadei” fiindcă ea fusese jefuită de cele două imobile! Observ că și la Cotroceni, Klaus Werner Iohannis păstrează aceeași atitudine de la Sibiu, de Rege Soare, căruia toți supușii trebuie să-i îndeplinească absolut toate mofturile fără să crâcnească, mai ales atunci când se declară „nemulțumit”. Normal, „Stop, și de la capăt”… din nou repetă autocrația, doar că de data aceasta la București. „Pas cu pas”… spre dictatură. Acum are „guvernul meu”, urmează Parlamentul lui. Oricum majoritatea deputaților și senatorilor sunt obedienți jupânului de la Cotroceni și fac sluj în fața acestuia, de frica DNA-ului condus de o sibiancă, marionetă și ea a americanilor. Primul termen pentru judecarea CONTESTAȚIEI ÎN ANULARE, Dosar nr. 645/64/2015, a fost stabilit de Curtea de Apel Brașov pentru data de 4 ianuarie 2016. O să vă informăm în continuare despre acest caz strigător la cer.

 

Marius Albin MARINESCU

 

P.S.: Amănunte privind istoria furtului caselor puteți să găsiți, împreună cu documentele doveditoare, în aceste două articole scrise tot de mine: Justiția mi-a dat dreptate, soții Carmen și Klaus Iohannis sunt escroci și hoți de case și Klaus Iohannis a pierdut în instanţă al doilea imobil obţinut prin uz de fals

 

5 Comments

 1. fasie

  pentru o situatie muuuult mai simpla,lui Ponta,i s-a cerut demisia,pentru o fapta,muuuult mai grava,adica fals in acte,uz de fals pentru insusire de foloase, Iohanis,ar trebui sa-si dea demisia,noi poporul,noi ziaristii, nu trebuie sa tacem, sa-i cerem demisia ,precum o cerea Gorghiu lui Ponta,de trei -patru ori pe zi.

 2. Vaida

  Am fost foarte dezamagita si consternata cind am citit acest articol, locuind in afara granitelor Romaniei si urmarind stirile doar din cind in cind din aceasta tara, dupa cum im permite timpul. Sunt impresionata si ma bucur ca totusi Justitia si Presa nu s-au lasat intimidati de functia “Inalta” a persoanei inculpate, care ar trebui sa fie garantul legii si constitutii. Sper ca si in acest caz toti sunt egal in fata legii. Sunt foarte curioasa cum va evolua acest caz !!

 3. Dan

  La puscarie cu tine hot pnlist!

 4. Ion

  Demisia imediata strangator de case si averi pe seama poporului roman!

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.