Internet

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kövesi: mama, ce cuplu!

Ea este tot atât de unguroaică pe cât este el de neamţ. Ea s-a născut Lascu, într-o dinastie de procurori, […]

Ea este tot atât de unguroaică pe cât este el de neamţ. Ea s-a născut Lascu, într-o dinastie de procurori, iar numele Kövesi l-a moştenit de la fostul soţ, un ungur venit cu pluta şi căzut într-o transă din care nu l-a mai scos nici o medicaţie.

Faptele lui demonstrează că este un vrednic cetăţean român, care se străduieşte din răsputeri să ţină pasul cu iscusita corupţie românească. S-a vorbit în cazul lui despre trafic de copii (în cazul ăsta, chiar, sincer, nu ştiu dacă accentul cade pe „o” sau pe „ii”), ca inspector şcolar general adjunct, de abuz ca inspector şcolar general şi de imobiliare şi avere neclară ca primar. Faptele sunt imortalizate în dosarele 270, 5 şi 609, toate penale, aflate în depozitele DNA, în antrepozitele Parchetului de pe lângă ÎCCJ şi însilozate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Dosarul 609 privind traficul de copii se evaporă pe drumul dinspre Sibiu înspre Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Bucureşti. Se crede că geniul bun care i-a şters urmele are 1,90 m înălţime, încă mai joacă baschet şi mai visează, să-i sară, nu alta, inimioara din piept, că un nemţălău cu faţă de tanchist în Wehrmacht o strânge în braţe până-i pârâie osul sacral, geme de durere/plăcere şi scoate o ţâpuritură ardelenească: „Ioi, Hanţi, iu-iu-iuuu, tulai, Domne, da’ bine-i cu tine!”. Oricum, la data la care dosarul lui făcea paşi, ea a fost procuror la Biroul Teritorial Sibiu al DIICOT, procuror-şef delegat al Biroului Teritorial Sibiu al DIICOT şi procuror-şef al Biroului Teritorial Sibiu al DIICOT. Toate într-un singur an, în 2006, după care îl înlocuieşte pe Botoş la cârma Procuraturii Generale.

În 2008, când ea combătea împotriva corupţiei din toate poziţiile, inclusiv din indecentele poziţii NUP şi SUP, dosarul lui se dematerializează definitiv şi se şterge din memoria fişierelor DIICOT. Preşedintele nu-l mai place de când a devenit proiect liberal (ha, ha, haaa, ce banc tâmpit, a văzut careva la faţă „Proiectul Iohannis”?). Câtă vreme îşi vedea de treabă, preşul Băs l-a lăudat în gura mare. După ce a devenit tehnocratul de serviciu al lui Dinu Patriciu, adevăratul jupân al liberalilor care l-au propus premier, Preşedinţia şi-a adus brusc aminte că „Proiectul Iohannis” are dosar la DNA, iar întrebată dacă-l mai cunoaşte, baschetbalista născută Lascu într-o familie de procurori şi divorţată de sub amnezicul nume Kövesi s-a frecat la ochi, a căscat urechea profund şi a zis în cea mai pură limbă românească: „Nem tudom, Klaus Iohannis baci”.

Preluare din Academia Caţavencu

(http://www.catavencu.ro/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.