Pamflet

„Justițea” klausului la Hermannshit: Judecătorul sibian Fălămaș / Șofer și bețiv fin, de la oraș

  Spre finalul anului trecut, a apărut o fotografie și un filmuleț pe grupul Info Trafic Sibiu, de pe Facebook, cu […]

 

Spre finalul anului trecut, a apărut o fotografie și un filmuleț pe grupul Info Trafic Sibiu, de pe Facebook, cu o mașină care era condusă pe contrasens în Sibiu, pe strada Constituției sau „Contituței” cum ar spune klausul cel corupt care luptă cu „corupțea”. Acestea sunt și acum postate.

Click pe imagine pentru mărire!

Șoferul era rupt de beat… A apucat să plece de la față locului și polițiștii au găsit doar mașina abandonată.

Click pe imagine pentru mărire!

L-au chemat pe proprietar după vreo săptămâna și… surpriză, acesta era judecătorul Fălămaș Nicolae, de la Judecătoria Sibiu…  A declarat că a lovit bordura și s-a simțit rău, de aceea nu a anunțat tamponarea în 24 de ore. Polițistul i-a reținut permisul pentru că nu a anunțat evenimentul, dar nu mai putea dovedi că judecătorul cascador era rupt de beat. Acesta a contestat procesul-verbal… Martorii de atunci spuneau că era beat și că se bătea cu soția în mașină…

Apare înregistrată contestația la Judecătoria Sibiu, după cum puteți observa mai jos.

Click pe imagine pentru mărire!

Între timp, scandalurile au continuat și, drept urmare, soția a fost internată la Spitalul de Psihiatrie. Și aceasta apare pe portalul Ministerului Justiției la Judecătoria Sibiu:

Click pe imagine pentru mărire!

Nu doar soția a fost internată la balamuc, magistratul se află și el la dezalcoolizare… Din ianuarie, judecătorul e în concediu merical, la dezalcoolizare, iar la Judecătoria Sibiu e haos cu dosarele, un adevărat dezastru.

Nimeni nu are curajul să facă publice aceste țigănii, deși toți judecătorii sunt nemulțumiți de ce se întâmplă cu în instituție cu concursul conducerii Judecătoriei Sibiu.

Să nu mai vorbim de poli-miliție, care trebuia să îi întocmească dosar și pentru conducerea pe sens opus, nu doar pentru abandonarea autoturismului pe carosabil! Acolo se majora perioada de suspendare, ca să nu mai spun că asemenea evenimente cu un magistrat implicat se raportează la Inspectoratul General al Poliției Române. Dar pentru că făptuitorul este judecător au avut grijă să nu apară public asemenea probleme.  Cică pe nea magistratul l-ar fi găsit jandarmii căzut în biroul său, beat mangă.  Asta nu s-a mai raportat raportat nicăieri, că doar era vorba de unul care luptă cu „corupțea”!

Mai mult,  se pare că s-ar fi împărțit dosarele, pe care Fălămaș le avea la motivat , la ceilalți judecători. Teoretic nu ar fi legal, pentru că hotărârea se motivează doar de judecătorul care a dat soluția.

Cică se dorește ca atunci când șprițangiul vine la lucru să decidă doar la înființări de organizații neguvernamentale și la acte adiționale pentru aceste asociații și fundații. Ca să o  mai „lălăie” doi ani cât mai are până la pensie.  Dacă să se pensioneze de boală, e o penalizare de 1% și pierde săracu’ firfiricii pentru truda lui în domeniul „justiței”.

Azi, 2 martie 2020, a venit și dom’ magistrat Nicolae Fălămaș la serviciu, cam „șifonat”.

                                                                                                Codrin, polițist fin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.