Coruptie

Johannis, impostura merge mai departe

Noi ne-am să­turat de impostura personajului arogant Klaus Werner Iohannis, prin care acesta şi-a clădit o imagine fictivă, de om […]
Noi ne-am să­turat de impostura personajului arogant Klaus Werner Iohannis, prin care acesta şi-a clădit o imagine fictivă, de om cinstit şi gospodar, dar a şi creat premisele pentru un periculos şi degradant cult al persona­lităţii. Obrăznicia acestui individ este fără limite, din moment ce a susţinut într-un interviu acordat cotidianului “Monitorul de Sibiu“ că saşii erau persecutaţi, iar lui i-a fost “românizat“ numele. Nu ţi-e ruşine, băi acesta? Pe vremea când tu erai elev de li­ceu, judeţul era condus de prim-secretarul Richard Winter, care chiar era un sas cinstit şi gosodar! Atunci, cum ai tupeul grosier să afirmi că minoritatea voastră a fost perse­cutată? Iar, dacă ţi-ar fi fost “românizat” nu­mele, te-ar fi chemat Ionescu, nu Iohannis!
De fiecare dată, când era strâns cu uşa de jurnalişti din presa centrală, care pu­neau întrebări incomode privind cele două imobile subtilizate de Iohannis din avuţia statului român, primarul sibian invoca le­gea, spunând: “Să lăsăm justiţia să se pro­nunţe“. Justiţia s-a pronunţat definitiv şi irevocabil, prin anularea actelor prin care a fost furat imobilul şi, implicit a actelor de proprietate pe numele proprietarului-im­postor Klaus Werner Iohannis, dar nimeni nu îndrăzneşte să pună legea în aplicare şi să-l de-a afară pe Iohannis din spaţiile ocupate prin documente false. Observăm că acesta continuă seria falsurilor, fiindcă până şi numele şi-l declară în fals! Ţi-e ru­şine cu propriul nume, domnule Iohannis sau vrei să pari mai neamţ decât eşti? Ori te crezi vedetă de cinema şi candidezi sub pseudonim? Sau eşti spion şi candidezi sub acoperire? Dumneata, cel care tot in­voci legile, nu le încalci prin declararea în fals a propriului nume?
Publicăm sesizarea adresată de jurnalis­tul Marius Albin Marinescu Biroului Electo­ral de Circumscripţie al Municipiului Sibiu:

Către
Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Sibiu
 
Stimate domnule preşedinte,
 
Subsemnatul Marius Albin Marinescu, în calitate de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PNŢCD Sibiu şi de candidat pen­tru funcţiile de primar şi consilier local în municipiul Sibiu, vă sesizez următoarele:
– materialele electorale ale FDGR au înscrise numele candidatului Klaus Iohan­nis în fals, acesta fiind tipărit Johannis.
– numele complet şi real al candida­tului FDGR este Iohannis Klaus Werner. Aşa îl are înscris în cartea de identitate şi aşa va fi tipărit pe buletinul de vot.
 
Consider că aceaste materiale electorale încalcă legea, deoarece se face propa-gan­dă electorală sub un nume fals, diferit ca grafie de cel oficial cu care persoana este înregistrată la Serviciul de Evidenţă a Po­pulaţiei, acestă acţiune având ca scop dez­informarea şi derutarea electoratului.
Anexez la prezenta sesizare un afiş elec­toral cu numele Iohannis falsificat în Joha­nnis.
În consecinţă, vă solicit să obligaţi FDGR să-şi retragă toate materialele electorale în care numele Iohannis apare scris cu litera „J” (JOHANNIS) şi să le înlocuiască cu altele în care numele să fie scris corect.
Aceasă mistificare a numelui este un fals grosolan şi un act de impostură.
Vă rog să stabiliţi măsurile care se impun potrivit legii.

Cu deosebit respect
Marius Albin Marinescu,
Vicepreşedinte PNŢCD Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.