Internet

Invazia musulmană şi Planul Kalergi: genocidul programat al popoarelor europene

    Puţini ştiu că unul dintre principalii ideatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat […]

 

 

Puţini ştiu că unul dintre principalii ideatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat genocidul programat al popoarelor europene. Este vorba de un personaj obscur a cărui existenţă este ignorată de mase, dar pe care cei puternici îl consideră ca fiind tatăl fondator al Uniunii Europene. Numele său e Richard Coudenhove Kalergi. El se mişcă în spatele cortinei, departe de reflectoare, reuşind astfel să atragă în pânzele sale pe cei mai importanţi şefi de stat, care au susţinut şi promovat proiectul său de unificare europeană.

În 1922, la Viena, pune bazele mişcării „Paneuropa” care are ca scop instaurarea unei Noi Ordini Mondiale bazată pe o Federaţie a Naţiunilor condusă de Statele Unite. Unificarea europeană ar fi constituit primul pas spre un unic Guvern Mondial.

Cu instaurarea fascismului în Europa, Planul se deteriorează, iar uniunea Paneuropeană e constrânsă să se dezbine, dar, după al Doilea Război Mondial, Kalergi, mulţumită unei activităţi frenetice şi neobosite, dar şi cu susţinerea lui Winston Churchill, prin loja masonică evreiască B’nai B’rith şi a unor ziare ca New York Times, reuşeşte să obţină aprobarea proiectului său din partea Guvernului Statelor Unite.

                            ESENŢA PLANULUI KALERGI

În cartea sa, „Praktischer Idealismus”, Kalergi declara că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată prin amestecul rasial. El afirmă, fără jumătăţi de măsură, că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere.

„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”

Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi:

„Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.

Eliminând mai întâi democraţia, adică guvernul poporului, apoi însuşi poporul prin amestecarea raselor, rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă metisă uşor de dominat. Eliminând principiul egalităţii tuturor în faţa legii şi evitând orice critică la adresa minorităţilor prin intermediul legilor extraordinare care să le protejeze, se va reuşi reprimarea maselor.

Politicienii acelor vremuri au dat dreptate lui Kalergi, puterile occidentale se încredinţau planului său, iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat aceste proiecte. Şefii politicii europene ştiu bine că el e autorul acestei Europe care se dictează prin Bruxelless şi Maastricht. Kalergi, necunoscut opiniei publice, dar în clasele istorice şi printre deputaţi este considerat tatăl Maastrichtului şi multiculturalismului.”

Noutatea planului său nu e cea de a accepta genocidul ca mijloc pentru atingerea puterii, ci cea de a pretinde crearea subumanilor, iar mulţumită caracteristicilor negative ale acestora, ca incapacitatea sau instabilitatea, să se garanteze toleranţa şi acceptarea „rasei nobile” conducătoare.

                                  DE LA KALERGI ÎNAINTE

Deşi nicio carte de istorie nu vorbeşte despre Kalergi, ideile sale au rămas principalele surse de inspiraţie ale actualei Uniuni Europene. Convingerea că popoarele Europei trebuiesc amestecate cu negri şi asiatici pentru a le distruge identitatea şi pentru a crea o singură rasă metisă, se află la baza tuturor politicilor comunitare adresate integrării şi apărării minorităţilor. Nu este vorba de principii umanitare, ci de directive emise cu o determinare nemiloasă pentru realizarea celui mai mare genocid din istorie.

În onoarea sa a fost constituit premiul european Coudenhove-Kalergi care, la fiecare doi ani, premiază europeniştii care au ieşit în evidenţă prin punerea în practică a planului Kalergi. Printre aceştia găsim şi nume de calibru: Angela Merkel sau Herman Van Rompuy.

Angela Merkel primind premiul european Coudenhove-Kalergi.

Angela Merkel primind premiul european Coudenhove-Kalergi.

Incitarea la genocid se găseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a primi milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate europeană. Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu, în ianuarie 2000, acel „Population division” al Naţiunilor Unite la New York, intitulat: „Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.” Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât de precisă dacă imigrarea nu este un plan stabilit în jurul mesei? Este sigur că natalitate scăzută ar putea fi uşor inversată prin măsuri sociale potrivite, care să susţină familiile. La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea unui factor genetic diferit, ci doar se accelerează dispariţia fondului genetic inițial. Singurul scop al acestor măsuri e cel de a denatura complet popoarele, transformându-le într-o masă de indivizi fără nici o coeziune etnică, istorică şi culturală.

Pe scurt, teza Planului Kalergi a constituit şi constituie fundamentul politicilor oficiale ale guvernelor menite să promoveze genocidul popoarelor europene prin imigrarea în masă.

Însă, DEJA   au apărut voci, tot mai multe şi mai insistente, care spun ca: „SUA sunt la originea problemei imigranților din Europa”; sau „SUA și miliardarul George Soros finanțează exodul imigranților spre Europa”

Sursa: Internet

2 Comments

 1. floarea-soarelui

  Si cu rasa ariana cum ramane? Se intoarce Hitler in mormant?

 2. Ovi Alde

  Tot ne ferim sa spunem lucrurilor pe nume.
  Daca esti intr-o pozitie publica (si nu numai) si ai constiinta si curajul sa-ti exprimi opiniile
  – indeosebi cele ce nu se incadreaza in ”Conspiratia Politically Correct” prescurtat CPC- risti sa-ti pierzi pozitia si sa fii izolat in cadrul societatii.

  Trecand peste aceasta introducere vreau sa spun ca, din nefericire, poporul roman este pe punctul de asi pierde identitatea etnica.
  O adevarata catastrofa care totusi se incadreaza in tendinta europeana (caci suntem europeni si noi, nu-i asa?).
  Si cine ne va lua locul? Uitati-va in jurul vostru si veti avea raspunsul.
  Vreau inca o data sa-mi exprim convingerea ca, in conditiile politice actuale, poporul roman (ceea ce mai ramane din el) pierde batalia pentru pastrarea caracterului sau etnic.
  Fenomenul acesta este foarte accentuat in privinta Romaniei dar nu ii este exclusiv.
  Aici este vorba de un tablou mai larg, in care se poate vedea cum caracteristicile etnice europene sunt desfiintate potrivit unui plan bine pus la punct.

  Tarile europene, indeosebi cele din vestul continentului, si-au construit in mai bine de 1500 de ani o identitate spirituala / religioasa, / culturala / lingvistica etc remarcabile.
  Planul diabolic de distrugere a identitatii europene, pus la punct de forte anti-europene oculte care nu accepta existenta acestui standard inalt de comparatie ce il reprezinta
  civilizatia europeana si care a inregimentat mai toata clasa politica, mass media si o buna parte din intelectualitatea Europei si Americii de Nord in numele ipocritului si criminalului
  concept ”POLITICALLY CORRECT”este raspunzator, in buna parte, si de ce se petrece in Romania.

  In opinia mea rezultatul celui de al II lea razboi mondial a declansat un proces care evolueaza intr-o singura directie si care va duce in aprox. 200 de ani la distugerea civilizatiei
  europene cu consecinta tragica a disparitiei omului european asa cum era el la sfarsitul secolului treacut.
  Vom deveni, in Europa si America de Nord, o populatie de metisi.

  Fara cultura (dar cu manele si dansuri din buric), fara preoti (dar cu imami si cu biserici transformate in moschei), fara femei frumoase pe strada (dar obligate sa se mascheze cu niqab –
  numai ochii se vad – caci daca nu fac asta sunt violate direct pe trotuare), fara idealul nostru umanist european de care au profitat si pe care l-au deturnat cei din CPC (dar cu ideile
  de ev mediu a hoardelor barbare care invadeaza Europa) acesta reprezinta obiectivul final a celor care ne vor raul.

  Toate celelalte etnii au dreptul la identitatea lor ca sunt japonezi, chinezi, mongoli, indieni, negri, arabi, polinezieni etc.
  Etnia alba (evit sa scriu rasa caci traim sub cenzura, nu-i asa?) nu mai are de mult dreptul sa-si apere identitatea sa.
  Noi oamenii albi, pedepsiti pentru impertinenta noastra de a fi construit cea mai dezvoltata civilizatie din toate timpurile, nu suntem nici macar lasati sa ne exprimam in apararea noastra.
  In acest sens strict consider ca cenzura actuala derivata din aceasta aberatie a ”politically correct” este mai restrictiva decat cea din timpul comunistilor fara sa trec peste
  faptul grav ca sunt comunistii care au declansat acesta dezordine etnica in Romania.

  Iar Romania lor (a tiganilor) va deveni o tara kitsch , cu palate de maharajahi facute din furat. visul acestei caste de sarantoci de cand au plecat din Punjab – India cu mai bine
  de o mie de ani in urma.
  Acesti expulzati din India devin cu fiecare zi ce trece mai multi, mai agresivi, mai inchisi in traditiile castei lor pe care vor sa le impuna la ceea ce a mai ramas din
  poporul Valaho-Moldo-Transcarpatic Roman.

  Pentru tiganii din Romania istoria, cultura si traditiile acestei tari nu le spune mare lucru.
  Ei sunt o armata de invazie iar Roamnia, tavalita de valul nemerniciei lor, nu este pentru ei decat un cap de pod catre restul Europei.

  Doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.