Colimator

În „Hermannstadt” hoția se pare că a fost eradicată, așa că polițiștii au început să se fure între ei! (II)

                               În loc de cuvânt înainte […]

 

                             În loc de cuvânt înainte

Procurorii și polițiștii sibieni l-au protejat pe Klaus Iohannis în toate dosarele penale, începând cu furtul celor două case și terminând cu declararea FDGR-ului condus de el ca succesor al unei organizații hitleriste! Poliţistul şi procurorul, care închiseseră la începutul anilor 2000 dosarul de urmărire penală pentru falsul în acte și uzul de fals prin care familia Iohannis împreună cu escrocul Baștea Ioan furaseră două imobile de la statul român – fapte demonstrate de judecători după 16 ani de procese! , au fost promovaţi. Astfel, poliţistul Tiberiu Ivancea a devenit şeful poliţiei sibiene, iar procurorul Ioan Irimie a ajuns prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu!

Pentru că slugile lui Iohannis din poliție și Justiție sunt solidare între ele, Tiberiu Ivancea și-a îmbârligat coada cu judecătoarea Corina Ionela Drașoveanu, care a fost președinta Judecăoriei Sibiu din 2007 până în 2013. Aceasta a semnat TOTAL NELEGAL în locul judecătoarei Maria Morar sentința civilă ticăloasă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007 prin care FDGR devenea succesor al organizație naziste Grupul enic german din România!  Ca orice slugă devotată sasului trădător și intereselor germane în România, judecătoarea Drașoveanu a fost răsplătită și ea! Din 2013, Corina Drașoveanu este detașată la București, la Ministerul Justiției, fiind în prezent șefa Biroului de Statistică Judiciară al Ministerului Justiției.

Revenind, la îmbârligarea cozilor dintre divorțata ex-președintă a Judecătoriei Sibiu și comandantul poliției sibiene, Tiberiu Ivancea, menționăm că acesta este șeful fostului soț al judecătoarei,  polițistul Bogdan Drașoveanu. Șeful Ivancea l-a pedepsit pe proaspătul divorțat Drașoveanu imediat după pronunțarea divorțului și pe linie de sereviciu!!! Citiți acest articol de pe site-ul Federaţiei Sindicatelor Politiștilor SED LEX: http://www.federatiasedlex.ro/articole/razbunare-sau-interventii-externe

Domnul comisar-șef Ivancea este tare nevricos și războinic, una-două își dă în judecată subordonații care îndrăznesc să-l critice! Iată câteva exemple:

Comandantul IPJ Sibiu, comisarul-șef Tiberiu Ivancea, este acuzat că a plagiat lucrarea de doctorat. Acuzaţiile sunt aduse de Marian Răduinea, un poliţist de la Brigada Rutieră cu care Ivancea se află într-un conflict mai vechi.”

Sursa: http://www.mesageruldesibiu.ro/seful-politiei-din-sibiu-acuzat-ca-a-plagiat-teza-de-doctorat/

„Războaiele comisarului Ivancea continuă! IPJ Sibiu, condus de inspectorul șef Tiberiu Ivancea, a pierdut bătălia cu Bogdan Drașoveanu. Ivancea l-a luat acum în vizor pe Marian Răduinea, pentru postările acestuia de pe Facebook, iar Răduinea contraatacă.”

   Sursa: http://www.mesageruldesibiu.ro/seful-politiei-se-judeca-pentru-a-inchide-grupul-de-facebook-ipj-si

                                                                                        Redacția revistei „Justițiarul sibian”

 

„Omul” lui Coldea si Kovesi de la comanda IPJ SIBIU și furtul de bani dintre polițiștii din subordine

OFTICAT DE FAPTUL CĂ A AFLAT PRESA DE FURTUL DINTRE POLIȚIȘTI DIN CLĂDIREA IPJ SIBIU, ȘEFUL IVANCEA SE RĂZBUNĂ ȘI NU MAI COMUNICĂ, INSTITUȚIONAL, CU PRESA!

Am rămas uimiți când am aflat că șeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu-Iulian s-a supărat pe mass-media fiindcă am aflat de furtul sumei de 10.000 Euro din birourile Serviciului de Investigații Criminale (furt între polițiști) și, că am publicat acest caz deosebit… iar acum, ca să-și arate „puterea regească” în județul Sibiu, am aflat că a și „emis” (neoficial), un ordin intern în care subordonații nu mai divulgă nicio informație mass-mediei, nici măcar cele de interes general precum: furturi, tâlhării etc.

Din păcate, în județul Sibiu, presa este controlată de Serviciul Român de Informații… niciun jurnalist din Sibiu „nu suflă” în fața „marelui securist”. Această Direcție Județeană a SRI-ului este condusă de nimeni altul decât locotenent colonel Badea Alexandru, în vârstă de 38 de ani și care îi datorează funcția de conducere chiar șefului IPJ Sibiu: Ivancea Tiberiu-Iulian (apropiat al Laurei Codruța Koveși-ex șef DNA). De fapt, locotenent colonel Badea Alexandru a fost „înscăunat” în actuala funcție pe filiera Coldea-Koveși… chiar dacă acesta suferă de niște boli grave (nu o spunem cu/din răutate), boli care nicio comisie medicală necoruptă nu le-ar trece cu vederea și l-ar declara inapt medical pe locotenent colonel Badea Alexandru. Din informațiile noastre, locotenent colonel Badea Alexandru suferă de afecțiuni grave ale sângelui despre care Spitalul Județean Sibiu-secția Urgențe are cunoștință încă din anul 2015 (an în care locotenent colonel Badea Alexandru a fost internat ca urmare a unei crize – tromb, cheag de sânge). Însă, pentru a nu fii declarat inapt medical, sursele noastre susțin că locotenent colonel Badea Alexandru ascunde (în ce mod, încă nu am aflat) afecțiunile domniei sale.

În data de 17 august 2018 orele 02.00, 2 indivizi cu cagule au pătruns în societatea comercială cu program de funcționare 24/24 „Roger” situată în centrul Sibiului, pe Calea Dumbrăvii și, prin acte de violență, au imobilizat vânzătoarea. Ajutorul vânzătoarei a fugit și s-a închis în baia (toaleta) societății. „Cagulații” au furat banii din casa de marcat și mai multe pachete cu țigări (conform camerelor de supraveghere ale societății în cauză). noi considerăm că discutăm despre o tâlhărie într-un spațiu comercial (art.234 alin.(1) lit. a), c), d), f și alin.(2) Cod penal). Dacă vânzătoarea a suferit și vătămări corporale, atunci se aplică și alin.(3) al art.234 Cod Penal.

Deși era o știre de interes în care polițiștii aveau nevoie de sprijinul societății civile, mass-mediei pentru identificarea autorilor, uite că vanitatea șefului IPJ „a câștigat” autorii fiind încă neprinși (conform surselor noastre). Ca drept dovadă, ultimul comunicat de presă al IPJ Sibiu datează la 16.07.2018 iar ultima știre datează în 17.07.2018.

Domnu’ Ivancea! Vă aducem la cunoștință faptul că IPJ Sibiu nu e „tarlaua dumitale” unde să faci ce dorești, ca pe maidan. Nu a murit nimeni dacă a fost schimbat din funcție dar, din păcate, au murit oameni din cauza incompetenței unor „șefi de instituții/autorități” sdau chiar simplii funcționari (geme presa de astfel de știri) – valabil și pentru domnu’ Badea de la SRI.

Vedeți că încălcați art. 19 din Declarația universală a Drepturilor Omului și art.10 din Convenția EDO, stimabililor: Ivancea și Badea! Sau faceți asta (obstrucționați presa locală) ca să vă ascundeți: incompetența, „pilele”, „hoții favoriți” sau „donatorii”? (Simona F.)

N.R. Domnule Hellvig-director al SRI! Doamna Dan-ministru al Afacerilor Interne! Vă plac „managerii” dvs. pe care-i aveți în subordine: Badea și Ivancea? Nouă nu!

Sursa: Incisiv de Prahova

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.