Pamflet

Ilie Pușcărie se face de băcănie

  Milionarul corupător  Ilie Carabulea, alias Ilie Pușcărie, a ajuns în paginile publicațiilor de scandal cu amanta lui din Italia […]

 

Milionarul corupător  Ilie Carabulea, alias Ilie Pușcărie, a ajuns în paginile publicațiilor de scandal cu amanta lui din Italia și copiii din flori făcuți cu aceasta. Rău a mai ajuns harpagonul sibian, din partenerul de afaceri pe bani publici al lui Klaus Iohannis a devenit pușcăriașul de serviciu și batjocura presei, deși el însuși este patronul unei publicații locale pe care a reușit să o compromită.

Parteneri de afaceri pe bani publici, unul a devenit președinte, celălalt pușcăriaș.

Parteneri de afaceri pe bani publici, unul a devenit președinte, celălalt pușcăriaș.

Comisarul.ro a publicat  fragmente dintr-o agendă pe care și-a uitat-o Carabulea la bulău, în desele lui peregrinări prin celule. În agendă erau notate meticulos, cu sârguința unui contabil de CAP, toate peșcheșurile oferite în scopul coruperii unor diverși indivizi, adică sume de  bani enorme dar și fleacuri, inclusiv sticle cu bături fine sau pungi de cafea. Astea ca astea, dar scârțarul a trecut de la nivelul buzunarului la cel al prohabului, notând la fel de conștiincios și viața lui sexuală.

carabulea_pe_la_spatecarabulea_sex

 

În scanările din final veți descoperi că milionarul necinstit are doi bitangi cu directoarea Atlassib Italia, Ștefania Ilie. Multă lume din Sibiu știa asta, inclusiv soția lui nea Ilie.

 

CARABULEA-FOTO

Avarul folosea șoferii de pe traseele „Atlassib” din Italia ca să-I slugărească amanta, pe Șeherezada lui moldoveancă, așa cum povesteam noi în anul 2010: „De două ori am fost trimis la vila şefei din Italia, Ilie Ştefania,  pentru a efectuă diferite munci, dar am refuzat de fiecare data acest lucru. (…) Datorită acestor situaţii repetate, am hotărât să protestez şi am decis să refuz plecarea în cursă.  A doua zi am fost sunat de către patronul Ilie Carabulea şi după ce i-am explicat motivele refuzului de a pleca în cursă, m-a anunţat că sunt concediat şi să părăsesc sediul firmei din Torino. Am refuzat acest lucru, cerând să văd hotărârea în scris, dat fiind că o comunicare verbală nu poate fi luată în considerare,după care am fost dat cu forţă afară din sediu de către colegii puşi de către directoarea pe Italia,  Ilie Ştefania, aceea pentru care refuzasem să fac muncă de salahor  pe proprietatea sa.” Merită citită întreaga tărășenie și calvarul prin care a trecut constănțeanul Lucian Necșoiu, cel care s-a angajat șofer de autocar, dar a devenit un fel de sclav pe moșia arghirofilului Ilie Carabulea. Pățania acestuia și felul abuziv  în care a fost tratat de poliția sibiană poate să fie citit aici: Un fost angajat denunta abuzurile din cadrul firmei „Atlassib”

Revenind la năbădăiosul armăsar  Nea Ilie de la Pușcărie și „scârbavnicul său mădulariu” – vorba cronicarului  –, să-l lăsăm chiar pe acest Don Juan sibian să povestească…

AGENDA LUI CARABULEA AICI

 

                                                                                                         Guță puță de maimuță

 

1 Comment

  1. ;

    sefu’ ,domnule, e un stricat care inca nu s-a facut inca director…ghm,ghm, de banca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.