Lichele

Hilarius Johannes Konstantin Schmidt, etalonul prostiei eterne la Sibiu

     Cum poți să fii altfel decât prost grămadă, din moment ce insiști să repeți aceleași și aceleași infracțiuni […]

 

 

 Cum poți să fii altfel decât prost grămadă, din moment ce insiști să repeți aceleași și aceleași infracțiuni pentru care ai primit toate pedepsele prevăzute de legile penale? Hilarius Johannes Konstantin Schmidt, fiind un pericol public pe străzi și șosele, trebuie internat definitiv la balamuc, pe secție închisă, nu închis la pușcărie, fiindcă după ce va ieși o să facă la fel, adică iar se va urca beat și fără permis de conducere la volan!

Nu credeam că o să mai scriu vreodată de impostorul acesta, olteanul Constantin Stoiculescu,  care s-a dat de trei ori peste cap și a devenit „germanul” Hilarius Johannes Konstantin Schmidt , după care a început să spurce neamul românesc din postura de „arian”. Iată că Soiculescu alias Schmidt a fost prins din nou beat și fără permis de conducere la volanul unui autoturism pe strada Avram Iancu din Sibiu, în „buricul târgului”, după o condamnare cu suspendare și două ture de pușcărie din aceleași cauze!

De fapt, mi-a și lehamite să mai scriu, așa că am să-i citez pe colegii de la „Turnul sfatului” .

„Turnul sfatului” din 26 martie 2018: „ACTUALIZARE – Bărbatul prins beat la volan este Konstantin Schmidt, fostul director al Festivalului de Jazz

Actualizare 2:

Bărbatul prins de Poliție într-o avansată stare de ebietate la volan este Hilarius Johannes Konstantin Schmidt, fostul director al Festivalului Internațional de Jazz de Sibiu, spun sursele Turnul Sfatului.

Konstantin Schmidt nu este la prima faptă de acest gen. În urmă cu patru ani acestuia i-a fost anulat permisul de conducere și chiar a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare și obligat să plătească o amendă penală de 1500 de lei, după ce a fost prins la volan în stare avansată de ebrietate.

Astăzi Hilarius Johannes Konstantin Schmidt a fost reținut.

Actualizare 1:  Sibianul în vârstă de 74 de ani, aflat la volan cu dreptul de a conduce anulat și care emana halenă alcoolică avea 2,35 g/l alcool pur în sânge. Acesta a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță.

Rezultatului testului toxicologic efectuat a fost de 2,35 g/l alcool pur în sânge, iar față de persoana în cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore pe baza de ordonanță, declară Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.” (Sursa: http://www.turnulsfatului.ro/2018/03/26/actualizare-barbatul-prins-beat-la-volan-este-konstantin-schmidt-fostul-director-al-festivalului-de-jazz/)

Menționez doar că Schmidt și cu restul piticilor care-i alcătuiesc numele de împrumut (Hilarius Johannes Konstantin) a fost prins de cel puțin patru ori beat la volan, iar în ultimele două cazuri  nu avea nici permis de conducere auto. La închisoare a fost de două ori pentru aceleași infracțiuni auto, așa cum am scris eu aici: http://sibiu.justitiarul.ro/hilarius-johannes-konstantin-schmidt-din-nou-la-inchisoare/

                                                                                                                                            Simina BARBU

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.