Internet

Facebook: Acțiunea elimină postacul!

  Postacul sau trolul este o persoană plătită de sistem care se ocupă cu cenzurarea activă a internetului. Sistemul de […]

 

Postacul sau trolul este o persoană plătită de sistem care se ocupă cu cenzurarea activă a internetului. Sistemul de cenzură activă a fost inventat de serviciile secrete chineze și preluat rapid de sistemele politice europene, dar și de cele din toată lumea. Postacul este un expert în manipularea internauților. Activitatea sa este foarte complexă și de aceea nu este ușor de descris și de dezvăluit. Există însă unele comportamente standard după care îți poți da seama dacă cineva activează ca trol în internet.

Trolul este plătit pentru a descuraja oamenii care sunt catalogați de sistem ca fiind primejdioși datorită faptului că aceștia desconspiră și dezvăluiesc mecanismele infracționale ale sistemului. Acești postaci își fac zeci, chiar sute de conturi pe rețelele de socializare pentru a descuraja, a manipula, a denigra și a dezbina oamenii. O altă activitate a lor este aceea de a face propagandă politică în favoarea unor oameni politici sau a unor oameni superbogați.

Trolii sunt relativ greu de recunoscut. Iată câteva aspecte după care poți recunoaște acești indivizi.

– Trolii introduc tot timpul comentarii ciudate sau care exprimă critici distructive.

– De obicei ei critică în mod distructiv activitatea unor anumiți oameni. Adaugă comentarii scurte și descurajatoare de genul: „Nu este așa!”, „E naiv ceea ce spui”, „Te încurci în vorbe!”, etc. Comentariile sunt scurte deoarece, datorită faptului că au de administrat foarte multe conturi, nu mai au timp să argumenteze afirmațiile lor. Ei nu au nici capacitatea de a argumenta aceste afirmații.

– Uneori adaugă comentarii mai lungi, dar care sunt standardizate. Le copiază din fișierele lor și le introduc în căsuța de comentarii. Trebuie să introducă aceste comentarii standardizate pentru că nu au timp să mai elaboreze comentarii personalizate la subiectul postat datorită faptului că dețin multe conturi.

– Același trol îți adaugă comentarii negative și ciudate de pe mai multe conturi pentru ca tu să crezi că mai multe persoane au adăugat aceste comentarii și că tu te afli în minoritate cu opinia ta. În fapt este aceeași persoană care comentează de pe mai multe conturi.

– Pe unii troli îi recunoști după faptul că la profilul lor nu au nimic postat. Datorită faptului că au de administrat zeci sau chiar sute de conturi, ei nu mai au timp să posteze pe aceste conturi.

– Unii dintre ei au în conturile lor câteva postări ciudate.

– Acești troli îți cer mai tot timpul numărul de telefon de pe mai multe conturi. Ei fac acest lucru pentru a te putea localiza. Dacă au numărul tău de telefon ei află mai multe amănunte despre tine.

– Unii dintre troli sunt foarte vicleni. La început îți dau dreptate în tot ceea ce spui pentru a-ți câștiga încrederea. După ce consideră că ai încredere în el, acesta te va sabota în activitățile tale.

– Unii troli se ocupă cu organizarea de acțiuni care vor fi dirijate de serviciile secrete. Trolii colaborează în mod direct sau indirect cu serviciile secrete.

– Existența trolilor în intenet produce neîncredere în oameni. Acesta este de fapt scopul acestui sistem și anume de a produce neîncredere și suspiciune între oameni astfel încât ei să nu se poate coaliza împotriva nedreptăților din actuala societate.

Recomandare: Blochează imediat contul trolului! Fii conștient de faptul că nu blochezi o persoană ci numai un cont al trolului. Prin blocarea acestor conturi se produce o selecție. În acest fel ai pe pagina ta numai persoane de calitate.

                                    LUPII LIBERI – Grup de rezistenţă împotriva dictaturii masonice

 

1 Comment

  1. SORIN NIȚĂ

    CORECT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.