Editorial

Eşti un mincinos, domnule Klaus Iohannis!

  Chiar de la primele apariţii în mass-media ai minţit, domnule Iohannis, trăgându-ţi un nume puţin mai germanizat, adică: Johannis! […]

 

munchhausen_dvd

Chiar de la primele apariţii în mass-media ai minţit, domnule Iohannis, trăgându-ţi un nume puţin mai germanizat, adică: Johannis! În legătură cu acest nume, şi el incorect, deoarece în germana literară este Johannes, ai minţit şi atunci când, în urmă cu ceva ani, ai afirmat într-un interviu acordat ziarului „Monitorul de Sibiu” că „tovarăşii” comunişti ţi-au românizat numele. O tâmpenie mai mare nici că mi-a fost dat să aud, legat de subiectul acesta. Aşa de tare aţi fost persecutaţi voi, etnicii germani, încât Gheor­ghe Maurer, provenit din tată neamţ din Alsacia, a fost  premier al României (1961 – 1974), iar sasul Richard Winter a fost prim-secretar al judeţului Sibiu (1968 – 1975) şi a ocupat postul de ministru în două ministere. Iar dacă ţi se româniza, cu adevărat numele, atunci te numeai Ionescu, în nici un caz Iohannis, cu „I” sau cu „J”, nici nu mai contează, că tot incorect este ortografiat!
Ai minţit încă de dinainte de a ajunge primar, în iunie 2000, când românii te-au votat influenţaţi de mitul saşilor harnici, gospodari şi cinstiţi. Acei saşi au cam plecat în Germania, definitiv, aici a rămas doar legenda, care nu mai este susţinută de afacerile tale necinstite, precum şi cele ale saşilor lacomi din clica dumitale. În campania electorală din anul 2000 ai minţit în conferinţă de presă – deţin înregistrarea video! –  că în anul următor o să-l aduci pe unul dintre canadienii pentru care ai intermediat adopţii, împreună cu copilul adoptat de acela şi o să-i prezinţi presei. Nu te-ai ţinut de cuvânt şi nu i-ai adus pe acei oameni, deoarece copilul a devenit adult între timp, dacă mai trăieşte. Personal, mă îndoiesc că acei copii traficaţi de tine şi restul organizaţiei criminale transfrontaliere mai trăiesc. La fel ca majoritatea celor care au studiat fenomenul adopţiilor pe bandă rulantă de la începutul anilor ’90, înclin şi eu să cred că acei copii au ajuns în bănci de organe sau au devenit, în cel mai „fericit” caz, victime ale pedofililor.
Tot în aceeaşi campanie electorală din anul 2000 ai afirmat că o să reintroduci tramvaiele în Sibiu. Unde sunt? Nu numai că nu le-ai reintrodus, dar ai vrut să  suprimi şi linia de tramvai Sibiu – Răşinari, noroc cu răşinărenii că s-au oferit să preia ei acest mijloc de transport cu tradiţie şi de mare interes turistic. Mai mult, ai desfiinţat şi celălalt mijloc de transport ecologic, nepoluant: troleibuzul. S-au cheltuit  bani mulţi de către statul român pentru  acele linii electrificate, iar tu nu ai ştiut cum să le nimiceşti pentru a valorifica cuprul la fier vechi, exact ca ţiganii, nu ca saşii gospodari! Oraşele cu adevărat civilizate din Europa alocă fonduri impresionante pentru realizarea transportului în comun ecologic, iar tu l-ai avut şi l-ai distrus cu nonşalanţă.
Ai minţit, împreună cu soţia ta, când v-aţi folosit de falsuri în înscrisuri ca să intraţi în posesia unor case imens situate ultracentral (str. N. Bălcescu, nr. 29 şi str. G-ral Magheru, nr. 35) care nu v-au aparţinut neam de neamul vostru, soacra ta fiind doar servitoarea fostului proprietar, decedat fără urmaşi!  Valoarea celorlalte cinci case cumpărate şi un apartament, de dumneata şi consoarta, nu poate fi acoperită cu salariile a doi bugetari care, în plus, îşi fac concediile în Caraibe şi îşi cumpără haine de la magazinele de lux din Viena.

Primari locuinte

Ai parvenit, la fel ca alţi minoritari, ţiganii din Iaşi, care tocmai sunt anchetaţi de poliţie şi care locuiau în bordeie pe vremea lui Ceauşescu şi acum au palate cu turnuleţe şi limuzine germane. Tu nu ai locuit în bordei, dar conduceai un hârb de Dacia 1300, în iunie 2000,  când ai venit încălţat în sandale să-ţi preiei fotoliul de primar. Rucsacul în spate îţi mai lipsea ca să pari un sas autentic!  Nici ţiganii din Iaşi nu pot justifica îmbogăţire rapidă, la fel cum nu poţi nici tu!
Pe lângă tine, tot prin afaceri oneroase pe bani publici, s-au îmbogăţit şi alţii, cum  este Ilie Grădinar, cel mai bogat bugetar din România, director peste Centrale Termice, deşi Sibiul nu mai are astfel de centrale demult. Cu toate acestea, fără centrale termice de cartier, directorul Ilie Grădinar a devenit  milionar în euro,  averea acestuia fiind estimată de Forbes la 7-8 milioane de euro, ocupând la nivel național locul 485. Pe acest Grădinar, subalternul tău în organigrama primăriei, l-ai apărat atunci când s-a făcut publică bogăţia lui. Pentru fiul ăstuia ai putut oficia cununia civilă – tu personal, că doar eraţi între voi, milionarii în euro! –  într-o sâmbătă, în timp ce sibienii de rând au interdicţie la cununii în această zi, deoarece voi, parveniţii, sunteţi rasa superioară, cățărată  în vârful piramidei, pe umerii noştri copleşiţi de rezultatul hoţiilor voastre, ca să ne priviţi dispreţuitori de acolo de sus! Sibiul este singurul oraş din România unde nu se oficiază cununii civile sâmbăta, decât doar pentru „lume bună”! Proştii să le admire cu invidie  alaiurile sclipitoare alcătuite din fonfi şi tute, îmbogăţiţi din furturi pe spinarea lor, a plebeilor şi să meargă să-i voteze în continuare, că doar de aia sunt proşti! Tot Sibiul este singurul oraş din ţară unde primarul nu acordă audienţe. Suntem primii din România la falşi handicapaţi şi la oameni muşcaţi de căpuşe, dar ultimii la respectarea drepturilor cetăţenilor, fiindcă, „normal”… Sibiul este altfel! Până şi la problema căpuşelor Iohannis a găsit o explicaţie la fel de ridicolă ca şi votul masiv al sibienilor pentru Băsescu, oferit, în varianta iohannisiană, doar ca să rămână cel mai iubit dintre sibieni în oraş ca primar şi să nu plece la Bucureşti ca premier. Astfel, referitor la căpuşe, primarul a declarat că sibienii fiind foarte civilizaţi s-au dus la medicii specialişti pentru orice pată suspectă apărută pe piele. Cu alte cuvinte, conjunctural, i-a făcut pe sibieni prăpăstioşi, proşti şi fricoşi.
Herr Iohannis, aşa cum l-ai apărat public pe Ilie Gigacalorie, cum este poreclit Grădinar, la fel ai apărat şi alţi indivizi, din cercul vostru închis, al protipendadei impostorilor şi hoţilor, atunci când au fost prinşi cu ocaua mică. Ai tăcut din gură şi nu ai mai comentat, doar atunci când au fost condamnaţi. Eşti şi laş, pe lângă faptul că eşti mincinos şi corupt! Tot din laşitate nu te-ai prezentat în anul 2004 în faţa Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții din Cameră Deputaților, deşi ai fost invitat de două ori. Atunci trebuia să dai explicaţii în faţa deputaţilor şi a reclamantei Maria Iliuţ despre cei trei nepoţi ai ei, de care nu se mai ştie absolut nimic din anul 1990, când tu şi nevastă-ta ia-ţi tranzacţionat ca pe nişte sclavi, vânzându-i unei familii dubioase din Canada, împreună cu alţi doi copii.
Ai  promis în campania electorală din 2008 că o să acorzi audienţe, aşa cum o cere fişa postului de primar, dar nu te-ai ţinut de cuvânt. Deci ai minţit din nou! Atunci am candidat şi eu, iar propagandiştii tăi fideli, din primăria Sibiu şi din Germania, au postat pe forumurile sibiene o serie de injurii la adresa mea. Cei mai ponderaţi în exprimare mă tot întrebau ce am făcut eu pentru Sibiu, de parcă eu mai fusesem primar. Iohannis ce făcuse pentru comunitate până în anul 2000, când a fost ales primar pentru prima oară, în afară de copiii vânduţi peste hotare şi cele două case luate cu japca? În ceea ce mă priveşte pe mine, am să le răspund acum celor curioşi în privinţa aportului meu pentru societate. Deşi nu am ocupat aceeaşi  funcţie de primar ca Iohannis, în anul 2008, când îmi depusesem candidatura pentru Primăria Sibiu, făcusem şi eu câte ceva pentru societate, în general, dar şi pentru Sibiu, în special. Este necesară o precizare:  ceea ce am făcut a fost pe banii mei, nu pe bani publici, din care să-mi trag şi eu parte, aşa cum a procedat idolul la care vă închinaţi voi, propagandiştii sau cei cu creierele spălate şi neuronii puşi pe bigudiuri! Astfel am înfiinţat prima bibliotecă publică cu patrimoniu propriu şi capital integral privat din România. Dumneata, domnule Iohannis, o cunoşti prea bine, deoarece prima dată ne-am întâlnit acolo, pe strada Nicolae Bălcescu nr. 29, iar după aceea m-ai şi evacuat, spaţiul respectiv fiind furat de tine, împreună cu nevastă-ta şi cu nefericitul escroc Ioan Baştea, complicele vostru, care a murit în 1 octombrie 2010,  departe de casă, pe un pat de spital din Jacksonville, Florida, la doar 50 de ani.
Tot în campania electorală din 2008, ai fost vizitat în scop electoral de premierul de atunci, liberalul Călin Popescu Tăriceanu şi aţi semnat împreună un Protocol pentru centura ocolitoare a Sibiului, dar centura a rămas doar pe hârtie, alţii fiind cei care au s-au implicat la construirea ei. Deci, mai bifăm o minciună electorală a domnului Klaus Iohannis!
La fel mint şi propagandiştii tăi de pe internet, intoxicând lumea cu diversiuni ca aceasta cu firma BMW care o sa deschidă o fabrică la Sibiu, datorită primarului nostru iubit şi alte bazaconii de felul acesta. Dacă primeai şpagă un Audi, tot pentru „imagine”, atunci lătrătorii tăi personali ar fi spus că Audi este cea care va deschide o fabrică la Sibiu. Voi chiar ne credeţi imbecili pe toţi?
Ai minţit prin biroul tău de presă că Sibiul este  premiat pentru accesarea de fonduri europene, care au totalizat 128 milioane de euro, deşi în realitate suma accesată, de doar 3.605.041 euro, ne clasează printre oraşele reşedinţă de judeţ codaşe la accesarea de fonduri structurale.
Când încercam să le deschid ochii oamenilor în primul tău mandat de primar, arătând că imaginea de „sas cinstit” pe care o clădeşti cu ajutorul unei prese corupte este falsă, eram acuzat ca fiind un naţionalist. Asta deoarece despre voi, minoritarii, nu se poate spune nimic negativ, deoarece una-două săriţi de cur în sus şi vă dați discriminaţi etnic, indiferent că sunteţi saşi, unguri sau ţigani. La fel, nu contează că unii dintre voi sunt criminali, hoţi sau pedofili, voi aveţi automat mai multe drepturi decât noi, românii, care am ajuns să fim străini în propria noastră ţară.
Din ce în ce mai mulţi oameni s-au convins că am avut dreptate, aspect care s-a simţit la votul de acum patru ani, iar declinul naziştilor conduşi de tine s-a văzut de atunci, când FDGR a pierdut doi consilieri locali la Sibiu. Când vă zic nazişti, nu o spun la modul peiorativ, ci conform evidenţelor, deoarece FDGR s-a declarat oficial succesor al Grupului Etnic German prin justiţie. Am scris despre această faptă de o gravitate ieşită din comun, dar văd că autorităţile române nu au curajul să intervină ca să nu o supere pe stăpâna Europei, Germania, care îl protejează pe Klaus Iohannis, fiindcă-i reprezintă interesele în jocurile murdare pe care le pregăteşte în defavoarea românilor. Până şi preţurile exorbitante şi în continuă ascendenţă, pentru benzină sau motorină, pe care le plătiţi cotidian, tot de la Germania vi se trag, deoarece nemţii l-au obligat pe premierul Adrian Năstase să vândă Petrom-ul austriecilor la un preţ de dumping, pentru ca România să fie acceptată în UE, la fel cum l-au obligat să retrocedeze toate imobilele pe care FDGR, prin preşedintele său Klaus Iohannis, le va revendica, chiar dacă nu vor putea să probeze că acele case le-au aparţinut vreodată.
Acum toată Europa se întoarce la naţionalism, în frunte cu Germania, la care se raportează Sibiul, aşa că o să fie mai greu cu aruncarea acuzei de „naţionalist”, ca şi cum ar fi vorba de o boală ruşinoasă! Cancelarul german, Angela Merkel, a afirmat că multiculturalismul s-a dovedit un eşec în Europa. Doar în România şi în special la Sibiu  – un adevărat „poligon” de testare al multiculturalismului, cu conducere germană, dar şi cu rege şi împărat ţigani! – continuă să se facă mare caz de acest concept depăşit.
Domnule Iohannis, ai afirmat în faţa presei că o să ai emoţii în ziua alegerilor. Eu nu am, deoarece ştiu că o să ieşi primar din nou, dar nu cu scorul la care te aştepţi şi de care se face atâta caz, din patru în patru ani, de slugile tale din presă. Ca să-ţi torn pelin în cupa de şampanie, cu care o să sărbătoreşti câştigarea unui nou mandat, află că datorită mie nu ai ajuns premier şi astfel ai ratat ocazia de a face rău românilor de la un nivel mult mai înalt şi de a rămâne în cartea de istorie a românilor, a celor pe care tu îi deteşti atât de mult! Am să-ţi explic care a fost rolul meu în insuccesul tău, cu lux de amănunte, la toamnă, când se numără bobocii… În rest, rămâne cum am stabilit: eşti un mincinos!

Marius Albin MARINESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.