Dosar Justitiarul

Dupa 9 ani de la furtul imobiliar, a aparut si Bastea Ioan, complicele primarului sibian Iohannis

Banda de hoţi se reuneşte aproape ca la revederile promoţiilor de absolvenţi La data respectivă Klaus Werner Iohannis nu era […]

Banda de hoţi se reuneşte aproape ca la revederile promoţiilor de absolvenţi

La data respectivă Klaus Werner Iohannis nu era primar, ci doar simplu escroc şi inspector şcolar general adjunct. Atunci când a fost ales primar prima oară, în anul 2000, Herr era şomer, deoarece şi-a pierdut postul de inspector şcolar general, în care fusese numit proaspăt şi abuziv de către alt impostor, ministrul şi groparul învăţământului românesc, Andrei Marga – politruc comunist devenit ţărănist peste noapte, printr-o sentinţă judecătorească dată în favoarea celui al cărui post tocmai îl uzurpase! Dar, după exact 9 ani de la “legalizarea” raptului imobiliar de către notarul Bucşa, în 1 iunie 2008, o treime din populaţia sibiană cu drept de vot l-a ales primar pentru al treilea mandat, semn că românii, deşi detestă corupţia, îi adoră pe corupţi, mai ales atunci când ei ocupă posturi de conducere şi au nume nemţesc, chiar dacă acesta este stâlcit şi pe lângă germana literară (corect ar fi fost Johannes).

{mosimage}S-au scurs nouă ani de procese şi de plângeri penale împotriva grupului organizat de infractori, care au păgubit statul român de o avere impresionantă. Procesele nu au reprezentat o problemă pentru hoţi, atâta timp cât s-au desfăşurat la Sibiu, în “parohia” lui Marcel Rusu, preşedintele Tribunalului Sibiu şi prieten la cataramă cu Iohannis, chiar dinainte ca acesta să devină primar. De fapt, prima sentinţă dată în favoarea grupului infracţional, care a reprezentat şi primul pas spre tâlhărirea statului român, a fost dată chiar de acest Marcel Rusu, în calitate de preşedinte al completului de judecată (sentinţa civilă nr. 6011 din 20 iulie 1998), prin care s-a anulat naţionalizarea, la cererea falşilor moştenitori (Iohannis, Lăzurca şi Baştea). Sentinţă respectivă nu a fost nici acuma revizuită, deşi certificatul de moştenitor a fost anulat printr-o altă sentinţă, definitivă şi irevocabilă pronunţată de o instanţă braşoveană, în urma strămutării procesului, în 22 aprilie 2004!!!, deoarece singurul îndreptăţit să intenteze acest proces pentru revizuire este cel păgubit, adică statul român. Ori statul român nu poate să-şi reintre în drepturile sale de proprietar, fiindcă este reprezentat chiar de primarul Klaus Iohannis, care este una şi aceeaşi persoană cu unul dintre proprietarii impostori, pe lângă nevastă-sa şi soacră-sa! Această pasivitate, în detrimentul statului român, reprezintă o formă continuă de abuz în serviciu, pe fondul conflictului de interese. Pentru abuz în serviciu, Iohannis şi trepăduşii lui din primăria sibiană au propriul dosar la D.N.A., acesta având numărul 05/P/ 2007, dar are protecţia asigurată de procurorul general al României, Codruţa Laura Kovesi – iubeşte şi aceasta numele străine, pentru că, deşi divorţată, preferă să-şi păstreze numele unguresc în locul celui românesc, Lascu, cum o chema până să se lanseze în mariajul eşuat -, provenită şi ea din “pepiniera” de magistraţi corupţi de la Sibiu! Acesta nu este singurul dosar penal în care este cercetat Klaus Werner Iohannis şi alţii, ci mai există şi altele, cel mai important fiind cel al mafiei retrocedărilor – păgubaş tot statul român, acest “fraier” la permanenţă!!! – atât la D.N.A., cât şi la D.I.I.C.O.T., dar toate sunt stopate din “raţiuni politice”…Să nu uităm că primarul sas al Sibiului, acest impostor care până şi propriul nume şi-l declară în fals, reprezintă interesele nemţilor în România, motiv pentru care a şi fost decorat cu cea mai înaltă distincţie de către statul german. A marşat şi preşedintele Băsescu, care, cu un suprem spirit de obedienţă, l-a decorat şi el pe acest impostor cu medalia noastră supremă, la scurt timp după gestul germanilor.

S-au scurs nouă ani de minciună şi nedreptate, ambele generate de sistemul putred de atâta corupţie din România. România lor, a bandiţilor, hoţilor care au devalizat ţara noastră bogată, în detrimentul nostru, al urgisiţilor cetăţeni de rând ai unei ţări aflate sub semnul diabolic al fărădelegii. E ţara condusă de lichele, ce pozează în oameni cinstiţi şi care, pe deasupra, mai sunt şi adulate de turme de oameni manipulaţi până la îndobitocire. Domnilor Băsescu şi Tăriceanu cum e cu minciuna aia gogonată, numită făţarnic “Dreptate şi Adevăr”, în urmă cu patru ani, în preajma alegerilor?

 

      “Americanul “ Baştea Ioan duios se întorcea…la locul faptei

{mosimage}După ce a obstrucţionat justiţia ani de zile, neprezentându-se la procese, iată că acest escroc, devenit nepotul lui Ghenea Ilisie prin documentele false întocmite de Munteanu Liviu, secretarul Primăriei Porumbacu de Jos – impostură oficializată ulterior de notarul corupt Bucşa Radu Gabriel în condiţiile unei nelegalităţi totale şi neruşinate –  a apărut nonşalant, nesimţit şi la fel de mincinos ca şi în urmă cu nouă ani, când şi-a luat tălpăşiţa spre America cea plină de căţei cu covrigi în coadă. Am în faţă recursul civil adresat Tribunalului Braşov şi formulat de impostorul Baştea Ioan în data de 29.05.2008. Nemernicul acesta minte aşa cum respiră, că doar prin minciună a devenit şi “nepotul” unui om pe care nu-l văzuse în viaţa lui. Tupeul acestui individ nu cunoaşte limite, la fel ca şi născocirile lui! Dar, am să reproduc parţial din balivernele adresate instanţei braşovene, cea care are marele merit de a fi demonstrat explicit – prin argumentele prezentate în motivările a două sentinţe! – impostura adunăturii acesteia de escroci, făcând totodată dreptate prin pronunţarea sentinţelor respective, fără a ţine cont că unul dintre proprietarii impostori este mult lăudatul şi decoratul primar al Sibiului. Să vedem ce spune acest Baştea Ioan: “Întâmplarea face ca în perioada 15.05.2008 – 30.05.2008 să fiu în România, în municipiul Sibiu (anexez copie paşaport cu viză de inmtrare în România). Cu totul întâmplător, la 28.05.2008, am aflat despre pronunţarea hotărârii în cauză, de la nişte cunoştinţe care au afirmat că au găsit pe internet (pe un portal al instanţelor de judecată) date referitoare la această hotărâre” Sublinierile ne aparţin, fiindcă am fost surprinşi când am văzut atâta hazard la o persoană, a cărei viaţă pare că se desfăşoară sub semnul “întâmplării”. Nici un cuvinţel despre relaţia lui cu familia Iohannis, deşi sunt coproprietari ai două clădiri, iar în una dintre ele au închiriat, împreună, o parte din imobil băncii Raiffeisen, Iohannis semnând şi pentru Baştea Ioan, în calitate de împuternicit. Respectivul document, intitulat “Procură generală de administrare” (facsimil 1) este autentificat în data de 8.05.1999 de acelaşi notar corupt Bucşa Radu Gabriel, cel care i-a făcut moştenitori, din condei, pe aceşti impostori şi escroci. Atenţie, deşi Baştea Ioan devine moştenitor prin Certificatul de moştenitor şi legatar nr. 90/ 01.06.1999, emis de acelaşi notar, în procura din 8.05.1999, anterioară Certificatului, Baştea afirmă despre cele două imobile că “sunt dobândite de mine cu titlu de drept moştenire”, cu toate că urma să devină “moştenitor” doar peste trei săptămâni!!! Un nou fals în declaraţii al aceluiaşi mincinos ordinar, Baştea Ioan. Interesant este că această “Procură generală de administrare” a fost folosită de Iohannis Klaus doar la procesele unde era interesat de soluţionarea rapidă în interes propriu şi doar la instanţele “păstorite” de bunul său prieten, judecătorul Marcel Rusu!

Acolo unde s-a dorit tergiversarea, în speţă procesele derulate la instanţele braşovene, s-a solicitat citarea impostorului Baştea din Statele Unite, deoarece citarea în regim internaţional este greoaie şi durează foarte mult timp. Familia Iohannis a făcut abstracţie de procura respectivă, aceasta fiind folosită doar atunci când propriile lor interese o impuneau.

{mosimage}Nici nu era necesară prezenţa lui Baştea Ioan prin instanţe, din moment ce chiar el afirmă în procura prin care-l mandateză pe Iohannis să-i administreze proprietăţile furate de la satul român şi să-i reprezinte interesele:”Mandatarul meu îmi va susţine şi apăra interesele în faţa oricăror organe de stat, persoane fizice sau juridice, precum şi în faţa instanţelor judecătoreşti dacă va fi nevoie, putând promova acţiune în justiţie pentru apărarea şi conservarea patrimoniului, iar în acest scop va putea propune probe, va putea declara recurs, va solicita executarea silită a hotărârii, putând încasa orice creanţe în legătură cu imobilele de mai sus (n.r.:Bălcescu, nr. 29 şi G-ral. Magheru, nr. 35).” Dar, iată că acum „americanul” se dă lovit şi cu drepturile încălcate.

Să continuăm disecarea minciunilor cuprinse în recursul declarat de verosul personaj stabilit pe meleaguri americane. Acesta susţine că a fost citat la o adresă greşită, deoarece el şi-a schimbat domiciliul din data de 1.07.2006 de pe Harley Road pe Millhopper Road, în aceeaşi localitate, Jacksonville din statul Florida. Minte, în continuare, cu aceeaşi seninătate, că despre schimbarea adresei ar fi ştiut familia Oargă – una din victimele escrocilor, parte în proces, care are tot interesul ca procesul să se deruleze cât mai repede – care “cu rea credinţă a continuat şi susţinut citarea la vechea mea adresă din S.U.A.”. Familia Oargă nu l-a văzut niciodată la faţă pe escrocul Baştea, nu a corespondat cu el nici măcar pe vremea când acesta mai era încă în România, aşa că de unde naiba să fi cunoscut adresa mârşavului?! O întrebare care se impune chiar din declaraţiile ticălosului este următoarea: de ce nu s-a prezentat la procesele l-a care a fost citat până în data de 1.07.2006, când afirmă că şi-a schimbat domiciliul, având în vedere că aceste procese datează din anul 1999? Acuma impostorul vine şi reclamă “nelegalităţi procedurale” în legătură cu citarea sa!!! Ăsta ne crede tâmpiţi chiar pe toţi şi încearcă permanent să inducă în eroare justiţia română. Adică, cine ar putea să creadă că familia Iohannis, complicea ăstuia în furtul celor două imobile din centrul Sibiului, nu cunoştea adresa reală a escrocului stabilit în America, mai ales că nici măcar nu făcuseră dezmembrarea imobilului unde funcţionează banca chiriaşă şi Baştea era “îndreptăţit” să primească jumătate din chirie. Cele două familii nu au fost doar părtaşe la jefuirea statului român, apropierea dintre ele fiind de-a dreptul patetică, dacă ţinem cont de faptul că exact în perioada în care escrocii se agitau prin instanţe pentru a pune labele pe cele două căsoaie,  fiica lui Baştea, fiind elevă la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, acolo unde preda şi Carmen Iohannis, soţia primarului, părtaşă şi ea la escrocherie, se recomanda colegilor şi profesorilor ca fiind “nepoata” doamnei profesoare. Fără să-l pomenească, în cererea de recurs, pe complicele Iohannis Klaus Werner sau pe soţia acestuia, “moşenitoare” şi ea, dar la fel de impostoare, în Certificatul de moştenitor calp întocmit de notarul Bucşa şi anulat definitiv şi irevocabil de justiţia română, iată că acest individ cu tupeu grosier a solicitat în scris instanţei, la termenul din 1 septembrie a. c., un nou termen pentru angajarea unui apărător şi a cerut ca citaţiile să-i fie trimise la adresa din România, Sibiu, str. Bâlea, nr. 29. Această adresă este, nici mai mult, nici mai puţin, decât chiar domiciliul complicilor Iohannis Klaus Werner şi Iohannis Carmen Georgeta! Măi, să fie, uite cum cunoaşte Baştea adresa lui Iohannis, chiar dacă cel din urmă nu o ştie pe a “americanului”! Probabil că Baştea a aflat adresa familiei Iohannis tot…întâmplător.

În orice ţară civilizată, inclusiv în S.U.A., de unde a venit Baştea Ioan revoltat că, vezi Doamne!, nu-i sunt respectate drepturile cetăţeneşti, fiind împiedicat să se apere într-un proces, Parchetul şi Poliţia s-ar fi autosesizat şi l-ar fi luat pe sus să dea declaraţii în dosarele penale care privesc furtul imobiliar la care a fost părtaş, mai ales că păgubaş este staul român, taman cel care  le plăteşte lor salarii, ba l-ar mai fi şi arestat preventiv! Unii dintre aceşti oameni ai legii se justifică pentru stagnarea cercetărilor în dosarele respective prin imposibilitatea audierii acestui escroc, deoarece nu se află în România. Ei, uite că acuma a fost pe aici şi v-a fost oferită posibilitatea să-l găbjiţi! De ce nu aţi făcut-o?

Pentru că revista “Justiţiarul” este citită pe internet de foarte mulţi români stabiliţi în S.U.A., publicăm fotografia escrocului Baştea Ioan, ca să ştie oamenii, care vor accesa publicaţia “din întâmplare”, de cine să se ferească.

Unii cititori mi-au reproşat agresivitatea şi vehemenţa din articolele semnate de mine. De asemenea, sunt acuzat că folosesc un limbaj dur,  chiar violent. Prieteni, eu despre nemernici nu pot să scriu amiabil şi nici în termeni diplomatici, “cu mănuşi”.Ar fi ca şi cum, atunci când surprinzi un hoţ în casa ta, în loc să pui mâna pe ciomag, să-l rogi să mai zăbovescă puţin până-i faci o cafea.

 

Marius Albin MARINESCU

P.S.: În numărul viitor subiectul va continua cu materialul intitulat “Primarul Sibiului adugă noi file la dosarul său penal pentru abuz în serviciu”. Cei care doresc să se documenteze pe margine raptului imobiliar săvârşit de banda de escroci, cu sprijinul complicilor din instituţii publice, le recomandăm să caute pe internet, în arhiva revistelor “Justiţiarul” sau “Justiţiarul sibian”, articolul cu titlul “Klaus Iohannis, primarul Sibiului, din nou la zidul rusinii!”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.