Atitudini

Dumnezeu s-o ierte, dar n-a fost regina României!

  Servilism total faţă de de străini! Terminaţi odată cu ploconeala în faţa fantomelor trecutului, care au făcut mult rău […]

 

Servilism total faţă de de străini! Terminaţi odată cu ploconeala în faţa fantomelor trecutului, care au făcut mult rău Ţării. Monarhia din România a murit cu 69 de ani înainte morţii Anei de Bourbon, „titularizată”, fără nicio bază istorică şi legală – regină a României. Membrii familiei regale sînt doar nişte paraziţi care au aterizat cu cîntec în România după lovitura de stat din 1989 şi cărora li s-a cadorisit cu nemiluita averi de tot felul – de la pămînturi la palate, inclusiv bunuri de patrimoniu! A murit un om, o cetăţeancă franceză de religie romano-catolică, soţia unui ex-rege trădător care ne-a vîndut bolşevicilor şi a deschis porţile Armatei Roşii şi comunismului în ţară. Fie-i ţărîna uşoară, cum spunem noi, creştinii. A fost o mamă ca atîtea miliarde, tot respectul pentru asta, însă atît! Dar ca să fie înmormîntată în pămîntul patriei române, cu onoruri militare şi cu doliu naţional, să li se construiască un mausoleu în cetatea istorică de la Curtea de Argeş, e un afront adus Istoriei Românilor şi marilor personalităţi româneşti care au fost conduse la groapă cu tristeţea şi respectul poporului. Soţia fostului rege, cel care a refuzat graţierea patriotului-mareşal Ion Antonescu nu are aceste drepturi. „Chiar aşa, s-a căsători cu un fost rege, nu a avut picătură de sânge românesc în vene, nu s-a străduit să înveţe câteva cuvinte în limba română. A cui regină? Poate a bărbatului său, în nici un caz a românilor. Ce doliu naţional? A activat în folosul statului român? Nu! Au venit toţi ca nişte corbi de pradă, pentru a oprima din nou poporul român. Dacă îi sunt atât de dragi, să ţină individual doliu Johannis, Cioloş Guvernul şi Parlamentul de hoţi. Cât despre mine, ca un bun ortodox mă rog lui Dumnezeu să o ierte şi să-i ierte toate păcatele”,  scrie Ioan Florescu, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Ana a devenit soţia fostului rege trădător după o jumătate de an de la abdicarea acestuia

Lui Antonescu îi recunosc toate meritele istorice, pentru lupta sa cu ruşii şi reîntregirea Ţării. Fostul rege n-ar fi trebuit să primească de la statul român nici măcar o pensie de agricultor! Habar nu avea, nici nu-l interesa cît de greu trăiau ţăranii români! După ’89, a zis precum Lăpuşneanul: „Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau!”. Numele Anei de Bourbon-Parma, care nu ştia decît să pronunţe „pa” şi „la revedere”, în limba română (Dumnezeu s-o odihnească, dar nu pe cheltuiala românilor, nu e drept), a cotropit prima pagină a ziarelor prin publicitatea agresivă făcută de jurnaliştii dresaţi să mintă. La trecerea la cele veşnice a soţiei fostului rege Mihai, se cuvine să oferim publicului adevărul. România este Republică, cetăţeanul Mihai nu mai e rege de 69 de ani! A abdicat în 1947, deci nu are dreptul să fie numit rege astăzi. A plecat din ţară în urma actului de trădare de la 23 August, negociindu-şi plecarea cu ruşii. Adică, nu aşa cu mîna goală, ci cu cîteva vagoane de tren încărcate cu valori. S-a căsătorit cu Ana de Bourbon-Parma la Atena şi au trăit în Elveţia, puţin, prin Marea Britanie şi cînd îşi încasa renta, prin Statele Unite…. Deci, care regină? Ana a devenit soţia unui fost rege la o jumătate de an după abdicare. În momentul căsătoriei, Mihai nu mai era rege, Iar soţia sa, Ana, nici nu călcase în România. Acolo, în Elveţia s-au născut cele cinci fete cucuiete, care, nici ele, nu aveau cum să mai fie prinţese, din moment ce Mihai nu mai era rege. Ca să nu mai vorbim despre fiica Irina, condamnată în SUA pentru trafic de droguri şi lupte ilegale cu cocoşi!

                                O gaşcă de fripturişti

Putem vorbi de un fost rege străin de neamul românesc, cu origine incertă, a cărui soţie, Ana, nu are nici cea mai mică legătură cu România. Ana de Bourbon nu a fost regină pe tronul României, nu a avut cetăţenie română şi nu a fost de religie ortodoxă. Nu mai minţiţi cu atîta obrăznicie, nu ne mai intoxicaţi, ni se face silă de servilismul vostru, nu mai aburiţi generaţia tînără, n-o mai induceţi în eroare cu aceste falsuri istorice condamnabile. România şi Biserica Ortodoxă Română nu au nicio o obligaţie morală faţă de o străină care nu a făcut nimic pentru România, dar e înmormîntată în pământul României. De regulă, familia îşi îngropă mortul! Ce treabă are Statul cu familia unui fost rege? Familia ex-regelui s-o înmormînteze pe cheltuială proprie. Cine naiba ne-a adus nouă, pe cap, această gaşcă de fripturişti care se autointitulează nobili şi regi imaginari ai unei republici, o gaşcă de oportunişti, veniţi în ţară cu pretenţia retrocedării unor domenii care nu le aparţin, veniţi după pomeni şi onoruri nemeritate? După cum se spune, prost nu este cel care cere, ci acela care dă!

          „Prostia e la modă, mulțimea o inghite mereu”

Ce funeralii naţionale, ce onoruri militare, dacă Ana nu a fost nici măcar cetăţean român? Auziţi, înmormîntare cu reguli şi interdicţii drastice, de ce te cruceşti! Fără telefoane şi drept de fotografiere, fără copii în cărucior, fără sacoşe, fără ţigară aprinsă, fără genţi, cu buletinul la purtător. Probabil, de teama teroriştilor ISIS sau a puciştilor lui Erdogan… să nu dezgroape morţii. Guvernul şi statul nu se preocupă de eradicarea sărăciei din România, de salariile şi pensiile de lumea a treia, dar se dau în stambă la moartea unor străini de ţara şi cauzele ei? Aţi uitat că Mihai a semnat Declaraţia de la Budapesta prin care nemernicii semnatari voiau să rupă Transilvania de trupul Ţării! Altă trădare, nu-i aşa! Şi ca să închei apoteotic, Francois scrie pe ziare.com. „Acești pretinși tipi care se cred viță regală, sunt de fapt niște șarlatani care sute de ani au jefuit țăranul roman așa cum fac și actualii conducători și clica lor. De ce să le urăm de bine? Cine știe istoria reală a acestei Case Regale, știe că nemțălăii au venit cu un geamantan și acum au moșii și averi pe spatele oamenilor, așa cum fac și neciopliții Traian Băsescu, Klaus Iohannis, Victor Ponta, generalul Izmană, guvernul și toată clica parlamentului care, ca niște viermi, subjugă și mai mult o țară și așa falită. Prostia e la modă, mulțimea o inghite mereu”. Bravo, Francois! Adevărul despre aşa zisa casă regală, bazat pe realităţi istorice, îl veţi găsi în mai vechile mele articole.

                                                                       Maria Diana POPESCU

Sursă articol: http://www.art-emis.ro/editoriale/3674-falsuri-istorice-pe-seama-anei-de-bourbon.html

23 Comments

 1. Catalin

  F bine punctat. Ar trebui sa mai spui ca aceasta gasca de “regi” a fost adusa in tara de tradatorii lui Cuza si au jegmanit tara continuu. Inclusiv acel castel care i-a fost restituit a fost construit din banii castigati (cedati) la poker de camarila regelui. Nu vad nici o relatie de rudenie cu adevaratii regi ai Romaniei: Mircea cel Batran, Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Vlad Tepes, etc asa ca nu ar mai trebui sa le mai spuna nimeni “Casa regala a Romaniei”.

  • mirela

   Bravooooo!!!!!

  • Monica

   O NOUĂ DOVADĂ CĂ POPORUL ROMÂN ÎŞI MERITĂ SOARTA: s-au adunat 1425 de semnături la petiţie, chiar dacă se observă că petiţia are peste 6.400 de recomandări, ceea ce înseamnă că aproape 5.000 dintre persoanele care au recomandat petiţia, nu au avut curajul să o semneze.
   MOTIVELE DE NELEGALITATE ŞI DE NECONSTITUŢIONALITATE ale proiectului de lege privitor la „CASA REGALĂ A ROMÂNIEI” sunt postate la acest link: http://www.petitieonline.com/a/153337
   CINE DOREŞTE, POATE SĂ SEMNEZE ŞI SĂ DISTRIBUIE PETIŢIA.

 2. Gigi Nebunu'

  Corecta analiza

 3. Mariana Hopp

  Un comentariu perfect sunt cu totul deacord si am fost sisunt foarte intrigata de ce-ia ce fac Guvernanții noștri toți trădători acestui popor după lovitura de stat ( îmbrăcată in aura revoluții ) din 89 au devenit eroi si Deținuți politici si sunt elociati de asa zisa societate bula a RO ( o Gașca de hoti ) care elogiază hoti si trădători de neam falsificand istoria RO si indoctrinand noile generați cu minciuni si aducandule in pragul pribegiei din cauza sărăciei

 4. dana

  Corect spus.O fi fost regina lui Mihai,dar nu a Romaniei.In plus,nici Mihai nu este rege al Romaniei pentru ca a abdicat si ne-a predat in mainile comunistilor.Au resedinta in Elvetia..ce cauta aici?Mihai a spus ca nu vrea nimic,doar un loc unde sa locuiasca,iar apoi au avut pretentii la castele,terenuri,paduri.Mai au si nesimtirea sa ceara sa le fie anulate datoriile catre stat ,neplatite,sa le fie data dota.Aceasta clica trebuie sa plece,pentru ca nu sunt decat pe jumulit,pentru ca s-au gasit unii sa le cante in struna,ca doar mai capata si ei ceva parte.Tot ce li s-a retrocedat trebuie luat,pentru ca nu au nici un drept.A abdicat Mihai,el si familia lui nu mai are nici un drept aici la noi.Simplu cetatean,un vizitator.Nu ne e de ajuns ca o slehta de vreo 600 de hrapareti ne jecmanesc,mai vin si astia.

 5. Emil

  La naiba , ce rege o s-alegem la anu’ ? Printul duda , printul paul lambrino , regele cioaba sau guta-regele manelelor ???

 6. Gabi

  De acord cu Dvs.! Suplimentar, un român dator la stat nici măcar nu poate fi înmormântat fără ca familia să-i achite restanțele!

 7. dan

  Exaaact… Dar se pune la cale o înmormântare ritualică masonică cu public!

 8. Muresan Nora

  pai , chiar asa : Dumnezeu s-o ierte , si Atat ! pe Dna Ana de,,, Bourbon ” romanca sadea ” , precum e ” roman sadea ” si Dl Mihai de ,,,, Hohenzoler.

 9. Anca

  Noi de fapt români, nu ne prea complicăm cu istoria și ne c-am place să inghitim mereu spusele altora! Ce a făcut această regina pentru Rominia?? Cite donatii a făcut măcar pentru un orfelinat, casa de bătrâni ,spitale, etc?? Nimic niciodată!!!! Au fost primiti cu imagini, și li s-a dat palate, care defapt ar trebui sa rămână în istoria României,nu îl numele lor! Cite cărămizi au pus ei la temeliile castelelor ce zic ca li se cuvin? Sa îi fie tarina ușoară, dar sa îsi facă fiecare omagi și ce vor ei, pe buzunarul propriu, nu al statului!! Măcar de coroanele și fanfarele care trebuiesc cheltuite sa le doneze copiilor care mor de foame pe străzi, ei sigur se vor bucura!!!

 10. danna

  MONARHIA…JEFUIEȘTE…ROMÂNIA !

 11. Irina

  Adevarat. A fost sotia fostului rege si…. cam atat. Doliul national e o exagerare.

 12. jurca gheorghe

  Tu cu limba de piatra , Tu minte de fier ,aparandu-ti amarul de vatra m-ai convins ca romanii nu pier , subjugati ,robi la partide ,clanuri si gasti ,dezbinati spre a fi mai usor de curtat , suntem masti arogante fara de fler intr-o sceneta cu regizori de cacat . . . . . . .am dus mereu lipsa de franchete ,de barbatie ,noi ca neam ,istoria confirma , cinste VOUA ROMANCE ne-ati suplinit de-atatea ori ,noi barbatii ,suntem hoti ,beti sau plecati . . . . . . . .am 52 de ani si-mi rup oasele in Germania . . . . . . . . . . . . .

 13. Am asistat ca si simplu spectator la o discutie in contradictoriu in familie zilele trecute, si am ajuns la o concluzie simpla. Multi romani inca venereaza monarhia.. dar nu acesta este punctul pe care vreau sa il subliniez, doresc sa fac o simpla completare a unor fapte. Chiar pe aceasta pagina am gasit si un link catre un alt anunt : a 5 a comemorare a taierii capului lui Mihai Viteazul. Sa facem o scurta comparatie: Mihai Viteazul ( cel putin asa il caracterizeaza istoria ) a plecat capul la taiere cu mandrie ca este roman si nu a ezitat o clipa. Un rege al unei tari deja consolidate semneaza o petitie de abdicare fara sa clipeasca. Care din ei merita mai mult respect? Ce rude ale lui Mihai Viteazul au venit sa revendice drepturile lor din nastere dobandite cu sange si iubire de tara ? Iar regele mihai, isi cere drepturile la care singur a renuntat . Cati ani a fost Romania monarhie ? Chiar atat de mult merita drepturi depline si spalarea datoriilor ? Au facut atat de mult bine de merita cu adevarat acele drepturi? Sute de ani de monarhie in alte tari au fost stersi cu buretele si amintiti doar in cartile de istorie in cateva zile. Noi inca tanjim dupa aceeasi monarhie care a vandut tara tot in cateva zile ? Nu suntem satui de 26 de ani de oameni care au vandut totul in jurul nostru pentru interesul propriu ? Nu suntem satui de aceeasi placa invechita, de aceleasi metode de subjugare si manipulare a maselor de atatea sute de ani incoace ? Se invart in mormant adevaratii patrioti care au iubit tara asta si s-au jertfit pentru ea, si au murit cu mana ridicata cu imnul tarii pe buze ( ex: Antonescu ). Port un respect deosebit pentru tot ce inseamna monarhia. Rege, regina printi, duci si multe alte apelative. Dar ca si Regina noastra, asa cum multi au spus in comentariile anterioare, aceste roluri, functii, titluri le dobandesti numai prin sacrificiu si daruire. Cand revii in tara dupa atatia ani si primul lucru este sa ceri inapoi tot ce “ai avut”, din partea mea este o tradare a tarii, si a titlului purtat. Si pana la urma, de unde ati avut aceste titluri ? Unde sunt macar dovezile istorice ca pana sa veniti in Romania cu traista pe jumatate plina si ati devenit peste noapte suveranii acestei tari , ati avut vreodata macar printr-o legatura oarecare de sange, ceva in comun cu aceasta tara ? Nu scrie nicaieri in istoria Romaniei ca ar fi supus la vot romanii adevarati sau ar fi fost de acord sa va insusiti toate acele domenii, proprietati. Cine v-au construit palate si vile, ati venit cu bani in buzunare si aur in cufere cand ati preluat titlurile de monarhi ai acestei tari? Ati adus forta de munca din afara tarii si au muncit pe terenurile “voastre”, au ingrijit padurile insusite ? Nu. Tot romanii de rand invatati de mici sa serveasca si sa fie sluga altcuiva. Tot romanii aceia si urmasii lor ar trebui sa fie adevaratii mostenitori si cu drepturi. Daca nu ati fi fost voi, ar fi ridicat si altii palate, biserici, vile, castele, si orice alte tipuri de proprietati. Poate chiar ar fi sadit cu mana lor alte cateva mii de hectare de padure.
  Inchei prin a da dreptate inca o data tuturor romanilor care cred cu adevarat ca monarhia a murit in romania o data cu semnarea acelui act de abdicare. La noi monarhia si nimic legat de monarhie nu ar mai trebui sa existe. O data abdicat, un rege devine un cetatean de rand. De ce la noi se sterge cu buretele si se pleaca iar de la zero? Chiar atat de putina verticalitate exista in romanii de astazi? Inca suntem sclavi in propria tara, sclavi ai unei ideologii, sclavi ai unei civilizatii de mult apuse ? Trezeste-te Romanie! Pacat de imnul nostru fredonat cu atata patos cu fiecare ocazie chiar de oamenii care nu fac decat sa ne manjeasca numele si tara, care nu fac decat sa fure din propria tara. O tara, ca si o casa, nu va fi niciodata prospera daca chiar oamenio care ar trebui sa o protejeze fura cel mai bun din lucrurile de pret. Cat mai reusim sa ramanem asupriti de ei ? Trebuie inca o revolutie ? O lovitura de stat? Sa ii impuscam pe strada si sa ii lasam sa se infrupte vulturii din trupurile lor neinsufletite ? Trebuie sa ajungem din nou atat de departe ca lumea sa deschida ochii ? Ar fi pacat. Dar se pare ca necesar.

 14. Viorica

  Avem familii cu 4,5,6 copii care traiesc în mocirlă.Avem sate fara curent si apă potabilă.Avem…defapt nu avem.Și ce facem? Miliarde cheltuială pentru cine? Doamne iarta-ne!

 15. Anuța Langa

  Asa este , Iliescu după ce si a primit șpagă grosolana de la ei i au primit in țara si le a dat tot ce si a dorit .acum exploatează pădurile proprietate ,, lui” i ar oamenii din zona nu au un lemn sa pună pe foc

 16. dumitrascu.mihail

  DIN PACATE DAR PANA AICI CAM TOTI AVETI DREPTATE sa ne amintim de ILIESCU care a incercat sa ne deschida CAPUL iar noi l am INJURAT acum ce mai vrem de atunci i am inghitit pe toti si asa vom face tot mereu si ne miram ca vom fitot mai saraci COPII NOSTRI MULTI NEVOIASIiar IEPELE lor si COLONELUL DUDA PUTREZI de bogatie ….

 17. nuconteaza

  In legatura cu retrocedarile. Romanilor li s-au restituit conform legii un maxim de 50 de hectare, chiar daca parintii/bunicii lor detinusera mii, inainte sa le fie confiscate de regimul comunist. 50 ha tuturor urmasilor, nu de persoana. “Regelui” i s-au restituit mii. De ce s-a creat o lege speciala pentru el??

 18. melania

  Excelent! Aveti perfecta dreptate.

 19. Foarte bun articol,,,bine punctat,felicitari autoarei.Asa este Ana,nu a fost niciodata regina,ci doar sotia unuigost rege si nici fiicele printese nu aucum sa fie.Dar romanul asa a fost si asa va muri,servil,plecat de spate in fata strainilor,umil,fara pic de mandrie si demnitate.Toata clica ,,familiei regale,,cum le place sa-si zica nu au sange romanesc,,,singurul roman este,nulitatea de Radu Duda,un profitor alaturi de tot clanul familiei ,,regale,,.Pacat,mare pacat,,,,ca ne lipseste demnitatea de romani si ca stam ,,drepti,,in fata strainilor care nu dau doi bani pe noi ca natie!!!

 20. Bogdan

  Mi-a fost scârbă l propiu de televiziunile noastre, au redat NON stop, știri peste știri despre aceasta femeie, Dumnezeu sa o odihneasca ! Păcat de oamenii acestei tării, in special de aceia care cred in minciunile si ipocrizia lor. Un articol foarte bun.

 21. Raluca Rus

  Foarte corect si realist punctat! Este placut sa afli ca mai exista oameni in tara aceasta care au curajul sa spuna lucrurilor pe nume , sa spuna adevarul ! Sincere felicitari pentru articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.