Colimator

Dizgratiosii “negi” aparuti pe obrazul cartierului Hipodrom

Teroarea Primăriei prin  autorizaţii de construcţii înghesuite între blocurile vechi   Pe strada Rahova, în apropierea pieţei agroalimentare, între blocurile […]

Teroarea Primăriei prin  autorizaţii de construcţii înghesuite între blocurile vechi  

Pe strada Rahova, în apropierea pieţei agroalimentare, între blocurile 47 şi 49 (nr. vechi 86-87) a fost distrus spaţiul verde şi parcarea pentru a face loc unei construcţii pe 5 nivele (P+3+M). După cum se vede beneficiar este un anume domn Curiban. Ne întrebăm dacă este o legătură de rudenie între acesta şi o doamnă purtătoare a aceluiaşi nume, care activa la “Urbana”? Promitem să investigăm acest caz şi să revenim cu amănunte. Cert este că la ora actuală locuitorii celor două blocuri nu sunt doar revoltaţi, ci şi disperaţi.

{mosimage}

{mosimage}{mosimage} 

Poţi să faci infarct, că nici salvarea nu poate intra! Poţi să mori, că nici dricul nu te poate lua!

Pe Aleea Geniştilor, între blocurile  nr. 17 şi 19, fraţii Roman, deveniţi “celebri“ prin sponsorizarea PSD-ului cu firma de taximetre “Pro-Taxi“ şi, după aceea, prin acapararea unei bune părţi a comerţului stradal de pe Nicolae Bălcescu, au construit hidoşenia din fotografie.  Culmea este că există locatari care, deşi afectaţi de această construcţie care le-a limitat accesul în propriile apartamente, susţin că primarul Iohannis nu are nici o vină! Trebuie să fi înghesuit rău de tot, ca să crezi că în oraşul Sibiu mişcă ceva fără ştirea primarului dictator! Se pare că în astfel de situaţii, pentru ca primarul să iasă “basma curată“, nu se răspunde deliberat la cererea de eliberare a autorizaţiei de construire, iar petentul se adresează justiţiei pentru obţinerea unei decizii  de “acceptare tacită“. Şi, în final, toată lumea e fericită: constructorul de ocazie, beneficiarul, încasatorii de şpăgi din administraţia locală şi justiţie, mai puţin locatarii din blocurile afectate de noua construcţie.

{mosimage} 

Blocul lui Carabulea

Despre modul prin care Ilie Carabulea a obţinut, în complicitate cu primarul Klaus Iohannis, terenul dezafectat al fostei centrale termice de pe Aleea Turnu Roşu am scris. La fel şi despre intenţiile de a înălţa o clădire megalomanică de 9 etaje plus mansardă. Astfel va dispărea locul de joacă pentru copii, parcările din zonă şi liniştea vechilor locatari. Deocamdată lucrările s-au sistat, deoarece Klausi, prietenul lui nea Ilie de la Sculărie, e în campanie electorală! După aceea…

{mosimage}{mosimage}

Imobilele construite ilegal sau cu încălcarea parametrilor stabiliţi în autorizaţia de construire vor fi demolate pe cheltuiala beneficiarilor. În locul lor, dacă terenul a fost sustras din domeniul public sau privat al Primăriei, se vor amenaja spaţii verzi, parcări sau locuri de joacă pentru copii, în funcţie de amplasament şi suprafaţă.

(Extras din Programul electoral al candidatului PNŢCD, Marius Albin Marinescu, la Primăria şi Consiliul Local Sibiu.)
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.