Fără categorie

Cultul personalității ca în Coreea de Nord: Sibiul pavoazat cu citate din tovarășul Iohannis!

  Cultul personalității în Iohannistan!         Citate din Iohannis pe case din Sibiu! Nici nu s-a văzut […]

 

Cultul personalității în Iohannistan!

        Citate din Iohannis pe case din Sibiu!

Nici nu s-a văzut cu primul mandat încheiat și deja citate din primul meditator al României, cu specializare în preluarea frauduloasă de imobile din proprietatea statului, au ajuns, deocamdată, pe pereții caselor. La Sibiu, capitala Iohannistanului, gândirea schizoid-duplicitară a președintelui Klaus a fost încrustată în marmură și prinsă în pereții caselor din zona centrală, zonă retrocedată în numele organizației naziste Grupul Etnic German, al cărui moștenitor a fost declarat Forumul Democrat al Germanilor Sibiu. (Click pe fotografii pentru mărire, ca să admirați culmea grandorii în toată măreția ei!)

Pe Strada Filarmonicii la numărul 14, pe una dintre casele retrocedate în perioada în care era primar, trecătorii pot lectura:

„Mesajul fundamental al istoriei sașilor transilvăneni, pe care-l rostesc piatra cetăților, cărțile, tradițiile muncii și portului, este acela de a-l căuta neobosit pe Dumnezeu, de anu renunța niciodată la lupta pentru libertate. Să avem toată viața respect față de celălalt, să prețuim solidaritatea și toleranța” – Klaus Johannis, 8 August 2017.

Consecvent cu sine, Iohannis (nu cu J) una scrie, alta face. Îndemnul la toleranță, înțelegere și solidaritate este cel mult un mesaj de campanie cu aderanță la electoratul dominat de frustrări și lipsă de reacție în fața răului absolut!

Oricui a fost inițiativa plăcii de marmură, avem dovada că în Iohannistan revine cultul personalității. Pe când mesajele pe stadioane, în fabrici și uzine?

                                                                                                                  Dan TOMOZEI

Sursa: https://dantomozei.ro/2019/05/29/foto-cultul-personalitatii-in-iohannistan-citate-din-iohannis-pe-case-din-sibiu/

Citiți și:

Tovarăși pupenklauși, să facem din Sibiu un nou Scornicești!

CUM A AJUNS SIBIUL LUI IOHANNIS NOUL SCORNICESTI

 

 

 

1 Comment

  1. Nazistu sef

    Ceva muie pentru Ioja nu are loc pe placa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.