Cap limpede

Cristian Diaconescu către Iohannis: „Sunteți un adevărat maestru în arta alternării concediilor cu perioadele de vacanță”

Domnule Klaus Iohannis, La granita de est a României se afla un teritoriu numit Republica Moldova. Cetatenii acestui teritoriu vorbesc […]

Domnule Klaus Iohannis,

La granita de est a României se afla un teritoriu numit Republica Moldova. Cetatenii acestui teritoriu vorbesc româneste iar drapelul pe care îl arboreaza cu multa dragoste poarta are aceleasi culori precum drapelul românesc. Daca ignorati poate acest fapt, sunt români ca si noi. Mai mult decât atât, la alegerile prezidentiale din 2014 ati obtinut acolo majoritatea din numarul de voturi.

Faptul ca nu va intereseaza problematica interna a Republicii Moldova, aflata la strâmtoare între nazuintele sale europene si Federatia Rusa, denota faptul ca nu puneti mare pret pe viitorul celor peste 3 milioane de cetateni moldoveni. Poate va intereseaza mai mult problematica Republicii Maldive, unde apa este bleu-turcoaz iar plajele au nisip foarte fin?

La începutul mandatului dumneavoastra de Presedinte al României ne-ati spus ca sunteti constient de faptul ca asteptarile poporului sunt mari. Acum, la început de 2016, ne spuneti acelasi lucru. Între timp, însa, poporul a învatat sa nu mai astepte nimic din partea dumneavoastra. Degeaba echipa dumneavoastra prezidentiala a sters orice referire la mandatele Presedintelui Basescu de pe noul site al Presedintiei. Teama dumneavoastra de a fi comparat cu Domnia sa ar trebui sa dispara. Pentru ca nu exista termen de comparatie. Nici macar în domeniul concediilor unde sunteti un adevarat maestru în arta alternarii concediilor cu perioadele de vacanta. De altfel este singurul domeniu în care excelati.

Personal îmi doresc sa apuc ziua în care domnul Klaus Iohannis va deveni Presedintele Klaus Iohannis. Vedeti , domnule Iohannis ? Mai exista cel putin o persoana care mai are, înca, asteptari la dumneavoastra.

                                                                                               Cristian DIACONESCU

https://www.facebook.com/paginaoficialaCDiaconescu/?fref=nf

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.