Puncte de vedere

Crin Antonescu-Vorbete Histrionu’

În vitriolata sa carte 18 Brumar al lui Ludovic Bonaparte, Karl Marx rezumă caustic acest pasaj şi relevă că Hegel […]

În vitriolata sa carte 18 Brumar al lui Ludovic Bonaparte, Karl Marx rezumă caustic acest pasaj şi relevă că Hegel atrage atenţia asupra faptului că „…marile evenimente istorice apar, ca să zicem, aşa de două ori. El a uitat să adauge: prima oară ca tragedie, a doua oară ca farsă”. Ironia lui Marx se potriveşte, întrutotul, istoriei postdecembriste a Partidului Naţional Liberal, a cărui dispariţie implacabilă, definitivă, din istoria politică a ţării este simbolizată şi marcată de şefia lui Crin Antonescu-Vorbete.

Frîngerea P.N.L.-ului în „aripioare”

Ridicolul situaţiei actuale din P.N.L. este dat de faptul că, după reapariţia sa istorică plină de expectanţă politică, de promisiuni liberale, fusese primul partid care îşi începuse divizarea ca în reacţia de fisiune nucleară: în „aripa” Câmpeanu, în „aripa” Rusu-Patriciu, în P.N.L.-Aripa Tînără (P.N.L.-A.T.), în aripa „P.N.L.-2003″, în „aripa” Quintus, în „aripa” Cerveni etc. Deci, decît sintagma aparent fastidioasă şi marcată de preţiozitate „sciziparitate politică”, singura potrivită este „frîngerea-n-aripioare” – prin care, iată!, am creat un nou concept politologic atribuit P.N.L.-ului, devenit un pom care are, pe fiecare creangă, o păsărică.

După debarcarea lui Radu Câmpeanu şi, apoi, a lui Ionescu-Quintus, a fost pus preşedinte Valeriu Ssstoica, plin de charismă precum broasca de păr. Dar, cît fusese ministru al Justiţiei, fusese supranumit Valeriu Stoica-Bancrută-Frauduloasă, fiindcă dezincriminase bancruta frauduloasă în mod deliberat provizoriu, ca să-i scape de puşcărie pe marii escroci – ca să nu mai vizăm şi alte fapte grave de corupţie, care i se impută. Dar, curînd, debarcarea lui Valeriu Stoica s-a făcut tot printr-un mare scandal. Apoi, Valeriu Stoica a şters-o englezeşte şi din partid. Aceeaşi degringoladă partinică a dovedit-o alt mare lider „liberal” şi membru de vază al cleptocraţiei, Theodor Stolojan – ex-F.S.N.-ist, ex-P.S.D.-ist, ex-P.D.-ist, numit atît „mercenar în războiul politic“, cît şi „cel mai deştept băiat” -, care a fost, şi el, o vreme, preşedinte al P.N.L., acum fiind adjunctul preşedintelui P.D-L., ex-premierul demisionar Emil Boc cel Mare şi Scund.

C.N.S.A.S. – vidanjorul politic

După „asasinarea” moral-politică a lui Mircea Ionescu-Quintus şi a lui Dan Amedeo Lăzărescu, făcătura ticăloşilor din C.N.S.A.S. a fost aplicată, inclusiv în cazul altei personalităţi liberale, Mona Muscă, care a fost zburată şi ea din P.N.L. Ca urmare a detronării preşedintelui făţos Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu, a fost înlocuit cu actualul preşedinte al P.N.L.-ului, pe numele său întreg George Crin Laurenţiu Antonescu, iar pe cel scurt Crin Antonescu-Vorbete. I-am atribuit acest calificativ, printre alte articole, inclusiv în articolul „Satanizarea Securităţii: atentat la siguranţa naţională” (în SANTINELA nr. 9/sept. 2006,  pag. 12). De ce i-am spus vorbete?! Pentru că, în primul rînd, după ce s-a trezit că ar fi liberal, cu calitatea sa de istorico-filozof, s-a intitulat şi „liberal-monarhist“, care, după cum am mai arătat în articolul „Aţi votat cleptocraţia?…”, din punct de vedere politologic, înseamnă schizofrenie politică. În al doilea rînd, fiindcă a rămas repetent doi ani în facultate, „a aprofundat” istoria şi, în grandomania sa, se vedea în rolul Brătienilor, marii liberali care, în mod paradoxal, îl alungaseră pe domnul pământean Alexandru Ioan Cuza ca să aducă un parvenit neamţ, Carol de Hohenzollern – poreclit de popor „de Hopînţol” – ca  să-l facă regele României. Şi, în al treilea rînd, pentru că singura sa calitate evidentă şi calificare în partid este să debiteze mult nimic despre orice.

Recent, ziarista Simona Fica a publicat articolul „Feriţi copiii de Crin Antonescu“, în care, dezvăluind că fusese informator al Securităţii, scrie cu majuscule: „DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/DSS 01429. A FILAT MINORE, ÎNTREŢINAND ŞI RELATII SEXUALE CU ELE!”. Normal ar fi fost ca C.N.S.A.S. să se fi sesizat până acum şi să-i scoată dosarul la iveală din oficiu – cum cere legea în asemenea situaţii -, să-l declare incompatibil cu calitatea de candidat la preşedinţia României şi să-i şi întocmească dosar penal pentru declaraţii mincinoase, aşa cum s-a procedat în cazul Monei Muscă. Tocmai pentru că ea a fost lapidată, contestaţia introdusă de Mona Muscă la Curtea de Apel i-a fost respinsă şi a rămas cu decizia definitivă şi irevocabilă de colaboratoare a Securităţii. Dar lui Crin Antonescu-Histrionu’ trebuia să-i fi fost respinsă candidatura încă de cînd fusese numit ministrul Tineretului, în mandatul C.D.R. Şi nu este singurul caz în care liberalii au fost protejaţi de C.N.S.A.S. şi de mîna lor dreaptă, g-ralul-mr. Brăteanu, fost Brătianu. Citiţi cu atenţie fragmentul şi continuarea lui de pe acest hyperlink: „Ion Basgan, unul dintre liderii Francmasoneriei, acuzat ca a fost informator al Securităţii.

Sebastian Calota şi Ion Basgan, ambii ingineri la Întreprinderea de Transport Auto, au fost ani de zile colegi de serviciu. Cînd şi-a cerut dosarul de la CNSAS, Sebastian Calota a descoperit cu oroare că fostul coleg îl turnase la Securitate. Deşi încă de acum trei ani a cerut CNSAS să-i precizeze dacă Ion Basgan a fost informator al Securităţii dacă a făcut sau nu poliţie politică, Sebastian Calota încă mai aşteaptă un răspuns. Acum Ion Basgan este unul dintre şefii Masoneriei Române, mare om de afaceri şi liberal de frunte. Să fie acesta motivul pentru care nu se face lumină în acest caz?” (Andreea Pora, în Evenimentul zilei din 17 mai 2004).

Or, vedeţi, C.N.S.A.S.-ul, de conivenţă cu vidanjorul S.R.I.-ului, generalul-maior Marius Sorin Brăteanu, la acea dată şeful Cancelariei S.R.I şi al Arhivei, a procedat selectiv: pentru unii mumă, pentru alţii ciumă! Sau, în limbajul C.N.S.A.S., a făcut poliţie politică – cum nu făcuse Mona Muscă şi cum, dimpotrivă, politic i-a „judecat” dosarul Curtea de Apel Bucureşti! De unde se vede că unii „liberali” sunt mai liberali ca alţii, iar prin Curtea de Apel Bucureşti bate vîntul politic.

Crin Antonescu-Vorbete Histrionu’

Şi, uite aşa, cînd cu C.N.S.A.S.-ul, cînd cu traseismul politic, P.N.L.-ul a rămas rapid fără lideri, pînă a ajuns la conducere Crin Antonescu-Vorbete. Cînd Călin Popescu-Tăriceanu, i-a reproşat concurentului său, Crin Antonescu, la Antena 3, faptul că în Parlament a strălucit prin lipsă, căci el a fusese mereu pe sticla televizoarelor ca să „vorbească discuţii”, s-a făcut că nu aude şi a recurs la vorbăria sa tipică, cu care i-a fraierit pe mulţi. Şi, trebuie să recunoaştem, Crin Antonescu-Vorbete a reuşit să „ia faţa” multora, căci, fiind calificat ca istorico-filozof, măcar atît a reuşit să facă: să „aburească” auditoriul prin sofismele sale.

Printre cei păcăliţi de verbozitatea lui Crin Antonescu s-a numărat, de exemplu,  şi versatilul Octavian Paler. Amintiţi-vă că, de la un moment dat, răposatul Octavian Paler a început să itereze obsedant mărturisirea că a ajuns să fie dezamăgit de toate, dar de politicieni îndeosebi. Dar recunoştea, totuşi, că singurul politician pe care-l admiră este… Crin Antonescu! Vă mai amintiţi, da?! Dar vă amintiţi şi că Octavian Paler fusese deputat în Marea Adunare Naţională timp de mai multe mandate, că fusese, mult timp, membru al C.C. al P.C.R., că, pe vremea cînd conducea România liberă, lansase – poate chiar inventase! – sintagma „Epoca de Aur”, că, deci, fusese un mare şulfar la viaţa lui şi nu mai era cazul să fie dezamăgit atît de mult de ceea ce întîlnea în viaţă, mai ales în domeniul politic. Dar, după ce avea atîta experienţă de viaţă – inclusiv de viaţă politică -, să vii şi să spui că singurul politician pe care-l admiri a rămas Crin Antonescu, asta era prea mult!

Şi asta încă nu e tot. Între timp, presa fusese scandalizată de faptul că unul dintre liderii importanţi ai P.N.L., Dinu Patriciu – copiindu-l ca model de comportament politicianist pe mentorul său, spionul şi escrocul internaţional Marc Rich -, dăduse, simultan, bani atît P.N.L.-ului, cît şi P.S.D.-ului; ba sponsorizase cu sume mai mari P.S.D.-ul, care era la Putere, P.N.L.-ul fiind în Opoziţie! Omul era prevăzător, vedea în perspectivă istorică. Pentru că, încă de atunci, pe cînd Crin Antonescu se afirma ca vorbetele P.N.L.-ului, pe un post TV s-a transmis întrebarea pusă acestuia de un reporter: „Nu credeţi că Dinu Patriciu a făcut un gest imoral, sponsorizînd, simultan, P.S.D.-ul şi P.N.L.-ul?” La această întrebare, ce credeţi că a răspuns Crin Antonescu-Vorbete, din care dădea pe dinafară moralitatea? A zis, senin, că „Nu, nu este imoral, pentru că e o situaţie normală în politică…” şi alte asemenea palavre. Precizez, acest miniinterviu fusese transmis pe multe posturi, era înainte ca „maestrul” Octavian Paler să-şi fi manifestat admiraţia neţărmurită faţă de el şi era imposibil ca el, Paler, să nu fi auzit sau să nu fi aflat de replica profund imorală a lui Crin Antonescu-Vorbete. Totuşi, el rămăsese pentru atît de versatul Paler singurul politician pe care-l mai admira! Cum-necum, el a rămas şi singurul simbol al P.N.L.: dacă zici P.N.L., atunci zici Crin – chiar dacă a devenit „Dezamăgirea liberală – un Crin rămas fără parfum“!

Crin şi sugestia lui cretină: „premierul” Iohannis

Acum, Crin Antonescu, singurul lider cu „imagine” al P.N.L., care vorbeşte despre orice, vorbeşte şi despre tehnocraţi. Dar, în mod evident, în mintea lui găunoasă de istorico-filozof – adică nici istoric, nici filozof, dar vorbete în fiecare dintre aceste domenii! -, prin cuvîntul tehnocrat el înţelege cleptocrat – adică unul care are puterea să fure fără să fie prins şi pedepsit! Altfel, că, la prima vedere, ar fi vorba, cum am mai spus, de „orbirea” politică dovedită în vizita electorală de la Sibiu, cînd l-a ales ca viitor prim-ministru al unui halucinant guvern de tehnocraţi pe primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis!

Aşa cum am demonstrat aici, cleptocraţia conduce România, iar din clicocraţia cleptocrată fac parte P.N.L., U.D.M.R., F.D.G.R. – condusă permanent de K. W. Iohannis – şi celelalte partide care, prin rotaţie, au deţinut Puterea. Iar primarul K. W. Iohannis, personajul prezent în multe articole din publicaţiile JUSTIŢIARUL, în care este acuzat de corupţie, este figura principală şi în dosarele penale tergiversate de D.N.A. şi D.I.I.C.O.T., în scopul prescrierii ilegalităţilor comise de el, ca şi în cazul multor alţi lideri politici. Întrucît Departamentul Naţional Anticorupţie (D.N.A.) este campion la dat cu soluţia „N.U.P.” – un „înălbitor” juridic mai bun decât cele chimice Vanish sau Ace – şi la tergiversat dosarele, cred că ar trebui să-şi schimbe denumirea în „Departamentul Neputinţei Anticorupţie” sau „Departamentul Netrebnicilor Anticorupţie”! Elocvent, în acest sens, este că D.N.A., ca să-i plimbe dosarul lui Iohannis, l-a trimis la Judecătoria Alba Iulia – adică la prietenii lui, care i-au dat mereu cîştig de cauză în dosarele judecate acolo. În acest sens, am publicat adresa nr. 6456/08.10.2009 depusă la registratura D.N.A., referindu-mă la aceea din 6 august 2009 – deci cu două luni înainte de declanşarea isteriei pro-Iohannis! D.N.A. nu ne-a răspuns nici acum la ea – ca dovadă certă a muşamalizării dosarului său -, iar ticăloşii care ne conduc îi dau înainte cu „majoritatea parlamentară” care-l susţine pe Iohannis.

K. W. Iohannis: o făcătură politicianistă

Prin „desemnarea” primarului K. W. Iohannis ca potenţial prim-ministru, Crin Antonescu-Vorbete şi-a dovedit cleptotropismul politic – adică orientarea preferenţială spre hoţi.

În plus la inventar, Iohannis NU a fost ales de 90 la sută dintre alegători – cum pretind, acum, Crin Antonescu-Histrionul şi „tonomatele”, care repetă ca nişte papagali minciunile mercenarilor din presa locală, fiindcă au preluat minciuna difuzată de Martin Muller, în pretinsul său „sondaj de  opinie” -, ci doar de o treime din electorat!

În articolul său, în care denunţă propulsarea lui Iohannis, românca Angela Furtună, din Germania, dezvăluie că, la fel ca Iohannis, şi subit faimoasa Herta Müller este o făcătură a aceloraşi cercuri oculte germane. NU cumva o fi fiind rudă cu Martin Muller, cel „revenit” la Sibiu?! Apelăm la ziariştii patrioţi să facă cercetări în acest sens.

Între timp, însă, minciuna a ieşit la iveală: Iohannis s-a dat de gol, la televizor, fără voia sa, recunoscînd că tratativele cu el pentru a fi desemnat premier fuseseră începute de P.N.L încă din vară, înainte de venirea lui Crin Antonescu-Histrionu’ la Sibiu! În asta rezidă priceperea de „tehnocrat” şi „succesurile” primarului Iohannis, etalate de „tonomatele” din presă: în faptul că e sprijinit, în mod ocult, din afară. Au auzit Serviciile Secrete ale României de sintagma „agent de influenţă”?! Dar de expresia „Coloana a V-a”?

Culmea este că, în 17 oct. a.c., la emisiunea Q&A, de la Antena 3, ziaristele Floriana Jucan şi Alessandra Stoicescu au relevat că mai multe publicaţii au dat sfoară-n în ţară despre dosarul penal nr. 609/P/2007, iniţiat de noi şi, ulterior, trimis la D.N.A., în care este implicat priceputul primar „neamţ” Iohannis, şi l-au întrebat, expressis verbis, pe „marele” german Iohannis ce-i cu acel dosar; l-aţi auzit ce a bălmăjit: „…nu ştiu, s-a încheiat acum o lună…”! Alo!, se aude?, mai e cineva la D.N.A.? Când aveţi de gând să răspundeţi la adresa noastră?! Sau vreţi să ajungă Iohannis premier şi să-l şantajaţi cu dosarul, ca să joace tontoroiul după cum îi cântaţi voi?! De asemenea, cele două ziariste – frumoase, dar „rele” – l-au mai întrebat: „Sunteţi mason?!” Şi, cu o moacă mirată şi speriată, de parcă le-ar fi întrebat, în sinea lui, „O ştiţi şi p-asta?!”, a răspuns tot cu juma’ de gură şi tot cu pauze de gîndire: „Nu,… nu sunt!”… Aşa o fi?! Citiţi ce spune Marius Sălăjean în formidabilul său articol „Klaus Iohannis: un mason spre Palatul Victoria?”, e-adevărat, apărut abia acum.

K. W. Iohannis: un potenţial pericol

Să ne amintim, totuşi, că regretatul mason liberal Dan Amedeo Lăzărescu a fost asasinat moral de C.N.S.A.S. tot în urma manevrelor masonilor anti-români (care, din păcate, reprezintă majoritatea!), fiindcă el fusese, tot timpul, un mare patriot român, iar atunci – înainte de ostracizarea lui drept colaborator al Securităţii, care, se pare, i-a şi grăbit sfîrşitul! -, începuse să demaşte public maşinaţiile antiromâneşti ale unor masoni occidentali, care căutau să scoată Transilvania dintre graniţele României, printre altele denunţîndu-l pe masonul maghiaro-francez André Szakvary drept impostor! Devine evident, astfel, că nu este vorba de nevinovata cecitate lui politică şi că această aparentă orbire a orbetelui Crin Antonescu, din cauza căreia făcuse această propunere cretină cu „premierul” Iohannis, reprezintă paravanul în spatele căruia se comite o manevră ocultă, de propulsare a sasului K. W. Iohannis, omul de paie al unor grupuri de presiune din Germania – cum remarcă şi Angela Furtună, din Germania – , de la şefia F.D.G.R. – „o adevărată Coloană a V-a”, cum zice Marius Sălăjean – direct în fruntea guvernului României! Să ne amintim că unele grupuri masonice au complotat contra domnitorului Alexandru Ioan Cuza şi au reuşit să-l detroneze! Şi, ca să relevăm, încă o dată, tragedia istorică pe care o reprezintă P.N.L.-ul, să ne amintim că tot liberalii ni l-au adus pe germanul sărăntoc Carol de Hopînţol, ca să-l facă regele Carol I, care avea să fure tăbliţele de aur de la Sinaia pentru a-şi face Peleşul şi a-şi spori averea. Iar acum, tot P.N.L.-ul vrea să ne aducă premier un sas, Klaus Werner Iohannis, pe motiv că ar fi neamţ, care să fie un paspartu pentru grupurile de presiune din Occident!

Iată cu cine se laudă histrionul Antonescu şi alianţa ad-hoc P.N.L.-P.S.D.-U.D.M.R. + grupul parlamentar al minorităţilor antinaţionale – care este o nouă „monstruoasă coaliţie”, conform stigmatului aplicat de proverbul „Cine se aseamănă se adună”: U.D.M.R.-ul, de 20 de ani, subminează unitatea şi suveranitatea naţională, inclusiv în aceste zile; ţiganii ne-au făcut de rîs în toată lumea şi, îndeosebi, în Europa; în numele altor minorităţi care-l sprijină pe Iohannis vorbeşte unul, Pambuccian, cu o faţă de vampir şi chiar de Nosferatu – de le face pe gravide să lepede cînd îl văd! În numele ăstora vorbeşte vorbetele Antonescu! Toţi liberalii autentici, de la Brătieni pînă la Dan Amedeo Lăzărescu se răsucesc în mormînt cînd îl văd pe Crin Antonescu la conducerea P.N.L. Unul dintre motivele invocate de Crin Antonescu pentru a explica alegerea lui Klaus W. Iohannis ca premier este că, fiind „neamţ, atunci e bun manager, e corect” etc. Adică, vezi, Doamne, dacă-i neamţ (deşi nu e neamţ, este sas, iar saşii sunt pentru nemţi un fel de ţigani de-ai lor!), nu ştie să facă porcării, deşi corupţia nu are naţionalitate şi nu ocoleşte Germania; dimpotrivă, putem spune că nemţii ne dau lecţii! Amintiţi-vă de titlurile din presa centrală: „Scandal. O bancă din Liechtenstein ascunde cea mai mare evaziune fiscală din Germania / Germania plăteşte unui informator 5 milioane de euro ca să bage la apă 1000 de bogătani evazionişti – *Pe lista neagră figurează şi directorul Poştei Germane; *Cei vizaţi vor trebui să dea înapoi statului sute de milioane de euro (vezi Eva Galambos, în Gândul, 23 februarie 2008). În ceea ce-l priveşte pe K. W. Iohannis, în afară de noi, de la publicaţiile JUSTIŢIARUL, care l-am demascat frecvent, aproape în fiecare număr al revistei, au fost şi alţii care au scris – e-adevărat, preluând informaţiile de la noi! -, despre ticăloşiile primarului Iohannis, împins, acum, în mod ocult de P.N.L. la postul de premier, în publicaţiile Dacii liberi, Gândul, Ziua, Interesul public, Academia Caţavencu, MediaFax şi altele! Faptul că au preluat informaţiile de la noi fără să indice sursa ţine de încălcarea deontologiei, dar acum, în plină isterie politicianistă şi mediatică pro-Iohannis, contează mai puţin acest aspect şi contează mai mult faptul că, la vremea respectivă, fuseseră convinşi de noi şi se situaseră pe  aceeaşi poziţie anti-Iohannis!

Iar, 18 oct. a.c., pe postul Antena 3, pe la ora 11 şi 15 min, pe burtieră era scris fără jenă: „V. Steriu: Klaus Iohannis se bucură de sprijin la nivelul naţional” (sic)! Cred că, după cum gîndeşte, pe ăsta ar trebui să-l cheme „V. Steril”. Dar afirmaţia lui întrutotul falsă privind „sprijinul la nivel naţional” nu este decît o crasă manipulare – subsumată directivei principale a propagandei cenuşii, „Prostiţi poporul cu televizorul”! Acea „majoritate parlamentară de 65 la sută”, oricum, nu reprezintă poporul, ci este ea însăşi ilegitimă, fiindcă a fost votată de doar circa o treime din electorat.

Apoi, în emisiunile televizate s-a făcut mare caz de venirea a doua oară a lui K. W. Iohannis la Bucureşti pentru a discuta cu liderii partidelor care formează monstruoasa coaliţie. Un fandosit de la Antena 3, Radu Tudor, a vorbit chiar de „a doua descălecare a lui Iohannis la Bucureşti” (sic). Sintagma corectă pentru a desemna acel eveniment istoric la care face aluzie ignorantul şi îngîmfatul Radu Tudor (altfel „anal-ist militar”!) este „descălecatul” lui Dragoş, al lui Bogdan, Basarab ş.a. Descălecarea o face Iohannis de pe nevastă-sa sau de pe sibienii pe care îi păcăleşte de atîţia ani, dar la Sibiu, nu la Bucureşti! Oricum, mult trîmbiţata şi comentata „venire” la Bucureşti a fost, cum era de aşteptat, un mare fîs. NU s-a mai întîlnit cu mai nimeni, fiindcă toţi liderii care-l „sprijină politic” se împrăştiaseră ca potîrnichiile!

De altfel, în 22 oct., la postul TV B1, d-l Radu Moraru, l-a avut invitat în emisiunea sa pe d-l Marius-Albin Marinescu. Cine a văzut-o, a putut să constate şi singur că l-a făcut praf pe „marele neamţ-sas” Iohannis, care-i „suspectat de trafic de copii“. Să vedem ce va mai zice marele descoperitor de „premier-desemnat” Crin Antonescu-Histrionul, corupătorul de minore. Acum, deocamdată, a amuţit, nu-l mai laudă pe Iohannis.

Domnule Traian Băsescu, de vreme ce tot croncănesc ăştia contra lui Lucian Croitoru, vreţi să câştigaţi cu un premier tehnocrat? Vi-l desemnăm noi: puneţi-l premier pe economistul Florea Dumitrescu, ex-ministru de Finanţe, ex-guvernator al B.N.R., ex-ambasador în China; e-adevărat, domnia sa nu este „independent”, fiindcă este patriot: este dependent de România!

28 octombrie 2009

Colonel (r.) Vasile I. ZĂRNESCU

(Imaginile trucate sunt
preluate de pe site-ul:
http://hultan.wordpress.com/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.