Colimator

Copiii cuplurilor de homosexuali trag un semnal de alarmă privind copilăria lor nefericită!

Copiii crescuți de homosexuali încep să vorbească împotriva căsătoriei între persoane de același sex și relatează despre o copilărie nefericită. […]

Copiii crescuți de homosexuali încep să vorbească împotriva căsătoriei între persoane de același sex și relatează despre o copilărie nefericită.

Cea mai mare parte a copiilor de homosexuali și lesbiene, care au depus dosare în instanță în cazurile căsătoriilor de același sex, spune despre incapacitatea părinților de a se adapta la viața de cuplu și despre cum cei mici au fost privați de protecție juridică, împiedicându-i și să trăiască o viață tipică.

Patru copii, deveniți adulți, ai părinților homosexuali – care acționează ca un „cvartet de adevăr” – au prezentat la Curtea de Apel opoziția căsătoriilor între persoane de același sex, cele mai multe acuzații făcând referire la o viață nici măcar normală, darămite plăcută. Instanța, care trebuie să decidă dacă va păstra legile de căsătorie strict om-femeie din Texas, Louisiana și Mississippi, a luat act de argumente, săptămâna trecută, în New Orleans.

Există două „drepturi” de care fiecare copil beneficiază atunci când ajunge în această lume, Katy Faust a scris într-un articol. „În primul rând, dreptul de a trăi. În al doilea rând, dreptul de a avea o relație normală cu  tatăl său și cu mama.”

Zori Stefanowicz a spus că tatăl ei gay a fost atât de preocupat de sex încât, atunci când ea a fost în liceu și a adus acasă un coleg de clasă, atât tatăl ei și iubitul lui i-au făcut avansuri sexuale.

B.N. Klein a spus că mama ei și partenera sa lesbiană au disprețuit familiile heterosexuale, iar ea nu a avut idee despre interacțiunile zilnice ale cuplurilor heterosexuale despre care a aflat atunci când a intrat în centre de plasament.

Robert Oscar Lopez a declarat că cele două mame lesbiene au fost ignorante în privința educației lui, iar el a devenit atât de confuz emoțional încât a apelat la prostituție gay, devenind din adolescență homosexual, ajungând la relații bisexuale, ca adult.

„Am fost expus la activități sexuale vizibile, cum ar fi sodomie, nuditate, pornografie, sex în grup și sadomasochism”, a scris doamna Stefanowicz, adăugând că tatăl ei, uneori, a luat-o în excursii așa-zise „de croazieră” cu homosexuali, vizite la galerii de artă gay, plaje pentru nudiști de același sex și parcurile publice frecventate de pederaști.

„În timp ce eu nu cred că toți homosexualii ar fi de facto părinți răi, știu că comunitatea gay percepe copiii ca pe o bucată de proprietate, repararea unei greșeli din trecut sau un instrument politic care urmează să fie îmbrăcat și utilizat ca parte a unui spectacol de circ pentru a impresiona lumea bună”, a scris doamna Klein, adăugând că mama ei și partenera sa au decedat de 25 de ani și „nu-mi mai pot face rău din nou”.

Traducere și adpatare după http://www.washingtontimes.com/

Marius Florian VASILE

 

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.