Colimator

Clădirea Parlamentului Uniunii Europene sau… turnul Babel?

În nenumarate rânduri s-a pus întrebarea: de ce clădirea Parlamentului European arată ca şi cum nu este finalizată? Numită „Louise […]

În nenumarate rânduri s-a pus întrebarea: de ce clădirea Parlamentului European arată ca şi cum nu este finalizată? Numită „Louise Weiss”, clădirea a fost terminată pe data de 14 decembrie 1999 şi „are un aer futurist, care dă impresia celor ce o privesc, că nu ar fi finalizată.” Construcţia este asemuită cu Turnul Babel, imagine cunoscută din tabloul lui Pieter Brueghel cel Bătrân, pictat în anul 1563.

Pieter_Bruegel_the_Elder_-_The_Tower_of_Babel_(Vienna)_-_Google_Art_Project_-_edited
Babel
 era un oraș unde întreaga omenire era unită, toți oamenii vorbind o singură limbă; era orașul regelui Nimrod și primul oraș construit după Potop. Oamenii au hotărât ca orașul lor să aibă un turn atât de mare încât vârful său „să ajungă la cer.” Însă, după cum scrie în Biblie, Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slavă lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false, cu scopul de a aduce faima constructorilor lui. – Geneza 11:4. Însă Dumnezeu, văzând că oamenii păcătuiau împotriva lui, le-a încurcat limbile și a împrăștiat oamenii pe tot Pământul. (wikipedia)

Datorită acestei legende, au început întrebările referitoare la simbolistica transmisă de clădirea Louise Weiss. Este sau nu este o imagine a Noii Ordini Mondiale şi a voinţei constructorilor săi?

parliamenteu

sediul-ue
Deşi început, turnul Babel n-a mai fost continuat, întrucât constructorii săi nu mai reuşeau să se înţeleagă, n-au mai vorbit aceeaşi limbă. Este aceeaşi situaţie şi cu Parlamentul European? Liderii UE nu vor mai continua „unirea” ţărilor pentru că nu vor mai vorbi „aceeaşi limbă”? (dcnews.ro)

europe-many-tongues-one-voice-parliament-building-tower-of-babel-babylon-1

Afişul Uniunii Europene: “Europe: Many Tongues One Voice” – “Europa, mai multe limbi, o singură voce”.

În centrul afişului, partea superioară, se poate observa steaua cu colţul în jos … pentagrama inversată, cea cu simbolistică malefică!

pentagrama1-horzÎn imagine: Stânga: pentagrama bună – omul ca un microcosmos şi Dreapta: pentagrama rea (simbolul satanei)

„Eliphas Levi a folosit pentagrama inversată cu un cap de ţap şi a pus-o lângă cea a omului ca un microcosmos. Această ilustraţie a condus la schimbarea sensului pentagramei într-unul malefic. Conceptul ‘omul într-o lume microcosmică, o paralelă la macrocosmos’ a devenit parte din metoda tradiţională de predare a ocultismului din Vest.”(astrotext.ro)

Să fie toate aceste lucruri simple coincidenţe? Semnele şi simbolurile Noii Ordini Mondiale erau bine ascunse si puţini aveau acces la ele. Însa în ultimii ani se vede şi se simte o expunere din ce în ce mai clară, omniprezentă a acestor simboluri, a efectelor lor şi a dorinţelor celor din spatele lor.

„Clădirea Parlamentului European reprezintă un monument ce dezvăluie, prin simbolismul său, ura faţă de religiile actuale, instaurarea unei tiranii subtile, deci instaurarea Noii Ordini Mondiale.” (almeea.ro)

Uniunea Europeană este cea care susţine şi impune O SINGURĂ RELIGIE, O SINGURĂ CULTURĂ, O SINGURĂ GÂNDIRE, O SINGURĂ CONDUCERE – cea a Uniunii Europene, exact ce propovăduieşte Noua Ordine Mondială.

expert-german-ue-are-o-parte-din-responsabilitate-pentru-situatia-deplorabila-din-r-moldova-1351625985

 

                                                       Mădălina Corina DIACONU

Sursa: http://www.cunoastelumea.ro/cladirea-parlamentului-uniunii-europene-sau-turnul-babel/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.