Editorial

Ciprian Porumbescu l-a învins pe Anton Pann la fotbal!

  Ieri seară, înaintea meciului România – Albania, au fost cântate imnurile naționale ale celor două țări, ambele fiind melodii […]

 

Ieri seară, înaintea meciului România – Albania, au fost cântate imnurile naționale ale celor două țări, ambele fiind melodii românești. S-a văzut cu cât patos au cântat albanezii cântecul lui Ciprian Porumbescu ”Pe-al nostru steag e scris Unire”. Până și antrenorul lor italian a cântat alături de echipă și suporteri! Mai târziu, pe teren, au demonstrat că sunt uniți și formează o echipă, care a și învins o adunătură de individualiști.
Ai noștri, la fel de falși și ipocriți ca și președintele Klaus Werner Iohannis, și-au ținut dreapta pe piept, atunci când s-a intonat ”Deșteaptă-te, române” al lui Anton Pann, într-un gest masonic, care nu are absolut nimic legat de patriotismul românesc. Nici măcar cu patriotismul americanilor, decât doar dacă ținem cont că SUA sunt fondate de masoni și aceștia și-au impus simbolismul în toate cele, începând cu bancnota de un dolar și terminând cu arhitectura clădirilor importante din Washington DC. Pe teren nu s-au deșteptat, așa cum o lălăiseră cu ”lopețile pe chept” și România a suferit o înfrângere rușinoasă în fața unora care au cântat și la încheierea meciului, în semn de victorie, cântecul românului Porumbescu! O națională a unor naționaliști albanezi a învins o adunătură de mercenari multiculturali, lipsiți până și de o doză infimă de patriotism pentru țara sub culorile căreia au jucat.

                                                         Marius Albin MARINESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.