Ancheta

Cine au fost consilierii locali?

Trebuie să mai adăugăm că ni­meni nu ştie prea multe despre consilierii locali, deoarece aceştia nu şi-au afişat CV-ul în […]

Trebuie să mai adăugăm că ni­meni nu ştie prea multe despre consilierii locali, deoarece aceştia nu şi-au afişat CV-ul în patru ani de mandat. De ce este secret cine sunt consilierii locali? Am întrebat la Primărie de ce nu sunt afişate pe pagina de internet a instituţiei datele biografice ale aleşilor. Răs­punsul Primăriei, sfidător, a fost că nu e treaba lor şi că trebuie să ne adresăm direct la consilieri. Iar consilierii evită astfel de întrebări. De ce se ascund? Oare demo­craţia nu presupune transparen­ţă totală? De ce să ne bazăm pe BÂRFE, mai bine să avem FAPTE.
În ce priveşte activitatea con­silierilor locali de la Sibiu doar Institutul de Politici Publice din Bucureşti a făcut un studiu de curând, care a arătat că societa­tea civilă apreciază foarte negativ activitatea acestor persoane, ca reprezentanţi ai comunităţii. No­tele date de I.P.P. în cadrul acestui studiu consilierilor locali au fost dominate de nota 2. Bravos, Her­rilor, la mai mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.